Honza.manta Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Koupě tady prodávaných hodinek mi nevyšla, díky za upozornění na prodej na Aukru a mám dotaz pro odborníky: je tohle velký problém? Koupit na aukru nebo jinde tak za dvě stovky funkční automaty a donést to hodináři - a to je celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Takže shánět hodinky s kalibrem 96? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Takže shánět hodinky s kalibrem 96? Nejdřív bych zkusil zajít za hodinářem co řekne a co by to stálo a pak bych se zařídil. Ty moje jdou,ale musely by se natahovat korunkou a to se mi zdá u automatů divné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Takže shánět hodinky s kalibrem 96? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Vypadá to jako nějaký novodobý bastl z Eltonu, kalibr pravděpodobně není Prim. Tak dnešním dnem jsem jejich šťastným majitelem. Dle info strojek Miyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak dnešním dnem jsem jejich šťastným majitelem. Dle info strojek Miyota. Gratuluju, ať Ti přináší radost, znamená to že to není nějaká verze PRIM Tiger, co dělá Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Gratuluju, ať Ti přináší radost, znamená to že to není nějaká verze PRIM Tiger, co dělá Elton? PRIM Tiger ne, jen to byl požadavek jednotlivce. Dle info jsou jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) PRIM Tiger ne, jen to byl požadavek jednotlivce. Dle info jsou jen jedny. Tak to gratulace. Edit: To vypadá, že to je mutace posledních vyráběných PS2 auto myiota, takže vlastně to není ani bastl, ale individualizace. Dobrý úlovek. Upraveno 31. října 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Zajímalo by mě, proč tam není kalibr PRIM ale Miyota, je tam rozdíl v ceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Zajímalo by mě, proč tam není kalibr PRIM ale Miyota, je tam rozdíl v ceně? Jednoduché - prim kalibr 69 ani 96 se už nevyrábí. Takže miyota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Předešlému majiteli šlo o kvalitnější a přesnější strojek (to mě bylo řečeno) nevím co je na tom pravdy. Mě osobně by se tam líbil PRIM kalibr 98 a prosklené dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 pokud to chápu správně tak kalibr 98 je ve výrobě stále? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Předešlému majiteli šlo o kvalitnější a přesnější strojek (to mě bylo řečeno) nevím co je na tom pravdy. Mě osobně by se tam líbil PRIM kalibr 98 a prosklené dýnko. Jednak by to kalibr 98 posunul cenově někam jinam a hlavně ty miyoty v nerezu se v rozmezí 2000 - 2005 normálně v Eltonu vyráběly(malá série cca do 2000ks), tak jen natiskli jiný cifr a šoupli ho tam - tak nějak to asi ´bylo. PS2 auto miyota: Edit: překlep Upraveno 31. října 2010 uživatelem Honza.manta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 pokud to chápu správně tak kalibr 98 je ve výrobě stále? Ano spíše říci, už je ve výrobě. Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Tak jsem našel jedny letecké na Aukru http://aukro.cz/item1285585312.html co myslíte, je ta vteřinová ručka originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Tak jsem našel jedny letecké na Aukru http://aukro.cz/item1285585312.html co myslíte, je ta vteřinová ručka originál? Někde se to tu už řešilo, že z výroby byly bílé, ale při servisu tam pak hodináři dávali ty, co měli zrovna na skladě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Také jsem četl, že na některé první kusy se dávaly oranžové, pak se přešlo na bílé kvůli jejich lepší čitelnosti v UV osvětlení kabiny v letadle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin Kabat Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Každá oranžová vteřinovka je původně bílá. Schválně si zkus z nějaké takové nic moc ručky čistým lihem nebo benzinem ten oranžový nátěr v pohodě stáhnout dolů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Někde se to tu už řešilo, že z výroby byly bílé, ale při servisu tam pak hodináři dávali ty, co měli zrovna na skladě. Accutron psal, že byly vyrobeny všechny kusy s bílou vteřinovkou a pak se to asi různě domotalo. Slyšel jsem i legendu, že se začalo s klasickou oranžovou a teprve později se měnilo za bílou. Já osobně věřím Accutronově verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Nově na Aukru se objevily tyto: http://aukro.cz/item1303930913_nadherne_letecke_prim_cislovane_c_63.html navíc s podrobným popisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se