Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 21. 6. 2010 v 13:04, 'spiderer' napsal:

Dobry vole! :D

Tak nejsou to tak dokonalý detaily jako máš ty, ale po první flašce Jacka to uz slo ztuha. Ale zátiší s mořskou řasou je superkýč Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)
  V 21. 6. 2010 v 13:14, 'Frantik' napsal:

Tak nejsou to tak dokonalý detaily jako máš ty, ale po první flašce Jacka to uz slo ztuha. Ale zátiší s mořskou řasou je superkýčPosted Image

Máš to moc hezký ty fotky - vážně. Musím říci, že k smrti nenávidím takové to "véčko", které je dneska moderní a používaj ho přiblblé krasavice v bulváru - tady však na té pláži má své opodstatnění a přijde mi to hodně dobrý. Díky za fajn fotky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  V 21. 6. 2010 v 13:16, 'Peta-Biker' napsal:

Máš to moc hezký ty fotky - vážně. Musím říci, že k smrti nenávidím takové to "véčko", které je dneska moderní a používaj ho přiblblé krasavice v bulváru - tady však na té pláži má své opodstatnění a přijde mi to hodně dobrý. Díky za fajn fotky.

No to Véčko je jako na popředí té mohyly, takze je relevantní Posted Image

Odesláno
  V 21. 6. 2010 v 12:49, 'Frantik' napsal:

... Dulezita je ale atmosfera Omaha Beach

To rozhodně.

Doufám, že sis to tam s Danielsem "užil"!

Když jsem tam byl, tak jsem to viděl takto:

Jinak sorry za OT.

post-617-127714217183.jpg

post-617-127714220158.jpg

Odesláno

Kazdemu fandovi military tu cestu dororucuju. S Panerai i bez Posted Image

A da se objet cela Normandie jakoby ze severu od Dunkerque, pres Dieppe a Bruneval.

A zpatky pres Pariz, Verdun a Bastogne - znalcum nemusim tyto destinace pospisovat.

A po ceste se daji najít i takoveto skvosty ................. Posted Image

post-643-1277205578,4.jpg

Odesláno (upraveno)

Ty vole Franto, viděl jsem tady lecos, ale fotit poblitý hodinky to už je fakt vrchol. :D Si měl nějaký chaluhy ne? Nebo nějaký suši... Ty čuně...

...ale né, dělám si hýždě. Moc pěkný fotky od českýho opilce, obsazujícího Normandii. ;)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 28. 6. 2010 v 22:57, 'Kalifx' napsal:

Ty vole Franto, viděl jsem tady lecos, ale fotit poblitý hodinky to už je fakt vrchol. :D Si měl nějaký chaluhy ne? Nebo nějaký suši... Ty čuně...

...ale né, dělám si hýždě. Moc pěkný fotky od českýho opilce, obsazujícího Normandii. ;)

No to sem ty hodinky jako zaházel bordelem, aby to vypadalo akčně. A pak jsem je pul hodinky leštil hadříkem a koukal, jetsli tam není skrabanec od písku Posted Image................a byl tam

Odesláno
  V 29. 6. 2010 v 6:01, 'Frantik' napsal:

No to sem ty hodinky jako zaházel bordelem, aby to vypadalo akčně. A pak jsem je pul hodinky leštil hadříkem a koukal, jetsli tam není skrabanec od písku Posted Image................a byl tam

Hele, nic si z toho nedělej, já už mám 111 taky jemně označkovaný. Musím říct, že na poškrábání jsou ty PAMy dost citlivý. Ale zase se to dá dobře rozleštit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...