fobus Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Jestli jediný a "definitivní",tak BÍLÁ. ... Výměnou řemene získá jiný hodinky. Edit: Já bych ho nechal, ať se zaregistruje, počte ... pak si koupí oboje a má to, chlapec, na chvíli pořešeno. Toto vyzerá byť správna odpoveď....nenápadne ho sem naveď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 urcite ber tie biele!! vacsinou je tazke sa rozhodnut medzi bielou a ciernou variantou ( vid rolex explorer II ) ale u portugieser neni o com.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Při srovnání obou verzí se mně líbí více bílá verze...oboje jsou parádní, neumím vysvětlit důvod, ale připadá mi, jako by původní záměr byl vytvořit bílé a černé udělali jenom proto, aby se neřeklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Na světě to chodí tak,že někteří vědí co chtějí,ale zatím jenom sní,no a někteří to mohou mít a váhají.Tak za nás snílky rozhodně BÍLÉ !!! 1.bílá je klasika a to se nejvíc hodí k tomuto typu hodinek 2.vyniknou modré ručičky 3.je větší kontrast bílá-červená 4.na bílém pokladu jsou indexy plastičtější.Možná bych jen zkusil hnědý rěmen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Na světě to chodí tak,že někteří vědí co chtějí,ale zatím jenom sní,no a někteří to mohou mít a váhají.Tak za nás snílky rozhodně BÍLÉ !!! 1.bílá je klasika a to se nejvíc hodí k tomuto typu hodinek 2.vyniknou modré ručičky 3.je větší kontrast bílá-červená 4.na bílém pokladu jsou indexy plastičtější.Možná bych jen zkusil hnědý rěmen. No právě, že ta červená na tom bílém být nemusela /tuším se to tady už někde rozebíralo/. Na té černé ta červená až tak kontrastní není. Pro mě je to rušivý prvek....Škoda, že to není na té bílé v modré barvě nebo v černé nebo vůbec.. Jinak s tou Tvou první větou souhlasím na sto % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Mně přijde ta bílá taková víceúčelovější (oblek, rifle) - tmavá pouze oblek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 17. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Takže převaha bílého je jasná..Jen já osobně souhlasím s Kamilem..Ta kombinace bílo-modrá je opravdu chvilková záležitost..Už jsem něco podobného měl a nedrželo mě to dlouho..Zajímavé, že zlaté pouzdro je s tmavým cifrem.. Dík moc za vaše názory a ještě doufám, že se někdo přidá.. Jestli máte nějaké pěkné fotky těchto hodinek tak sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2010 Z těchto dvou bych volil spíše ty bílé, ale možná jen proto, že většinu svých hodinek mám s tmavým číselníkem a pokukuji po něčem světlém. Je to myslím hlavně otázka osobní volby a preference, jinak souhlasím s názorem, že pokud budou jako jediné, tak ty bílé by se mohly okoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Za mě určitě bílá Viděl jsem v reálu všechny tři verze, kupoval jsem je pro kamaráda. Fotil jsem je, viz. tady, a ta bílá s modrýma ručkama je nej Ty a BP jsou moje IWC sny, ke kterým snad mířím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 19. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Tak jsem dneska předal info kamošovi..říkal, že to chce rozlousknout do konce měsíce a mám se prý nechat překvapit, které si vybere..Příště se na něho vykašlu..Aspoň vím, jak je to tu nastaveno.. Dík všem za posty a klidně ještě pište, budu to postupně evidovat.. Jak budou (jestli budou), tak sem hodím nějaké fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Černý číselník a pouzdro z růžového zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Za mně bílé. Jednoznačně. Hodí se jak k džínám, tak i k obleku (bílá košile asi podmínkou). Souhlasím s tím, že ten ukazatel rezervy by mohl být např. modrý, ale já bych tu červenou rád překousnul. Nádherný hodinky, at už bílé nebo černé. Pohled na rotor je boží. Jsou to moje dream watch, které si bohužel asi nidky nekoupím. Takže můj názor berte s velkou rezervou. Kdyby přišlo na věc a musel bych se rozhodnout, tak možná by to vyhrála i ta verze černá, nevím. Přeci jen ty černý jsou možná univerzálnější Nejlépe oboje Ale ne, zatím ty bílé vedou na plné čáře. Je hezké mít své sny.... .Hlavně bych ale napsal to, že mít jen jedny hodinky je blbost. Jak ho to mohlo napadnout...., on tu opravdu ještě asi nebyl.... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Cerne, pokud to maji byt oblekovky, bila ty hodinky vyrazne zvetsuje. Tady mas fotky ... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Myslím si, že najskôr je potrebné urobiť rozhodnutie v použitom materiáli. Na výber je biele zlato, žlté zlato a oceľ. To je do veľkej miery ovplyvnené výškou uvažovanej investície. Keďže si zvažoval aj variantu s modrými indexmi, usudzujem, že sa budeš orientovať na oceľ. Môj subjektívny názor je, že najlepšou kombináciou v oceli je BIELY ciferník a MODRÉ indexy. Je to absolútna kombinácia klasiky s veľmi jemnou dávkou extravagancie, pričom tá modrá farba je v mnohých prípadoch viditeľná skôr ako čierna a len v jasnejšom svetle vynikne nádherný tmavomodrý odtieň. Modrá farba je najbadateľnejšia na ručičkách a najmä pri jemných odrazoch svetla od antifelxného sklíčka sa ukáže neskutočná krása kombinácie modrastých odrazov svetla na pozadí striebristého ciferníka a modrej farby ručičiek. Famózne na mňa pôsobí aj použitie červenej farby, ktorá strháva pozornosť na jedinečnú 7-dňovú rezervu náťahu. Tento zámer úžasne vyzdvihuje tmavomodrý aligátor s krásnou zapínacou sponou. Navyše remienok časom mierne stmavne. Pre mňa boli tieto hodiny láskou na prvý pohľad a som nesmierne šťastný, že ich vlastním. Mám ich už štvrtý rok a určite nemám pocit, že by ma omrzeli. Naopak, vždy keď sa aj v spoločnosti cudzích ľudí, či mojich obchodných partnerov uvoľní atmosféra, tak často skĺzne debata na tému hodín a vždy sú moje "sedemdňovky" ocenené najvyššou známkou. Tento model využívam na každodenné nosenie tak ku formálnemu štýlu obliekania ako aj v prípade casual wear (napr. jeans+polo). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moja láska k tomuto modelu bola ocenená aj mojou rodinou a dostal som aj jeho sladkú verziu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Tak to je nejlepší dort, co jsem viděl... Je jasné, že zlaté ručky by na něm nevynikly, ještě že máš tu nejhezčí verzi portugalů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 A ešte jeden príspevok k "uľahčeniu" výberu. Vyšla nová limitovaná edícia LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 A ešte jeden príspevok k "uľahčeniu" výberu. Vyšla nová limitovaná edícia LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ciferník hezký, jen škoda, že tam není průhled, Pellaton je k sežrání, když jsem je měl chvíli u sebe, koukal jsem spíš na kalibr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Černé, pouzdro ocel. Bílé mi přijdou trošku páprdovštější, usedlé (omlouvám se pánové, ale u těhlech mi to tak přijde) a to mladému nesluší a starého postaršuje Navíc jsem ocel - černá zkoušel a jsou nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 Mám bílé s modrými indexy, a řešil jsem podobné dilema. Jednak dva moji známí už je měli a většinu hodinek mám s černým cifernikem. Jenom modrý řemen jsem vyměnil za černý, nějak se mi k nim víc líbí. Prepáč, ale výmena remienka je pre mňa, ako ortodoxného zástancu zachovania originality modelu, nepochopiteľná. Tím dizajnérov pracuje dlhý čas na tom, aby vznikol model s absolútnou harmóniou a ty to vezmeš do vlastných rúk a túto harmóniu zrušíš na dve doby... Ale samozrejme je to tvoja vec a môj názor ber len ako výlev môjho zraneného srdca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 tady je super slideshow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se