Traveller Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 No vidím, že Tada tady na foru napáchal větší škodu, než včerejší bouřka u nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 no vida, kde vsude clovek nepotka svoje fotky... Tadovi jsem je dal k dispozici hned po foceni, to je OK, ale Jakubisko... no asi je nafotil presne stejne jako ja? - no to asi ne... anebo se mne jen zapomnel zeptat na souhlas k pouziti fotek...? nebo jsou moje fotky volne k dispozici komukoliv? a to i pro komercni (prodejni) ucely? nejak se v tom ztracim... Jakubisko - muzes mi to, prosim, vysvetlit? Kibi, di uz do prdele. Jako fakt, nezda se ti, ze to trochu prehanis? Nebo ti mam rikat Jakube Ludviku? 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Chudák Jakubisko, chce někomu pomoct a nakonec bude za nejhoršího. Ošéfovat si to měl kibi a Tada - bylo jasné, že fotky dřív a nebo později bude dávat na weby, ať se hodinky prodají. Teď to slízne Jakubisko vod kibiho a celkově vzato od všech, kteří ho obviní, že nabízí na TZ tyhle hodinky. Jak se to říká? "Urob někomu dobre, obsere Ti plot"? Vidíš, Kubo, příště musíš ty hodinky ještě Tadovi nafotit sám :--), poté je můžeš za něj nabídnout, ať nemáš průšvih. Tada nic nepíše a jen se směje - připadá mi to minimálně nefér!!! Ten tady tuhle sviňárnu donesl a nabízel a za něj to schytávaj druzí. *nejúsměvnější je ale boj kibiho za své fotky **teď jsem našel jednu fotku, je na ni vyjádření Tady a jeho odpověďi, co si o tom všem myslí - jen dodám, že fotka je moje, mám na ni práva a nikdo ji, prosím, nestahujte Upraveno 18. července 2010 uživatelem Peta-Biker 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Kibi, di uz do prdele. Jako fakt, nezda se ti, ze to trochu prehanis? Nebo ti mam rikat Jakube Ludviku? Sibiř v tomhle případě ho celkem chápu - jebat se dvě hodiny s fotkama, který ti někdo "ukradne" zvedne žluč - na druhou stranu je poskytl svatému Tadeášovi a ten s nima naložil po svém - takže by měl přes pysk dostat opět svatoušek moje amatérské fotky se také povalují různě po webu - co s tím člověk nadělá ? nic tohle je například ukradeno z flickru http://www.fotopedia.com/en/Ulysse_Nardin Upraveno 18. července 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Sibiř v tomhle případě ho celkem chápu - jebat se dvě hodiny s fotkama, který ti někdo "ukradne" zvedne žluč - na druhou stranu je poskytl svatému Tadeášovi a ten s nima naložil po svém - takže by měl přes pysk dostat opět svatoušek moje amatérské fotky se také povalují různě po webu - co s tím člověk nadělá ? nic tohle je například ukradeno z flickru http://www.fotopedia...n/Ulysse_Nardin Oba víme, na co kibi naráží. Vždyť je to snad šumák, zda dá fotky do prodeje Tadoušek a nebo Jakubisko. Tohle, cos ukázal, je úplně jiný případ. Někdo je sprostě ukradl a použil - tady spíše chtěl Jakubisko pomoci a ještě dostane zjebáno. V tom je, podle mě, velkej rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Tada nic nepíše a jen se směje - připadá mi to minimálně nefér!!! Ten tady tuhle sviňárnu donesl a nabízel a za něj to schytávaj druzí. K tomu se hodí ten jeho nick na WUS "Mr.Lucky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Oba víme, na co kibi naráží. Vždyť je to snad šumák, zda dá fotky do prodeje Tadoušek a nebo Jakubisko. Tohle, cos ukázal, je úplně jiný případ. Někdo je sprostě ukradl a použil - tady spíše chtěl Jakubisko pomoci a ještě dostane zjebáno. V tom je, podle mě, velkej rozdíl. už to nemíním pitvat, páč mně to přestalo bavit - každopádně vím, že si tady už nikdy nic nekoupím, mimo lidi který znám a nebo se kterýma jsem obchodoval mimochodem pokud si někdo neuvědomuje tak tada udělal z jakubiska blbce tím, že na WUS napsal "prodáno" = to je další podpásovka za ochotu Hovk Upraveno 18. července 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludek Richter Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Chudák Jakubisko, chce někomu pomoct a nakonec bude za nejhoršího. Ošéfovat si to měl kibi a Tada - bylo jasné, že fotky dřív a nebo později bude dávat na weby, ať se hodinky prodají. Teď to slízne Jakubisko vod kibiho a celkově vzato od všech, kteří ho obviní, že nabízí na TZ tyhle hodinky. Jak se to říká? "Urob někomu dobre, obsere Ti plot"? Vidíš, Kubo, příště musíš ty hodinky ještě Tadovi nafotit sám :--), poté je můžeš za něj nabídnout, ať nemáš průšvih. Tada nic nepíše a jen se směje - připadá mi to minimálně nefér!!! Ten tady tuhle sviňárnu donesl a nabízel a za něj to schytávaj druzí. *nejúsměvnější je ale boj kibiho za své fotky **teď jsem našel jednu fotku, je na ni vyjádření Tady a jeho odpověďi, co si o tom všem myslí - jen dodám, že fotka je moje, mám na ni práva a nikdo ji, prosím, nestahujte Krásná (i když tak 4 roky stará) fotka ze Zoo Olomouc! Co tak se na to vykašlat a jít do zoo? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 ...mimochodem pokud si někdo neuvědomuje tak tada udělal z jakubiska blbce tím, že na WUS napsal "prodáno" = to je další podpásovka za ochotu...Nemáš odkaz, pls? Nemůžu je tam najít, zajímá mě datum prodeje. EDIT: Vidím tady Tadu. Nechtěl by ses k tomu ještě jednou vyjádřit? Věděls, že je to skládačka a do jaké míry? A jak je to s prodeji na TZ a WUS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Nemáš odkaz, pls? Nemůžu je tam najít, zajímá mě datum prodeje. já ho tam nenášel http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=421345 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Nemáš odkaz, pls? Nemůžu je tam najít, zajímá mě datum prodeje. EDIT: Vidím tady Tadu. Nechtěl by ses k tomu ještě jednou vyjádřit? Věděls, že je to skládačka a do jaké míry? A jak je to s prodeji na TZ a WUS? O tom, že korunka je nepůvodní jsem věděl, to mi řekl minulý majitel. O ručkáchj jsem neměl tušení, protože hlavním zdrojem mých informací byl ten článek, na který si sem dával link, kde byly ručky stejné jako na těch mých. JPS mi posílal odkaz na stránku kde jsou čísla strojků a k nim přibližné roky výroby - to se přiznávám jsem nezkoumal a to byla moje chyba. Na WUS jsem to dával + - den jako na chronomag, na TZ-UK to dal Jakubisko, kterého jsem o to požádal. Kdybyste pořádně četli, tak víte, že hodinky už víc jak týden nemám. Prodaly se mimo chronomag, nebylo to ani na WUS, ani na TZ-UK. A nebylo to za 20tis. Bylo to o dost méně. Jinak mi v zásadě nevadí, že se na tom prodejním vláknu demonstrovalo, co bylo na hodinkách špatně. Vadily mi tam osobní útoky. Je dost zajímavé, že všichni co mě kontaktovali přes SZ, že mají o hodinky zájem (těm jsem se samozřejmě omluvil, že jsem jim svou nevědomostí nabízel skládačku), mi odepsali že je to v pořádku a že se necítí dotčeni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Prodaly se mimo chronomag, nebylo to ani na WUS, ani na TZ-UK. A nebylo to za 20tis. Bylo to o dost méně. si nějak zapomněl informovat Jakubiska, aby stáhl prodej z TZ - moje babička by řekla "lže jako když tiskne" Upraveno 18. července 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) O tom, že korunka je nepůvodní jsem věděl, to mi řekl minulý majitel. O ručkáchj jsem neměl tušení, protože hlavním zdrojem mých informací byl ten článek, na který si sem dával link, kde byly ručky stejné jako na těch mých. JPS mi posílal odkaz na stránku kde jsou čísla strojků a k nim přibližné roky výroby - to se přiznávám jsem nezkoumal a to byla moje chyba. Na WUS jsem to dával + - den jako na chronomag, na TZ-UK to dal Jakubisko, kterého jsem o to požádal. Kdybyste pořádně četli, tak víte, že hodinky už víc jak týden nemám. Prodaly se mimo chronomag, nebylo to ani na WUS, ani na TZ-UK. A nebylo to za 20tis. Bylo to o dost méně. Jinak mi v zásadě nevadí, že se na tom prodejním vláknu demonstrovalo, co bylo na hodinkách špatně. Vadily mi tam osobní útoky. Je dost zajímavé, že všichni co mě kontaktovali přes SZ, že mají o hodinky zájem (těm jsem se samozřejmě omluvil, že jsem jim svou nevědomostí nabízel skládačku), mi odepsali že je to v pořádku a že se necítí dotčeni. ...a nedíval jsi se ani na číslo dýnka a strojku. O jejich shodě jsem ti psal taky! A to že dýnko nesedí jsi neviděl? To mě příjde divný, že jsi si ty hodinky ani pořádně neprohlédl, když jsi do SZ psal, jak moc se ti líbí... Já ti prostě NEVĚŘÍM!!! Mimochodem, projevil jsem zájem o info o ceně přes SZ ještě před založením prodejního vlákna, ale o následné omluvě, kterou jsi rozeslal všem zájemcům nic nevím... edit: víš jak to na mě celé působí Tado? Když si dám dohromady cos psal v těch SZ okolo Longinek? Že jsi dostal nabídku na MVSky za celkem velmi zajímavou cenu. Tipoval bych okolo 10k. A tys je prostě chtěl mít doma. Koupils je a měl si radost, že je máš. No a pak když jsi zjistil, že je to šmejd a žes naletěl, chtěl ses jich rychle zbavit a nakonec proč třeba nějakou kačku nevydělat... V cenách se můžu plést, ale na příběhu něco možná bude viď? Upraveno 18. července 2010 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Krásná (i když tak 4 roky stará) fotka ze Zoo Olomouc! Co tak se na to vykašlat a jít do zoo? Hele, ta fotka je moje a je ze včerejška - v té Zoo jsem byl, to jen pro Vaši informaci p. Richter. Laskavě, když něco nemáte ověřeno a podloženo, tak mlčte. Díky Upraveno 18. července 2010 uživatelem Peta-Biker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Hele, ta fotka je moje a ze včerejška!!! Člověče bacha, aby Ti ji někdo také nezneužil !!! Jinak, pokud vím, pokud se někdo zneužití svých fotak bojí, tak se na ně dá umístit vodoznak se jménem či jiným označením autora a je po ptákách. Pokud to na fotce není, bral bych ji jako fotku poskytnutou pro volné použití. Upraveno 18. července 2010 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Člověče bacha, aby Ti ji někdo také nezneužil !!! Jinak, pokud vím, pokud se někdo zneužití svých fotak bojí, tak se na ně dá umístit vodoznak se jménem či jiným označením autora a je po ptákách. Pokud to na fotce není, bral bych ji jako fotku poskytnutou pro volné použití. Mě potěší, když ji někdo si stáhne a nebo se mu bude líbit - v životě jsem nikdy cizí fotku nevydával za mou - takže tvrzení p. Richtera mě docela, abych řekl pravdu, sere - no, ale když nevěří - sám si může fotku stáhnout a podívat se na to, kdy byla vyfocená :-) *A k té Zoo - musím říci, že opravdu je nádherná - krásně, citlivě zasazena do přírody, byl jsem nadšen. Všem doporučuju ji navštívit - opravdu zážitek. Upraveno 18. července 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Nedávno kamarád vyprávěl jak jedna baba rozesrala posádku výletní jachty. Použil přitom rčení "ku*da proti vodě utáhne dvě lodě".Proto radím, zbavujme se podobných...Jinak tu nebudou dvě kliky, ale bude to muž proti muži. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Alespoń ze slušnosti bych se zeptal kibiho jsetli můžu použít jeho fotky,tak to vidím já.Nedivím se mu že je naštvanej,fotit prostě umí to musíte uznat všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Člověče bacha, aby Ti ji někdo také nezneužil !!! Jinak, pokud vím, pokud se někdo zneužití svých fotak bojí, tak se na ně dá umístit vodoznak se jménem či jiným označením autora a je po ptákách. Pokud to na fotce není, bral bych ji jako fotku poskytnutou pro volné použití. V pripade tech fotek by byla slusnost se autora aspon zeptat, jestli je muze pouzit, a vyckat na svoleni. I kdyz v pripade Jakubiskova inzeratu to mel nejspis povoleno Tada (jako majitel hodinek) a Jakub prodaval za neho (a tak si to sliznul i od kibiho), takze to bylo z meho pohledu v poradku (i kdyz to na prvni pohled nebylo zrejme). V tehle situaci kibiho chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Alespoń ze slušnosti bych se zeptal kibiho jsetli můžu použít jeho fotky,tak to vidím já.Nedivím se mu že je naštvanej,fotit prostě umí to musíte uznat všichni. Rozumím Kibimu. Taky fotím a taky by mě to štvalo, kdybych viděl svoje fotky někde bez dovolení. Na druhou stranu moc bych se nezlobil na Jakubiska z toho, že se nezeptal. Mohlo to být klidně tak, že za ním Tada přišel "tohle mi prosím prodej a tady máš fotky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se