Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hamiltony jsou možná americká firma, ale hodinky se vyrábí ve Švýcarsku. Dal bych ruku do ohně za to, že jsou lépe zpracované než slavné Victorinoxy. Jen pozor, Hamiltony z řady Khaki jsou hodně velké.

Odesláno

Hamiltony jsou možná americká firma, ale hodinky se vyrábí ve Švýcarsku. Dal bych ruku do ohně za to, že jsou lépe zpracované než slavné Victorinoxy. Jen pozor, Hamiltony z řady Khaki jsou hodně velké.

Ale nejsou velký, maj prostě různý velikosti stačí si vybrat.. Třeba tady jsou 38 mm, chrona. http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=ka&y=25
Odesláno (upraveno)

Posted Image

Máte a nemáte pravdu, s řadou Khaki jsem se ustřelil, ale s hodinkami na obrázku ne. Hamiltony, které mají na každé straně korunky budou mít průměr minimálně 46mm.

Já fakt nechci rejpat, ale nudim se v práci:)

Takže třeba tyhle http://www.hamiltonw...tion/?c=ka&y=85 maj korunky na obou stranách a 40 mm..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Je registrovanej od 17.4.2009 v cine, za tu dobu prodal 3500 veci, za tu dobu ma 50 negativnich hodnoceni (z toho 17 editovanejch, negativa ma driv za usb bluetooth, coz se muze stat, co taky cekat pri tech cenach, proste levna elektronika, zadna tragedie). Polde zbozi co je videt v hodnoceni ty hodinky neprodava prvni den (za minule mesic jich tam vicero) a lidi jsou spokojeni. Pokud by te podrazil tak se mu napises a ver tomu ze se s tebou rad viridi (chtel bych 100% zpet i s dopravou, je to jeho boj, kdyz proda fake), protoze pokud ne tak ho udas ebay. Pro nej to znamena negativni hodnoceni (lidi neradi kupuji od nekoho se spatnym hodnocenim, neni duvod, je dost jinejch), blokle ucet (muzou mu bloknout ebay i penize na paypalu), tobe je vrati ebay (jen na ebay.com, jidne je to pres paypal a asi by nevratili vse). Ja mam jen dobre skusenosti, ebay me vsechno vratila a ti co nechteli skoncit se se mnou taky slusne vyridili.

PS: Ja bych je vzal, s tim ze zajdu do hodinarstvi a necham si je otevrit a ukazat ( http://mr-coo.com/blog2/eta-g10.jpg ) a teprv potom chych mu dal hodnoceni. Po me ani nechteli penize.

Jinak ja kupoval podobny wengery (taky eta g10) na kuzi za 125 US (tehdy 2500kc) a jsou prave, cena u nas cca 8000kc.

Je to o tom ze se ve svete najsou lidi, kterejm je fuk kdo ses (firma nefirma) a proda ti to za cenu pro velkoodberatele, nakonec z toho dobre zije.

edit- u nas je berou od tissotu oficialne, musi zaplatit dph, clo, naklady na lidi, najmy, propagace, zajistit servis, dan ze zisku, co by jim zbylo, proste to na krame nikdo u nas za ty prachy neproda, protoze by se neuzivil

cena je fakt zaujimava, aj na watchshop stoja raz tolko, celkom ma to nadchlo, len este clo bude treba zaplatit nakolko to nie je z EU, ale aj tak je cena super

Odesláno

Máte a nemáte pravdu, s řadou Khaki jsem se ustřelil, ale s hodinkami na obrázku ne. Hamiltony, které mají na každé straně korunky budou mít průměr minimálně 46mm.

tak v tomto naprostej souhlas :smile_anim:,ale i tak si myslím že jsou akorát

Odesláno

No právě, že si jistý nejsem. Doteď jsem měl vždy hodinky na beterku, s mechanikama nemám vůbec zkušenost a ani jsem se na netu po žádných takových nedíval, musím mrknout, určitě bych byl rád za jakékoli doporučení... mám na rozhodnutí 11 měsíců :-)

síce som mierne off topic, ale keď už máš toľko času :), tak šetri na túto limitku, tu a tam sa vyskytne na predaj z druhej ruky: Link

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Když se nudíš, tak si něco nastuduj. Vždy se uvádí čistý průměr pouzdra a ne průměr hodinek včetně korunek !! Na to jak si dlouho na chronomagu, by jsi to už měl vědět.

Sorry, ale na to jsi přišel kde? Spíš se píše Including nebo Excluding Crown..

Odesláno (upraveno)

Sorry, ale na to jsi přišel kde? Spíš se píše Including nebo Excluding Crown..

Jo, ale tady to je čisté pouzdro jako fík. 

Edit a ještě jsem neviděl s korunkami. Tajně doufám, že se nepletu.

Edit číslo dva fíkem myslím Hamilton

Upraveno uživatelem Lapierre
Odesláno

Hamilton Swiss made jsou. Akorát to možná nemaj všechny napsaný na cifru..

Ups tak to se moc omlouvám, a díky, tohle by mohla být zajímavá alternativa. Ještě jednou díky.

Odesláno

Hele jak tak koukám na ty hodinky, co tu jsou na obrázkách nebo odkazech, ujasni si nejprve, jaký máš vztah (1) k tvaru indexů a tvaru čísel, k ořezaným číslům, (2) pozici datumky, (3) tvaru ruček, (4) lunetě, (5) luminiscenci. Časem zjistíš, že ti něco vadí (třaba právě ty ořezy čísel, nebo čísla hranatá, atp.), a výběr se začne překvapivě zužovat. Těch 11 měsíců je tak akorát se rozkoukat a vybrat si. Fotku favorita si dej na monitor jako pozadí a schválně si vyzkoušej, jestli ti třeba za 10 dní nebudou připadat fádní. Obecně platí, že čím jednodušší design, tím déle na ruce vydrží...

Odesláno

Když se nudíš, tak si něco nastuduj. Vždy se uvádí čistý průměr pouzdra a ne průměr hodinek včetně korunek !! Na to jak si dlouho na chronomagu, by jsi to už měl vědět.

Cože? Samozřejmě že bez korunek, vždyť to tam máš, diametr 40 mm.. Takže prosímtě, než mi začneš vykládat co bych měl a neměl vědět, radši si to sám trošku ujasni.

no myslím že v tomto pravdu nemáš Posted Image

Eh, a to proč..?
Odesláno (upraveno)

Samozřejmě, průměr hodinek se totiž takhle uvádí. Bez korunek.

A co jsem asi psal ?

Edit  Micey, nechceš si příspěvky radši přečíst znovu, aby sis v tom udělal jasno ?

Upraveno uživatelem Lapierre
  • Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)

Co blbneš ? Chronologicky to bylo asi takhle. Napsal jsem, že Hamiltony s korunkami na obou stranách budou mít průměr nejméně 46mm načež si mi poslal odkaz na ofic. stránky Hamilton, kde byly hodinky s dvěma korunkami a s průměrem 40mm. Odpověděl jsem Ti, že to co uvádíš je čistý průměr pouzdra a to se vsadím. Měl jsem X-Windy, když se podíváš, uvidíš 44mm, X-Windy mají víc. Měl jsem je a vím co mluvím.

Jo. Sám to píšeš. Takže se tě zeptám, kolik maj teda ty hodinky o kterejch se bavíme průměr? 40, žejo. A když tohle napíšu, že maj průměr 40 mm, tak mi začneš vykládat něco o tom co bych měl po nějaký době tady vědět..?

EDIT: nechci, já v tom celkem jasno mám.

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...