Mr.Zizi Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 uz sem to tam nahral zpatky.. Dik. To je podivana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 tak zaciname. chtel jsem plazmu, ale prej je to moc jasnej plamen a z fotek by nic nebylo, tak nakonec svajc - poznamka, mel jsem si vzit vetsi fagulu, takhle jsem neroztavil pouzdro poradne parnis sterile dial je furt jen fejk antireflex jaxvina fire meets ice kak zakaljalas stal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 tyhle jsem zdedil po pradedovi, co desertoval z Romelovy armady a dal se do sluzeb Jemenskyho sejka, kterymu vazal turban domecek plnej kolecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 no a konecne, becka s turbem becka s palici setrvacka se furt tocila pozor, z jiskry vzejde plamen big date (39days) my family foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 tak zaciname. chtel jsem plazmu, ale prej je to moc jasnej plamen a z fotek by nic nebylo, tak nakonec svajc - poznamka, mel jsem si vzit vetsi fagulu, takhle jsem neroztavil pouzdro poradne parnis sterile dial je furt jen fejk No, na té poslední fotce vypadají, jak by je fakt potrestal spravedlivý Diův blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Až teď jsem si všiml tohoto vlákna :-) Musím říct, super pobavení takto v práci :-) Takhle by to mělo vypadat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Ták a tyhle už můžeš konečně nosit, nikdo nepozná, že to byl fejk a navíc budeš vypadat jako borec do kterého křápnul blesk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Sibir super To rezani becek s jiskrama nema chybu - tu bych dal do kalendare treba na april Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Parádní je ta oranžová lumi, napřed číselník a pak korunka i s ochranou. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Lepší než vlákno HUMOR , krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Pekne sa stretla rodinka na tej poslednej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 No ty jsi se pořádně sekl ! Ty Braitle byly origo !!! Pekne sa stretla rodinka na tej poslednej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 pěkná tortura, určitě se na konec přiznali libí se kombinace vznešené myšlenky a poctivé práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 musím uznat super nápad...zvlášť ten řez rolád na začátku.palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Teď bych je všechny zabalil a poslal zpátky výrobci k reklamaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Srandičky, srandičky... Jednou se přehmátneš, rozjebeš originál Rolády a jak na tebe z díry vypadne to teflonový kolo, tak tě z toho trefí šlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 hmm...hmm, myslím, že oficiální distributoři originálů kopírovaných značek v ČR by Tě měli odměnit, minimálně pěkným velkým kladivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Parada, ty prvni rolady maji po tvym zasahu konecne dusi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Nezabudni zrecyklovať suroviny nech sa dostanú tam odkial prišli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 Parádní vlákno :-) Mám doma jedny Tag Heuer falešný jak třicetikoruna. Zkusím dnes v hospodě ukecat kamaráda, zda by je zkusil přeříznout laserem v práci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se