Přejít na obsah

GMT

honza71

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně se docela líbí tyhle zvláštní kousky - Louis Erard a Dubey & Schaldenbrand (ty mají dokonce i alarm a modrá jim sluší).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

A co tohle to TAG Heuer Carrera Twin Time a nebo tyto TAG Heuer Grand Carrera Grand Date GMT :) potom tam jsou v bílé ty GMT za nějakých 1931 Euro, ale prodejce je z USA :)

Odesláno

Mühle Glashütte jsou parádní, určitě budou kvalitně zpracované, mají dobrý strojek ETA 2893, ale jsou dost malé.

Nojo, máš recht chlape..37,5 bude asi hooodně málo :(
Odesláno

Sice nevím jestli nemají tyhlety letecko-reprezentativní ručky, neb nevím cotoje, ale mrknou můžeš

Díky za snahu a trpělivost, ale já psal o :

... jakékoliv letecko-prezervativní ručičky ... a tomu snad rozumíš. :D

TO ostatní: stěhujeme se zpět do republiky, takže to tu trochu zanedbávám. Jen co se po návratu do ČR trochu usadíme, budu se výběru "naplno" věnovat. ;)

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jsem zapoměl před zavřením poděkovat všem, co mi přispěli do vlákna nějakým tipem.

U GMT zůstávám, ale posunul jsem to celé jinam, tak třeba někdy v chlubícím vlákně.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...