Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 940
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

U mě dobrý,ale nezdá se mi korunka,ta by měla být s odskokem a ten futrál taky nebude od nich.

Odesláno

....já myslím že jsou v pořádku a co se týče ceny je to asi tak že když je někdo chce tak to i zaplatí....ono těch číslovanej a "volnejch"  už moc po světě neběhá...

Odesláno

ja si myslím, že sú poskladané z viacerých dielov... púzdro vyzerá viac ako z humberta, luneta nová z Eltonu, farba indexov na cifre a aj lumi je akási vyblednutá na to, že sa tie hodinky tvária ako nenosené a korunka tiež nie je taká, aká by mala byť a vzhľadom na stav hodiniek ju pravdepodobne nemohli dodatočne vymeniť v servise.

Odesláno

Zdravím, a prosím o radu!

Zajímavé letecké hodinky, automat s originálním ciferníkem, až na neoriginální ručičky. Strojek funguje, ručičky se dají nastavit, ukazatel dne naskakuje správně. Jen něco se mi na nich nezdá...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To je právě ono. Ciferník je uložen letmo a volně se pohybuje, otáčí se. Datumka funguje a překlápí. Myslíte si , že tam na ciferníku budou chybět takový ty nožky ? To pouzdro je ze Sportek ?Korunka zdá se býti originální. Mám to rozprodat na náhr. díly nebo seskládat letecký Prim ? Díky

Odesláno

Ano, nozky budou pryc. Na ciferniku jsou prichyceny nestejnomerne. To aby byla jeho poloha jasna. Korunka nevypada origo. Pokud ano, tak ji od tebe vezmu.

Pouzdro je hyn. Dynko najdes ke koupi v mistni inzerci. Ale nevim, jestli jses ochotny dat za nej trojku. Mno, nevim. Musis posoudit sam. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...