spiderer Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 carpaccio - uz pises picoviny, zkousej to na nekoho jinyho, ja s tebou cas ztracet nehodlam.. takhle bychom tady mohli komunikovat o velbloudim trusu do silvestra..
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Věděl, něvěděl, trefil jsem to. Sám jsi teď přiznal, že jsi byl podveden. A pokud jsem tě natíral, tak za naivitu a následnou reakci, nikoliv za podfuky... Snahu o podfuk jsem nepředpokládal - viz zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26394&view=findpost&p=450785 Pokud máš fotku strel, tak pls na mail, díky. P. Mejl na Tebe nemám, fotku Ti zkusím během týdne sehnat. Prodává je můj známý, hodinář u nás v Poděbradech. Ale je to verze s civilním číselníkem, bez telemetru a tachymetru. Fotku zkusím dodat.
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 carpaccio - uz pises picoviny, zkousej to na nekoho jinyho, ja s tebou cas ztracet nehodlam.. takhle bychom tady mohli komunikovat o velbloudim trusu do silvestra.. To vis, ze jo. Pobavil's. Jo, a bacha - za slova jako "picovina" tu Kamil rozdava varovani a bany... Teda, asi jenom nekomu...
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 civilní jo?mail bych měl mít v profilu... normálka: můj nick + seznam
XXXfazerXXX Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 hele-todle mi malem uteklo....jak ste jiste poznali,ja sem zen zapadocech.........
spiderer Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 To vis, ze jo. Pobavil's. Jo, a bacha - za slova jako "picovina" tu Kamil rozdava varovani a bany... Teda, asi jenom nekomu... To vis, nekteri si muzem dovolit vic nez jini
911 Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 bychom tady mohli komunikovat o velbloudim trusu do silvestra.. tak jo. ja zacnu alespon fotografii at mame nejaky zaklad. stejne to vlakno nejak tomu odpovida pokud bude potreba, muzeme ho objednat vice
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 911: to vypadá jako akce: 2+1 zdarma edit: váhově, nikoliv počtem košíků
Peta-Biker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 911: to vypadá jako akce: 2+1 zdarma edit: váhově, nikoliv počtem košíků
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 civilní jo? mail bych měl mít v profilu... normálka: můj nick + seznam Ok, cosi jsem Ti poslal na mejl. Bejval jsem se Ti chtěl i omluvit jak jsem tě v tom mém prodejním vlákně poslal do háje, měl jsem udržet nervy, ale jelikož Ti nemůžu poslat SZ, tak jsem se neomluvil.
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tada: Hm, taky jsem si mohl do vlákna odpustit ono "my ti to říkali". Na mail doma kouknu, díky.
carpaccio Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 To vis, nekteri si muzem dovolit vic nez jini Konecne uprimna odpoved. Dekuji Ti za ni.
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nevím proč se pohoršovat nad tím, že někdo může víc než ten druhý. Tak to prostě na světě chodí a rovnost je pouze věděckým pojmem, teda pojmem věděckého komunismu
Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 chudák karpáčo vypadá jak idiot a přitom s ním vlastně souhlasím - to, že jde pro odpověď přes mrtvoly neznamená, že je méněchápavý - naopak, myslím si, že to je jeden z mála lidí, který vždycky "bojuje" za správnou věc. Musím poznamenat, že je carpaccio neuvěřitelný únavný. Nedokážu si představit čím nás jeho hon na Tadovo vlákno obohatí.
Horhe Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Musím poznamenat, že je carpaccio neuvěřitelný únavný. Nedokážu si představit čím nás jeho hon na Tadovo vlákno obohatí. Nejen únavný, ale i nadmíru trapný. Nechápu, čeho se snaží dosáhnout.
Filipes Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Musím poznamenat, že je carpaccio neuvěřitelný únavný. Nedokážu si představit čím nás jeho hon na Tadovo vlákno obohatí. Snowe, aspoň my, co jsme nebyli v síti, víme konečně o co šlo
bandicoot Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Doplním Tadu citací z pravidel: "Moderátor se řídí obecným prospěchem fóra". Ohlédněte se, zamyslete se... rovnost nikdy a nikde není, nebyla a nebude ku prospěchu...
Návštěvník YPO Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nevím proč se pohoršovat nad tím, že někdo může víc než ten druhý. Tak to prostě na světě chodí a rovnost je pouze věděckým pojmem, teda pojmem věděckého komunismu Tado buď tak laskav a už drž tu svojí zubatou prdel - s podporou nekompetentního moderátora se cítíš být na koni místo toho aby si byl ve stáji a ojížděl kobyly Tvůj prodejní inzerát jsem před smazáním četl a nebylo v něm nic proč by se měl mazat, ba naopak. JPS taktně upozornil, že prodáváš zbastleninu za nehorázné peníze a ty místo své obhajoby a vysvětlení si nechal inzerát smazat. O čem to svědčí? Uvědom si jednu věc, že ve vintážních hodinkách se tu moc lidí nevyzná. Na to si spoléhal? A pokud jsou ty hodinky košér tak nechápu, že jsi se za ně "nepral" No a na WUS se ten inzerát také dlouho neohřál a nebo to byl nejrychlejí prodej v historii WUS spiderrer se v tomhle průjmu veze s tebou a Kamilova říkanka o nedoknutelnosti moderátora mohla platit, když tu byl jeden moderátor a ne pět a každý s jiným názorem
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.