hirsch Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Tak to velká gratuluce, jsou naprosto super. Můžeš prosímtě napsat, co zůstalo původní a co je nové? Luneta mi přijde původní... Díky, luneta je měněná, stejně tak jako sklíčko a korunka a taky mi vyměnili setrvačku. Staré díly mi vrátili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Díky, luneta je měněná, stejně tak jako sklíčko a korunka a taky mi vyměnili setrvačku. Staré díly mi vrátili. To je dobrá zpráva, konečně se naučili tisknout i lunety . Tak je užívej ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 No jo jsou pekne, neda se v eltonu objednat samotna luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 No jo jsou pekne, neda se v eltonu objednat samotna luneta? Zkus zavolat na odd. renovace, paní Ing. Krsková je velmi ochotná a vstřícná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) No jo jsou pekne, neda se v eltonu objednat samotna luneta? Luneta se objednat dá. Jen do Eltonu budeš muset poslat hodinky na které lunetu chceš dát. Dostat samostatný díl na cokoli se mně z Eltonu zatím nepodařilo. Edit: chybka Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Já měl kliku. Podařilo se mi sehnat 10 ks leteckých PSA s určením původu. Jedná se o hodinky z letecké základny v Náměšti nad Oslavou viz. "Zápis o prohlídce majetku navrženého k vyřazení", který je vidět pod hodinkami na obrázku. Při předávání hodinek jsem požádal o to zda bych si mohl ponechat originál dokladu kterým byly hodinky vyřazeny z evidence, ale bylo mi řečeno, že to nelze neboť na papíru byla otisknuta razítka a hrozilo nebezpečí jejich okopírování. Holt ostražitost muší bejt. Proto sem dávám pouze kopii bez razítek. Jinak hodinky (v.č.652, 2436, 120, 2176, 248, 797, 1605, 950, 2278 a 2165) se nacházejí ve velmi různém stavu. Od totálního šrotu po funkční kousky. Začínám je nyní čistit a uvádět do nějakého slušnějšího stavu. Jakmile budu hotov, tak to nafotím a dám sem. Pro ty z vás, kteří mi napsali SZ sděluji, že vaše zprávy eviduji a až to bude aktuální tak se ozvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Tak jsem zjistil rezervu chodu u renovavaných leteckých a činí - myslím velmi pěkných 43 hodin, tipoval jsem, že to bude tak o 10 míň, takže výsledek mě příjemně překvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Accutron: díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becherbitter Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Prim letecké automatic Pročetl jsem tuto složku od začátku až do konce a rozkýval se přidat sem taky moje pilotky.Celé v originálu. Snad se budou líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Ahojda - určitě se budou líbit, jsou moc hezky nafocené. V takovémhle stavu je mám snad úplně nejradši, člověk se je "nebojí" čas od času nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becherbitter Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 AhojNebudu s nima dělat lautr nic. Dnes v záplavě plagiátů - něco vylepšovat a pouze se přiblížit skládačkám... tak to ne.Zajímavé je, že jdou přesně! (za den udělají tak 15 sec) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Prim letecké automatic Pročetl jsem tuto složku od začátku až do konce a rozkýval se přidat sem taky moje pilotky. Celé v originálu. Snad se budou líbit... Líbí se! Jsou hezký a ty detailní fotky dost zdůrazní tu jejich patinu na zadní straně pouzdra, ve skutečnosti vypadají určitě ještě lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 -jojo . Tyhle hodinky jsou pro patinu jako stvořené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 becherbitter: Hezké jsou. Je na nich prostě vidět, že určitě něco nalétaly!!! Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 Ahoj Nebudu s nima dělat lautr nic. Dnes v záplavě plagiátů - něco vylepšovat a pouze se přiblížit skládačkám... tak to ne. Zajímavé je, že jdou přesně! (za den udělají tak 15 sec) souhlasím, taky jsem takhle "pořešil" svoje Primky.. prostě je nechám jak jsou... 8))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Dá se vůbec někde ještě sehnat origoš armovák ? Mě se při výměně sklíčka oloupala barva, tak jsem koupil armovák z Parexa, ale ty indexy jsou hrozný. Kazí to dojem z celejch hodinek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Tenhleten profláklej šmelinář ho nabízí, dle indexů vypadá jako originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Ahoj Nebudu s nima dělat lautr nic. Dnes v záplavě plagiátů - něco vylepšovat a pouze se přiblížit skládačkám... tak to ne. Zajímavé je, že jdou přesně! (za den udělají tak 15 sec) No hezky vyfocené jsou, ale 14 sec není úplně přesně a jistě by jsme si sehnal se SPORTEK nové lepší pouzdro a právě na to nošení bych si ho přehodil. Právě na to občasné nošení ANO. Do vitrinky asi ne, ale toto je na ruku moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Tenhleten profláklej šmelinář ho nabízí, dle indexů vypadá jako originál. Díky za info, ale tři kila a k tomu ještě poštovný, no nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Díky za info, ale tři kila a k tomu ještě poštovný, no nevím. Právě, toho šmelináře jsem tam nenapsal jen tak, "lidovejma" cena je vyhlášenej. Otázka je, jestli ho někde seženeš levněji, pokud vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se