stana Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 ahoj soukmenovci musím se vám pochlubit včera se se mě stal konečně inženýr,panové takovou radost jsem už dlouho neměl a hned tak mit nebudu ale ty nervy.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Gratuluju! ...to chce poradne zapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 22. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Gratuluju! ...to chce poradne zapit děkuju včera už jsme to decentně s kamošema zapili dneska se chystám na větší tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 takisto gratulacia, sice po svojich statniciach mam uz nejaky ten rok, ale na to sa neda zabudnut. Cele ti to vsak len zacina, prajem, aby si sa uplatnil a hlavne vela uzitocnej praxe, tam zacina druha skola :-))) vela uspechov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 22. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 takisto gratulacia, sice po svojich statniciach mam uz nejaky ten rok, ale na to sa neda zabudnut. Cele ti to vsak len zacina, prajem, aby si sa uplatnil a hlavne vela uzitocnej praxe, tam zacina druha skola :-))) vela uspechov. no právě praxi potřebuju jako súl...,diky za gratulaci takisto gratulacia, sice po svojich statniciach mam uz nejaky ten rok, ale na to sa neda zabudnut. Cele ti to vsak len zacina, prajem, aby si sa uplatnil a hlavne vela uzitocnej praxe, tam zacina druha skola :-))) vela uspechov. no právě praxi potřebuju jako súl...,diky za gratulaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 taky gratuluju a preju ti to neb jako vecny student(ne uplne z vlastni vule ) vim, jak je to tezke do/udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 22. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 taky gratuluju a preju ti to neb jako vecny student(ne uplne z vlastni vule ) vim, jak je to tezke do/udelat děkuju za poblahopřání a taky přeju brzký a štastný konec studia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Gratulace já si večírek po mých prvních státnicích ovšem jaksi nepamatuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Gratulace, já dnes dokončil 4 semstr a taky jsem to už spláchnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 takych je nas tu tento rok viac s ukoncenym studiom, ja mesiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 ano ano, já jsem také nedávno zakončil náročná studia a nyní úspěšně začínám budovat kariéru od píky, tzn. jsem na pracáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Gratuluji. Tak je to jasný: IWC INGENIEUR!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Gratuluju, mě to čeká za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 23. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Gratuluju, mě to čeká za rok. děkuju za gratulaci Gratuluji. Tak je to jasný: IWC INGENIEUR!!!! tak pro IWC mam slabost ale takovéto hodinky si asi určitě nepořídím,díky za gratulaci Gratulace já si večírek po mých prvních státnicích ovšem jaksi nepamatuji ... diky za gratulaci,no ja si pamatuju převážnou část a dokonce i konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 ahoj soukmenovci musím se vám pochlubit včera se se mě stal konečně inženýr,panové takovou radost jsem už dlouho neměl a hned tak mit nebudu ale ty nervy.... Stáňo, gratululace, pane kolego, já to dal dneska :-))) Konečně po pěti letech začne život na plný koule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Stáňo, gratululace, pane kolego, já to dal dneska :-))) Konečně po pěti letech začne život na plný koule :-) To si, kamaráde, jenom myslíš. Teď teprve zjistíš, jak to bylo ve škole fajn. A to jsem si fakt nikdy nemyslel, že bych něco takovýho řekl.. Přesto gratuluji všem novým inženýrům a přeji hodně štěstí na trhu práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Studoval jsem celou dobu při práci... o to víc to bylo náročnější... fakt si teď budu užívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Gratulace, já minulý týden promoval zatím jenom jako bakalář. Ještě rok a půl a doufám budu hotov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Tak gratulace. Ožer se to jo to k tomu patří,klidně i několikrát. Ale pomalu se chystej na zásadní střet s mimoakademickou realitou a všudepřítomnejma blbcema. Už je to dávno, ale ten prvotní střet s realitou se zapomenout nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 Gratulujem. Na tie spomínané IWC je zrejme priskoro, zdvihol by si si latku dosť vysoko a daľší posun by bol ťažký. Ale čím sa plánuješ odmeniť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se