Honza.manta Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 13 hodinami, martinw napsal: Také mám jednu dobovou - rok 1983 Tak to je hodně čerstvá fotka - rok zavedení do výroby. Dobrý úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 4 hodinami, Vomi napsal: Renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 (upraveno) V podstatě ano. Je tu o nich i vlákno. Upraveno 7. listopadu 2021 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Původní je cislovane dynko, krabička a řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 V 7. 11. 2021 v 18:33, Vomi napsal: Původní je cislovane dynko, krabička a řemínek. Pěkné hodinky. Já měl ty své na renovaci v Eltonu na jaře s tím, že jsem chtěl zachovat maximum původních dílů a nechal jsem tedy původní pouzdro atd. Ale třeba ručičky mám nové a k nim směřuje můj dotaz, omlouvám se, pokud se tu o tom už někde psalo (předpokládám že ano)- mé ručičky, původní i nové, jsou jiné. Dělaly se tedy dvoje ručičky pro letecké automaty Prim? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 (upraveno) Ty tvoje jsou klasické z roku 1983 a v eltonu ti při renovaci zachovali i původní typ ručiček. Ty moje jsou renovace pro armádu a tehdy se rozhodli pro změnu v podstatě všech dílů. Chromované pouzdro nahradilo nerezové, byl vyroben nový číselník s aktuálním znakem letectva ČSA, strojek automat 96 byl nahrazen miyotou a místo leteckých ručiček byly použity sportovní tupé. V některých případech byl vyroben i duplikat dynka, pokud to bylo nutné. Takže k otázce ručiček je odpověď ta, že tento typ ručiček byl použit u leteckých Prim pouze u této série, speciální renovace pro armádu. Vše je pěkně popsáno v odkazu výše. Upraveno 19. listopadu 2021 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Vomi, tie tvoje renovované ručičky vychádzajú z klasických PS2 ručiek? Pretože jedny také som mal na starých PS2.1, biele a s rovnakou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) Myslím, že to jsou stejné ručky které byly použity u PS2 automatic s miyotou v nerezovém pouzdře, kde byly použity právě podle mne identické ručky se svítícim fosforem. U první řady PS2.1 byly ručky niklove s Tritiem. Na této řadě jsem bílé neviděl. V každém případě ručky na těchto leteckých by měly být o více než 30 let mladší. Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Tak koukám, že debata s "vanmaar" není dostupná (aspoň mně se nezobrazuje) tak jen na zpestření něco z mé sbírky a bez legendy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Trochu pročištěno. Nehodlám dostávat SZ implikující, že jsem chovancem ústavu ..... Třeba chlapec dostane rozum, a časem se objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 V 22. 11. 2021 v 22:01, Vomi napsal: Myslím, že to jsou stejné ručky které byly použity u PS2 automatic s miyotou v nerezovém pouzdře, kde byly použity právě podle mne identické ručky se svítícim fosforem. U první řady PS2.1 byly ručky niklove s Tritiem. Na této řadě jsem bílé neviděl. V každém případě ručky na těchto leteckých by měly být o více než 30 let mladší. PS2.1 automatic měly podobné ručky, ale ne stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 před 5 hodinami, Honza.manta napsal: PS2.1 automatic měly podobné ručky, ale ne stejné. Já srovnával ručky PS2 automatic v nerezu s Miyotou (typ tupé) a ty renovacni letecké(nahoře v modré krabičce). Rozdíl jsem nenašel, ale možná se mýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Aha Já mám s miyotou v nerezu a chromu se špičatými ručkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 před 13 hodinami, Honza.manta napsal: Aha Já mám s miyotou v nerezu a chromu se špičatými ručkami. Ano, to je ok. V nerezu byly 2 verze rucek. Špičaté a i tupé. Dřívější verze v chromu pouze špičaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Opět pročištěno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoMato Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Na nete som videl fotky Prim letecke automaty a pise sa pri nich, ze je na nich vzacny cislenik, lebo logo a aj znak letectva je v zelenej farbe. (Originaly su v bielej farbe). Viete niekto objasnit, resp. vysvetlit tu zelenú farbu? Vid. foto (zdroj aukro) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Číselník bude z Eltonu, jen si tam někdo udělal celozelenou verzi. No, vzácný bude, ale mně teda nezaujal a samotné provedení s armovakem bez indexů celkem hrůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoMato Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 1 hodinou, Vomi napsal: Číselník bude z Eltonu, jen si tam někdo udělal celozelenou verzi. No, vzácný bude, ale mně teda nezaujal a samotné provedení s armovakem bez indexů celkem hrůza. A ak je to z Eltonu, tak je to potom novovyroba na zakazku? Pripajam este fotku zadnej casti (zdroj aukro) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 (upraveno) To nevím. Datum výroby tam není .na zakázku si myslím, že to nebylo. Prostě si to tak udělal někdo, kdo u toho byl. Pouzdro je polský nerez,armovak špatný. Upraveno 17. září 2022 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se