Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Prum. 47mm, vyska 17mm, AR Safir, Kalibr G1734 (ETA Valjoux), rezerva 50 hodin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Kam se poděla ochrana korunky velikosti Titanicu???
Donuts Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Za tu datumovku by mel nekdo dostat par facek, takhle zkazit paradni hodinky. 1
Kalifx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ty světlý jsou super! Perfektní. Datumovka nevadí, opticky trošku vyvažuje větší subcifr na trojce. Ta jejich ochranna korunky by tam bejt mohla, to je fakt, ale i takhle to funguje.
spiderer Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Grahamy jsou vyborny jako vzdy, ty svetly obzvlast! Skoda ze nemaji nejaky rozumny velikosti, treba 42mm, pak bych si asi nejaky koupil a mel bych vystarano
Heky Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Není to špatný, ale takhle by se mně to líbilo mnohem víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...nebo ještě lépe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kalifx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Není to špatný, ale takhle by se mně to líbilo mnohem víc. Já ti nevím. Graham je rozhodně o extravaganci a v takovým případě se ledacos snese. Ty úpravy, který jsi sem hodil, jsou sice esteticky víc "v pořádku", ale dělaj Grahamu medvědí službu. Unylost, obvyklost, malá míra charakteristiky. Ještě pár drobnejch změn tímhle směrem a koupil bych si raději nějaký chrono od Hamiltonu. Nic proti němu, samozřejmě.
Baker Odesláno 14. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Souhlas, taky me ta datumovka nebere, ale ke Grahamu tyto podivnosti tak nejak patri.
Heky Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Kalifx:Jo, asi máš pravdu...Graham je holt o extravaganci a tu zas tak moc nemusím - proto jsem si to upravil k obrazu svému Každpodádně nápis MercedesGP na mě působí trochu lacině...ještě k tomu dostat deštník a propisku s nápisem MercedesGP a bude to dokonalý -> sranda, nebrat vážně
Columbus Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Vlákno jsem otevíral s očekáváním a jsem podobně zklamaný jako Kalifx. U Grahamu oceňujiuprávu onu originalitu, kterou přináší charakteristická ochrana korunky nebo nějaka extravagance na číselníku. Tentokrát jsem kromě řemenu v podobě vzorku pneumatiky nenašel nic .
Kalifx Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Vlákno jsem otevíral s očekáváním a jsem podobně zklamaný jako Kalifx. U Grahamu oceňujiuprávu onu originalitu, kterou přináší charakteristická ochrana korunky nebo nějaka extravagance na číselníku. Tentokrát jsem kromě řemenu v podobě vzorku pneumatiky nenašel nic . Ale já nejsem zklamanej, já jsem celkem nadšenej. Trochu mně schází právě jen ta ochrana korunky. Drobná polemika se tu vedla ohledně úprav který dělal kolega Heky.
Columbus Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Ale já nejsem zklamanej, já jsem celkem nadšenej. Aha, to jsem Tě špatně pochopil, pardon, ale já teda zklamaný jsem. Ne že bych byl nějaký skalní fanda Grahamů, to ne, ale přecejen firma se celkem jasně vyprofilovala svým pojetím ochrany korunky a různými kreacemi na číselníku a to mi tady schází. Psal si správně, na mě působí úžasně nudně. Číselník z karbonu situaci prostě nemůže nezachránit. Doufám, že se Graham přístě polepší a že to není nový trend.
Toams Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 hodinky fajne, ale priemerom tak na moju nohu pozicia datumovky mi vobec nevadi, dokonca je vcelku fajn, ale mohla by mat kruhovy tvar, idealne s obrubou ako maju subcifre, potom chutovka velka
cigi Odesláno 21. července 2010 Nahlásit Odesláno 21. července 2010 ANO ANO ANO - takhle mají vypadat hodinky mercedes GP, pochopitelně úplně jinak, než třebas SAS chronofighter !! Bravíčko, graham!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se