Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prum. 47mm, vyska 17mm, AR Safir, Kalibr G1734 (ETA Valjoux), rezerva 50 hodin.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty světlý jsou super! Perfektní. Datumovka nevadí, opticky trošku vyvažuje větší subcifr na trojce. Ta jejich ochranna korunky by tam bejt mohla, to je fakt, ale i takhle to funguje.

Odesláno

Není to špatný, ale takhle by se mně to líbilo mnohem víc.

...nebo ještě lépe:

• Dát hlas 1
Odesláno

Není to špatný, ale takhle by se mně to líbilo mnohem víc.

Já ti nevím. Graham je rozhodně o extravaganci a v takovým případě se ledacos snese. Ty úpravy, který jsi sem hodil, jsou sice esteticky víc "v pořádku", ale dělaj Grahamu medvědí službu. Unylost, obvyklost, malá míra charakteristiky. Ještě pár drobnejch změn tímhle směrem a koupil bych si raději nějaký chrono od Hamiltonu. Nic proti němu, samozřejmě. :)

Odesláno

Kalifx:

Jo, asi máš pravdu...Graham je holt o extravaganci a tu zas tak moc nemusím - proto jsem si to upravil k obrazu svému :) Každpodádně nápis MercedesGP na mě působí trochu lacině...ještě k tomu dostat deštník a propisku s nápisem MercedesGP a bude to dokonalý :D -> sranda, nebrat vážně :)

Odesláno

Vlákno jsem otevíral s očekáváním a jsem podobně zklamaný jako Kalifx. U Grahamu oceňujiuprávu onu originalitu, kterou přináší charakteristická ochrana korunky nebo nějaka extravagance na číselníku. Tentokrát jsem kromě řemenu v podobě vzorku pneumatiky nenašel nic  :(.

Odesláno

Vlákno jsem otevíral s očekáváním a jsem podobně zklamaný jako Kalifx. U Grahamu oceňujiuprávu onu originalitu, kterou přináší charakteristická ochrana korunky nebo nějaka extravagance na číselníku. Tentokrát jsem kromě řemenu v podobě vzorku pneumatiky nenašel nic  :(.

Ale já nejsem zklamanej, já jsem celkem nadšenej. :) Trochu mně schází právě jen ta ochrana korunky. Drobná polemika se tu vedla ohledně úprav který dělal kolega Heky.
Odesláno

Ale já nejsem zklamanej, já jsem celkem nadšenej. :)  

Aha, to jsem Tě špatně pochopil, pardon, ale já teda zklamaný jsem. Ne že bych byl nějaký skalní fanda Grahamů, to ne, ale přecejen firma se celkem jasně vyprofilovala svým pojetím ochrany korunky a různými kreacemi na číselníku a to mi tady schází. Psal si správně, na mě působí úžasně nudně. Číselník z karbonu situaci prostě nemůže nezachránit. Doufám, že se Graham přístě polepší a že to není nový trend.

Odesláno

hodinky fajne, ale priemerom tak na moju nohu :)

pozicia datumovky mi vobec nevadi, dokonca je vcelku fajn, ale mohla by mat kruhovy tvar, idealne s obrubou ako maju subcifre, potom chutovka velka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...