Přejít na obsah

TADA Longines

JPS

Doporučené příspěvky

V pripade tech fotek by byla slusnost se autora aspon zeptat, jestli je muze pouzit, a vyckat na svoleni. I kdyz v pripade Jakubiskova inzeratu to mel nejspis povoleno Tada (jako majitel hodinek) a Jakub prodaval za neho (a tak si to sliznul i od kibiho), takze to bylo z meho pohledu v poradku (i kdyz to na prvni pohled nebylo zrejme). V tehle situaci kibiho chapu.

Jasně, možná, že je to generační problém, nevím. Kdybych já někde uviděl použitou mnou pořízenou fotografii, tak by mi to upřímně bylo šuma fuk a měl bych spíše radost, že někomu stála za to, aby ji použil. Stalo se mi před pár lety že celou moji přednášku na jistá témata v oblasit EZS použil doslova jeden (v dané oblasti poměrně známý) pán ve své knize a bylo mi to také jedno, byl jsem rád, že to bylo sesumírováno tak, že to vzal jako hodno publikování. Je to osobní věc, každý ať si to hodnotí tak, jak to cítí. Samozřejmě, něco jiného je to u profesionálů, živících se daným produktem, tam platí podmínky jiné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jistá podoba by tu byla...

Tomu moc nerozumím - podoba s čím? Snad mi nechceš řici, Kamile, že jsem fotku někde vzal a není moje, že ne?

Tak nevím, nakonec budu snad taky já zloděj - snad abych ještě hledal stvrzenku o tom, že jsem tam byl a platil i parkoviště - to jsem z toho kozel :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

*A k té Zoo - musím říci, že opravdu je nádherná - krásně, citlivě zasazena do přírody, byl jsem nadšen. Všem doporučuju ji navštívit - opravdu zážitek.

krásně jsi to napsal Peťane, jediné oko doma nezůstalo suché... kde se v tobě bere tolik citlivosti a poezie? :)

Nedávno kamarád vyprávěl jak jedna baba rozesrala posádku výletní jachty. Použil přitom rčení "ku*da proti vodě utáhne dvě lodě".

Proto radím, zbavujme se podobných...

Jinak tu nebudou dvě kliky, ale bude to muž proti muži.

dost dobrý Bandi, teď už jen jestli všichni víme, kdo je ta ku*da...Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Můžeš mi Tado vysvětlit, proč jsi je neomlátil prodávajícímu o palici a nechtěl vrátit love od něj? Nebo ten chudák nevěděl co prodává a den poté umřel?

To víš že jsem se o to snažil a kdybych měl i trpělivost a přistoupil bych k tomu metodicky, tak by se mi ho možná i povedlo najít. Jenomže, když obchod proběhne stylem, že si někde s někým po telefonu dohodneš schůzku, tam s ním vyměníš peníze za zboží, bez toho aby jste si vyměnili adresy, tak se pak takový člověk dost obtížně dohledává, když ti přestane brát telefon, že?

A než abych musel z někoho vytloukat peníze, které beztak už asi neměl, tak jsem zvolil tu možnost, že hodinky prodám s velkou finační ztrátou, za cenu odpovídající jejich stavu a tomu, že nejsou původní. Takže hned druhý den, co se tu strhl ten povyk byly už pryč.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

To víš že jsem se o to snažil a kdybych měl i trpělivost a přistoupil bych k tomu metodicky, tak by se mi ho možná i povedlo najít. Jenomže, když obchod proběhne stylem, že si někde s někým po telefonu dohodneš schůzku, tam s ním vyměníš peníze za zboží, bez toho aby jste si vyměnili adresy, tak se pak takový člověk dost obtížně dohledává, když ti přestane brát telefon, že?

A než abych musel z někoho vytloukat peníze, které beztak už asi neměl, tak jsem zvolil tu možnost, že hodinky prodám s velkou finační ztrátou, za cenu odpovídající jejich stavu a tomu, že nejsou původní. Takže hned druhý den, co se tu strhl ten povyk byly už pryč.

Z tohodle neni tak snadný se vylhat. Otázkou zůstává, proč jsi je vůbec tady nabídl k prodeji za dvacet kolíků, cca tejden po tom, co jsi se tak velkolepě loučil s fórem a hlavně upozorňoval na novej přírustek a chlubící vlákno? To se ti tak rychle přestaly líbit?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Z tohodle neni tak snadný se vylhat. Otázkou zůstává, proč jsi je vůbec tady nabídl k prodeji za dvacet kolíků, cca tejden po tom, co jsi se tak velkolepě loučil s fórem a hlavně upozorňoval na novej přírustek a chlubící vlákno? To se ti tak rychle přestaly líbit?

Já se z toho nesnažím vylhat.

Ano, přestaly se mi líbit. A chtěl jsem získat peníze na nákup svých prvních, nových a drahých hodinek. A proto jsem chtěl prodat hodinky, které jsem měl nejkratší dobu, na které jsem si nezvykl...

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 13
Odkaz ke komentáři

Já se z toho nesnažím vylhat.

Ano, přestaly se mi líbit. A chtěl jsem získat peníze na nákup svých prvních, nových a drahých hodinek. A proto jsem chtěl prodat hodinky, které jsem měl nejkratší dobu, na které jsem si nezvykl...

Já netuším, o co se tady ještě snažíš. Jsi lhář a podvodník, ztratil jsi veškerou čest a nikdo si už od tebe nekoupí ani gumový řemen. Tak tady vůbec nepřidávej svoje další ospravedlňující plky, protože jenom zabředáš do sraček pořád hlouhěji a hlouběji, že už ti z nich čouhá jenom řidičská rukavice....

• Dát hlas 4
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Tak přesně toto mělo být uvedeno v nabídce na prodej zde na Chronomagu.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tak přesně toto mělo být uvedeno v nabídce na prodej zde na Chronomagu.

Jenomže tohle vše se odehrálo až potom, co se b nabídce objevilo to, že hodinky jsou pravděpodobně nepůvodní.

Skalamander: Kamil se mě slušně dotázal, zda bych se mohl vyjádřit. Tak jsem to udělal. Horhe slušně požádal o vysvětlení, tak jsem mu ho slušně podal. Co na tom nechápeš a proč se do toho pleteš?

edit: poslechnul jsem toho chlápka s pistolí a upravil jsem hrubé výrazivo :D

Upraveno uživatelem Tada
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 9
Odkaz ke komentáři

On se do toho "sere" a neveril by jsi Tado kolik lidi tuhle debatu bedlive sleduje. Vloni bylo tema MM a Parnis, letos jsi superstar ty.

Docela me to mrzi, cekal jsem ze se k tomu postavis jinak. No nastesti ja nejsem ten kdo te ma soudit a proto to delat nebudu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

On se do toho "sere" a neveril by jsi Tado kolik lidi tuhle debatu bedlive sleduje. Vloni bylo tema MM a Parnis, letos jsi superstar ty.

Docela me to mrzi, cekal jsem ze se k tomu postavis jinak. No nastesti ja nejsem ten kdo te ma soudit a proto to delat nebudu.

Nojo, bohužel jsem nedostal možnost se k tomu postavit jinak... Když někoho zaženeš hrubostí a urážkami do kouta, nemůžeš od něj očekávat, že bude jednat s nějakou pokorou. :mellow: Nevím jestli si ještě na to vzpomeneš, ale jednou jsem se tady kvůli něčemu s někým dohadoval, a pak si do diskuse vstoupil Ty a slušně si mě k čemusi vyzval a v tu chvíli jsem na slušnost zareagoval slušností a ustoupil jsem. Tohle je ale asi trošku jiný případ.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 11
Odkaz ke komentáři

Skalamander - silna slova... "lhar" "podvodnik"... chapu, Tadovo vysvetleni te neuspokojilo...

znas Tadu vubec osobne? ja ano a myslim si o nem neco jineho...

ale preju ti hezky den :)

Silnější než jakékoli slova je dopad tohoto podvodu na prodejní sekci. Předtím jsem měl při nákupech jistotu, že nekupuju šmejdy, mám o hodinkách kompletní informace a bez přemýšlení jsem předem posílal peníze. Tímto byla, určitě nejen u mě, naprosto narušena důvěra v jakékoli obchody tady na foru, protože jsem si uvědomil, že vychcánci se už objevují i tady. Možná jsem byl jenom naivní, ale nikdy mě prostě ani nenapadlo, že by tady bylo něco takového možné. Tím spíš od clověka s několika tisíci příspěvky. Teď už si prostě budu muset dávat pořádný pozor, jestli mě někdo při obchodu nechce natáhnout. A o ten luxus, že jsem to předtím řešit nemusel, mě Tada připravil a to mu neodpustím.

A jestli znám Tadu osobně? Neznám. Ale ne nadarmo se tady o něm lidé, kteří tu čest měli, vyjadřují jako o nevychovaném vepři.

• Dát hlas 7
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Jediné místo kde jsem nakupoval bez rizika, resp. s pocitem subjektivního klidu, byla zdejší prodejní sekce. Vidím, že jeden výlet za oceán a vrátil jsem se do jiného prodejního chronosvěta :) Skalamandru to vyjádřil, možná trochu moc expresivně, ale zato náramně přesně....

to Tada: jestli tvoje obhajoba u soudu bude vypadat jako tvoje vykrucování tady, tak doufám, že jako exoffáče tě nikdy nedostanu....

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

to Tada: jestli tvoje obhajoba u soudu bude vypadat jako tvoje vykrucování tady, tak doufám, že jako exoffáče tě nikdy nedostanu....

Tož se chovej slušně, abys nikdy nemusel k soudu :)

• Hlasovat proti 17
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...