Hardslimer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 A propooooo. Pojďme si znovu oprášit vědomosti, počínajíc prvním dílem, od neskutečného PANA BLOGERA Petr_P , kterému se za jeho práci hluboce klaním. http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/46/entry-247-leteck%C3%A9-n%C3%A1ramkov%C3%A9-hodinky-vzdu%C5%A1n%C3%BDch-sil-a%C4%8Dr-%C4%8D%C3%A1st-prvn%C3%AD/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Dobrý den, ráda bych poprosila zdejší odborníky o názor na tyto hodinky, které dnes skončily na aukru? Děkuji.https://aukro.cz/prim-letecke-6934665838 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN Novosad Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 TAK JSEM TO ZKUSIL, ALE ŠANCE TU JE,, ,DOTAZ NA VYŘAZENÉ LETECKÉ PRIMKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 TAK JSEM TO ZKUSIL, ALE ŠANCE TU JE,, ,DOTAZ NA VYŘAZENÉ LETECKÉ PRIMKY....holt si k tomu budeš muset přikoupit taky nějakého toho MIGa 21... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 ahoj, co tyto? Jsou ok a mají vše, co mají mít? Je ta cena k tomu tak nějak přiměřená? https://aukro.cz/original-nenosene-letecke-prim-6936486253?tab=more-history Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 U mě dobrý,ale nezdá se mi korunka,ta by měla být s odskokem a ten futrál taky nebude od nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 ....já myslím že jsou v pořádku a co se týče ceny je to asi tak že když je někdo chce tak to i zaplatí....ono těch číslovanej a "volnejch" už moc po světě neběhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 ja si myslím, že sú poskladané z viacerých dielov... púzdro vyzerá viac ako z humberta, luneta nová z Eltonu, farba indexov na cifre a aj lumi je akási vyblednutá na to, že sa tie hodinky tvária ako nenosené a korunka tiež nie je taká, aká by mala byť a vzhľadom na stav hodiniek ju pravdepodobne nemohli dodatočne vymeniť v servise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Pouzdro je měněné. Navíc ty okousané otevírací otvory absolutně nekorespondují se stavem zbytku hodinek. Cifr je v pohodě. Korunka mi taky přijde nepůvodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Zdravím, a prosím o radu!Zajímavé letecké hodinky, automat s originálním ciferníkem, až na neoriginální ručičky. Strojek funguje, ručičky se dají nastavit, ukazatel dne naskakuje správně. Jen něco se mi na nich nezdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Hoď foto zezadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dýnko nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Preco je cifernik dole hlavou? Verzia pre lavakov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Preco je cifernik dole hlavou? Verzia pre lavakov? ...seš dobrej , taky se mi tam něco nezdálo, ale ty jsi mna to přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 ciferník je nasazený naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 To je právě ono. Ciferník je uložen letmo a volně se pohybuje, otáčí se. Datumka funguje a překlápí. Myslíte si , že tam na ciferníku budou chybět takový ty nožky ? To pouzdro je ze Sportek ?Korunka zdá se býti originální. Mám to rozprodat na náhr. díly nebo seskládat letecký Prim ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ano, nozky budou pryc. Na ciferniku jsou prichyceny nestejnomerne. To aby byla jeho poloha jasna. Korunka nevypada origo. Pokud ano, tak ji od tebe vezmu.Pouzdro je hyn. Dynko najdes ke koupi v mistni inzerci. Ale nevim, jestli jses ochotny dat za nej trojku. Mno, nevim. Musis posoudit sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 To ve mně evokuje myšlenku, že jsou to klasické sporty automat s kalibre 69 a ten má otvory pro strojek než 96. Tak je někdo utrhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 hudson10, ak by si tam mal kaliber 69, tak ho vymením za 96 (po dohode podla stavu). Teda ak nemas odtrhnute tie nozicky a mal by si zaujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se