spiderer Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 PS: Kamaradickovani s Tadou? :lol2:
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nějak nechápu proč by se Ti měli moderátoři zpovídat ze svých pohnutek. Prostě je to na nich jak se rozhodnout. Řadoví členové pouze mohou dát návrch. JPS tam sice napsal, že tohle a tohle je blbě a že jsem podvodník a lump, když za to chci peníze, to jo ale nějak nenapsal proč a jak to má vypadat správně to za A a za B zbylé příspěvky byly akorát kecy dvou zdějších největšcíh gentlemanů a někoho z Varů, které byly poměrně urážlivé a na foru neměly co dělat.
spiderer Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 A muzu se zeptat, jaky je rozdil mezi tim, ze by se znehodnotila diskuse v P Hajdove prodejnim vlakne promazanim a tim, ze se smazala ze sveta i s Tadovym inzeratem? Nebo snad poukazovani na nevalidni dily na leteckych Longines neni pro pana moderatora dostatecne podnetne? A ze jsem tak smely, za co ze je mi to tim banem vyhrozovano tentokrat? Ze by s odvolanim na pravidlo "rozhodnuti moderatora je rozhodujici"? P_hajda chtel promazat diskuzi, nikoliv smazat vlakno - uz se vzpamatuj
Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Vlákno jsem neznamenal, nebyl jsem v síti, proto berte mou poznámku jako možná zkreslenou. Čtu si glosy carpaccia a na té poslední něco je. Pokud byly v threadu informace, které mohly pomoci členů při identifikaci možných složenin, mělo být každopádně zachováno bez toho zda Tada na výmazu trval.
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 P_hajda chtel promazat diskuzi, nikoliv smazat vlakno - uz se vzpamatuj Fakt hodne nechces odpovedet, vid? Dobre vis, ze neni rozdil mezi smazanim vlakna a jeho znovuzalozenim ve srovnani s promazanim o "nepohodlne" prispevky. A nevim o tom, ze by Tada nemel moznost si stejne vlakno bez nepohodlnych prudicu zalozit znovu... Lec, me otazky zustavaji platne a nezodpovezene. Pro jistotu Ti je zopakuji: A muzu se zeptat, jaky je rozdil mezi tim, ze by se znehodnotila diskuse v P Hajdove prodejnim vlakne promazanim a tim, ze se smazala ze sveta i s Tadovym inzeratem? Nebo snad poukazovani na nevalidni dily na leteckych Longines neni pro pana moderatora dostatecne podnetne? A ze jsem tak smely, za co ze je mi to tim banem vyhrozovano tentokrat? Ze by s odvolanim na pravidlo "rozhodnuti moderatora je rozhodujici"?
Peta-Biker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nějak nechápu proč by se Ti měli moderátoři zpovídat ze svých pohnutek. Prostě je to na nich jak se rozhodnout. Řadoví členové pouze mohou dát návrch. JPS tam sice napsal, že tohle a tohle je blbě a že jsem podvodník a lump, když za to chci peníze, to jo ale nějak nenapsal proč a jak to má vypadat správně to za A a za B zbylé příspěvky byly akorát kecy dvou zdějších největšcíh gentlemanů a někoho z Varů, které byly poměrně urážlivé a na foru neměly co dělat. Tado, kde se měl JPS vyjádřit? Vlákno bylo hned pryč. Ano, mě to také docela zajímalo, protože těm starým hodinkám, abych se přiznal, prd rozumím. Nicméně, asi v něčem musel mít JPS pravdu, když jsi to sám chtěl vymazat - teď už je to jedno. Je to smazáno a tak většina ani neví, o čem se zde debatuje a chudák karpáčo vypadá jak idiot a přitom s ním vlastně souhlasím - to, že jde pro odpověď přes mrtvoly neznamená, že je méněchápavý - naopak, myslím si, že to je jeden z mála lidí, který vždycky "bojuje" za správnou věc.
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Zas tak spatny hodinky to byt nemohli .... Na WUS pise , ze je prodal.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Vlákno jsem neznamenal, nebyl jsem v síti, proto berte mou poznámku jako možná zkreslenou. Čtu si glosy carpaccia a na té poslední něco je. Pokud byly v threadu informace, které mohly pomoci členů při identifikaci možných složenin, mělo být každopádně zachováno bez toho zda Tada na výmazu trval. I Ty, Brute? :)Vlákno spíš obsahovalo blbý kecy. Ani bych se tak nezlobil za příspěvek od JPS, který upozornil co je na hodinkách špatně, i když to zkazil tím, že tam psal o jejich ceně (což je věc, která je jen na vědomí a svědomí prodejce), takže to spíš vypadalo, že jen chce srazit cenu. Já jsem u hodinek žádné zavádějící informace neuváděl - například že bych psal je to všecko 100% origo jako vylezlo z fabriky a podobně, korektně jsem nafotil všechna výrobní čísla, na neorigo korunku jsem upozornill... Takhle odpověď asi i odpovídá na to, na co se ptal Peta-Biker. A opakuji - nechtěl jsem to smazat proto, že by mi to tady mělo kazit kšefty, ale protože jsem tam byl veřejně označen za podvodníka, k čemuž se ještě se svými blbými kecy přidali dva pražáci a jeden západočech (kterej už není vtipnej s tím jak pořád mele o tom samém). Nechodím sem za kšeftem a tohle byly asi tak druhé hodinky, co jsem tady chtěl prodat. Takže se omlouvám všem, kterým jsem v nevědomosti nabízel něco, o čem jsem nevěděl že to je na 100% v pořádku. Dantecho: Nadělil jsem je jednomu překupníkovi hodinek, ať z nich má radost a zkusí na nich vydělat. Původně jsem je chtěl vrátit původnímu prodejci a vyříkat si to s ním, ale jak už to tak bývá, slehla se po něm zem. Asi bych ho byl býval našel a donutil vrátit peníze a hodinky vzít zpět, ale za to mi to nestálo.
Peta-Biker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 I Ty, Brute? :)Vlákno spíš obsahovalo blbý kecy. Ani bych se tak nezlobil za příspěvek od JPS, který upozornil co je na hodinkách špatně, i když to zkazil tím, že tam psal o jejich ceně (což je věc, která je jen na vědomí a svědomí prodejce), takže to spíš vypadalo, že jen chce srazit cenu. Já jsem u hodinek žádné zavádějící informace neuváděl - například že bych psal je to všecko 100% origo jako vylezlo z fabriky a podobně, korektně jsem nafotil všechna výrobní čísla, na neorigo korunku jsem upozornill... Takhle odpověď asi i odpovídá na to, na co se ptal Peta-Biker. A opakuji - nechtěl jsem to smazat proto, že by mi to tady mělo kazit kšefty, ale protože jsem tam byl veřejně označen za podvodníka, k čemuž se ještě se svými blbými kecy přidali dva pražáci a jeden západočech (kterej už není vtipnej s tím jak pořád mele o tom samém). Nechodím sem za kšeftem a tohle byly asi tak druhé hodinky, co jsem tady chtěl prodat. Takže se omlouvám všem, kterým jsem v nevědomosti nabízel něco, o čem jsem nevěděl že to je na 100% v pořádku. Tado, když nemáš špatné svědomí - což určitě nemáš, tak se přeci nemusíš teď tady obhajovat :-) A poukazovat tady na nějaké Pražáky, to už si myslím, že je hnus. Aspoň je napiš pořádně. Taky by mě urazilo, kdybys mě napsal Ostravakem s malým "o".
Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 A opakuji - nechtěl jsem to smazat proto, že by mi to tady mělo kazit kšefty, ale protože jsem tam byl veřejně označen za podvodníka, k čemuž se ještě se svými blbými kecy přidali dva pražáci a jeden západočech (kterej už není vtipnej s tím jak pořád mele o tom samém). Nechodím sem za kšeftem a tohle byly asi tak druhé hodinky, co jsem tady chtěl prodat. Takže se omlouvám všem, kterým jsem v nevědomosti nabízel něco, o čem jsem nevěděl že to je na 100% v pořádku. Omlouvám se , to mění situaci.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tado, když nemáš špatné svědomí - což určitě nemáš, tak se přeci nemusíš teď tady obhajovat :-) A poukazovat tady na nějaké Pražáky, to už si myslím, že je hnus. Aspoň je napiš pořádně. Taky by mě urazilo, kdybys mě napsal Ostravakem s malým "o". No tak samozřejmě, že asi nemám moc čisté svědomí. Za a) jsem sám byl podveden a za to vypadalo jako bych chtěl já někoho tady podvést. No, třeba jsem je chtěl urazit, co ty víš, jestli mě budeš prudit, tak budeš "Ostravak" s malým "o" jen to fikne a věř mi, že z toho zlý sny mít nebudu. Snow: To nemusíš, zrovna od Tebe to beru, protože vím, že to nemyslíš jako nějakou poťouchlost a buzeraci. Mír.
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Já se hlásím, že jsem jeden z těch "pražáků". Jen jsem do už rozkecaného vlákna Tadovi připomněl, že jsme ho před nákupem na aukro-provařených-antik-kšeftech varovali a že ať se nediví, že si nabil hubu. Byl v tom i skrytý žert na účet Tady, protože ten v úvodu inzerátu oznamoval, že prodává "těžce nabité hodinky".Tolik k mým "blbým" kecům...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Já se hlásím, že jsem jeden z těch "pražáků". Jen jsem do už rozkecaného vlákna Tadovi připomněl, že jsme ho před nákupem na aukro-provařených-antik-kšeftech varovali a že ať se nediví, že si nabil hubu. Byl v tom i skrytý žert na účet Tady, protože ten v úvodu inzerátu oznamoval, že prodává "těžce nabité hodinky". Tolik k mým "blbým" kecům... No a jelikož si věděl prd, odkud ty hodinky mám, tak si se neměl nárok moc vyjadřovat. BTW.: Mám pro tebe ty Strely, co si sháněl, neboj se, nejsou z provařeného kšeftu a ani odemě. Kdybys je chtěl dej vědět.
spiderer Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Pratele, opravdu nevidite rozdil mezi 2 pripady? 1) P_Hajda prodaval nekoliv veci z nichz u jedne byla pochybnost o originalite (pravdepodobne fejk - ta se v danem vlakne resila - vlakno nebylo promazano aby zustala zachovana kontinuita - nebyly tam hrube nadavky ani nic podobneho.. Ve vlakne soubezne bezel/bezi prodej ostatnich veci.. 2) Tada prodaval hodinky, ktere nebyly dle historicke specifikace, ale mely zamenene nejake dily - Tada se rozhodl je dale neprodavat, vlakno zmaknul a pozadal o vymazani, ve vlakne byl oznacen za podvodnika, byly tam vulgarni nadavky atd, hodinky se rozhodl prodat po svem.. Pokud tam fakt rozdil nevidite tak uz nevim co na to rict
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 spiderer: No, teď si to asi vysvětlil každému. Ale byl bych dost nerad, kdyby tohle vlákno skončilo, k smrti rád se dohaduju
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Pratele, opravdu nevidite rozdil mezi 2 pripady? 1) P_Hajda prodaval nekoliv veci z nichz u jedne byla pochybnost o originalite (pravdepodobne fejk - ta se v danem vlakne resila - vlakno nebylo promazano aby zustala zachovana kontinuita - nebyly tam hrube nadavky ani nic podobneho.. Ve vlakne soubezne bezel/bezi prodej ostatnich veci.. 2) Tada prodaval hodinky, ktere nebyly dle historicke specifikace, ale mely zamenene nejake dily - Tada se rozhodl je dale neprodavat, vlakno zmaknul a pozadal o vymazani, ve vlakne byl oznacen za podvodnika, byly tam vulgarni nadavky atd, hodinky se rozhodl prodat po svem.. Pokud tam fakt rozdil nevidite tak uz nevim co na to rict OK. V tom pripade poprosim o vyreseni nekolika modelovych pripadu, abych vedel, jak se bude nadale postupovat: 1) Budu prodavat Steelfishe. Prodam je. Vlakno uzamknu a pozadam o jeho smazani. Bude mi vyhoveno? 2) Budu prodavat vintage Eterny. Chvili po nahozeni vlakna mi tam nekdo vycte, ze nemaji origo korunku a ze mnou deklarovany orig. pasek sice nese logo Eterna, ale rozhodne neni ani z aligatora, ani orginalni. Vlakno uzamknu a pozadam o jeho smazani. Bude mi vyhoveno? 3) Budu prodavat vintage Seamastery. Prodam je. Po dvou dnech napise kupujici, ze v hodinkach neni orig. strojek a ten neoriginalni se navrch co dve hodiny zastavuje. Vlakno uzamknu a pozadam o jeho smazani. Bude mi vyhoveno? 4) Budu prodavat zanovni Archimede. Prodam je. Po tydnu napise kupujici, ze namisto hodinek mu dorazil balicek s dvema tatrankami a zavazickem. Vlakno uzamknu a pozadam o jeho smazani. Bude mi vyhoveno?
Dantechno Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Myslim , ze at budes prodavat cokoliv tak ti nikdo nevyhovi
Donuts Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tadeasek prodaval skladacku? Kua to mi uniklo, uz dostal ban?
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 No a jelikož si věděl prd, odkud ty hodinky mám Věděl, něvěděl, trefil jsem to. Sám jsi teď přiznal, že jsi byl podveden. A pokud jsem tě natíral, tak za naivitu a následnou reakci, nikoliv za podfuky... Snahu o podfuk jsem nepředpokládal - viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26394&view=findpost&p=450785 Pokud máš fotku strel, tak pls na mail, díky. P.
Frantik Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Já se hlásím, že jsem jeden z těch "pražáků". Jen jsem do už rozkecaného vlákna Tadovi připomněl, že jsme ho před nákupem na aukro-provařených-antik-kšeftech varovali a že ať se nediví, že si nabil hubu. Byl v tom i skrytý žert na účet Tady, protože ten v úvodu inzerátu oznamoval, že prodává "těžce nabité hodinky". Tolik k mým "blbým" kecům... Taky se hlasím, ze jsem oznacil Tadu za podvodnika a blba. A hrdě se k tomu hlásím. Jsem tedy si ten druhej pražák a panerai pozér (tak nejak nás čistý pan Tada označil)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.