Přejít na obsah

Letecké PRIM automat

Doporučené příspěvky

Gratuluju, ať Ti přináší radost, znamená to že to není nějaká verze PRIM Tiger, co dělá Elton?

PRIM Tiger ne, jen to byl požadavek jednotlivce. Dle info jsou jen jedny.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PRIM Tiger ne, jen to byl požadavek jednotlivce. Dle info jsou jen jedny.

Tak to gratulace.

Edit:

To vypadá, že to je mutace posledních vyráběných PS2 auto myiota, takže vlastně to není ani bastl, ale individualizace. Dobrý úlovek. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Předešlému majiteli šlo o kvalitnější a přesnější strojek (to mě bylo řečeno) nevím co je na tom pravdy. Mě osobně by se tam líbil PRIM kalibr 98 a prosklené dýnko.

Odkaz ke komentáři

Předešlému majiteli šlo o kvalitnější a přesnější strojek (to mě bylo řečeno) nevím co je na tom pravdy. Mě osobně by se tam líbil PRIM kalibr 98 a prosklené dýnko.

Jednak by to kalibr 98 posunul cenově někam jinam a hlavně ty miyoty v nerezu se v rozmezí 2000 - 2005 normálně v Eltonu vyráběly(malá série cca do 2000ks), tak jen natiskli jiný cifr a šoupli ho tam - tak nějak to asi ´bylo.

PS2 auto miyota:

post-5320-060895000 1288553549.jpg

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Martin Kabat

Každá oranžová vteřinovka je původně bílá. Schválně si zkus z nějaké takové nic moc ručky čistým lihem nebo benzinem ten oranžový nátěr v pohodě stáhnout dolů..

Odkaz ke komentáři

Někde se to tu už řešilo, že z výroby byly bílé, ale při servisu tam pak hodináři dávali ty, co měli zrovna na skladě.

Accutron psal, že byly vyrobeny všechny kusy s bílou vteřinovkou a pak se to asi různě domotalo. Slyšel jsem i legendu, že se začalo s klasickou oranžovou a teprve později se měnilo za bílou. Já osobně věřím Accutronově verzi. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...