Bert Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 TO Andrew: Dík, jsem si ani nevšiml. TO ostatní: jakékoliv letecko-prezervativní ručičky jsou pro mě ještě horší než mnou tolik zavrhovaná lupa. Takže tudy cesta nevede - dík. Formex to nebude, podle mě moc monstrum. Eterna gut, jen mě odrazuje to množství barev na jednom ciferníku ... takže vlastně NEgut. Honzo, Formex monstrum není. Já nejsem nic moc velkej kluk, ale Formexy jsou díky asymetrickému kejzu v pohodě. Dost jsem si je oblíbil.
NIGHTinGALE Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Přes limit - Porsche Design Worldtimer Tak ty se fakt povedly, to je nádhernej kousek. Díky za rozšíření obzorů. Ciferník je lahůdkovej a tvar pouzdra přímo neskutečnej.
Návštěvník Snow Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Mám dva tipy, každý je z jiného pólu, hodně akční Iconauty a uhlazené Raymon Weily Nabucca GMT. zdroj - http://www.thetimetv.com/news-tudor-tnight-campaign-action-448-122 http://item.rakuten.co.jp/jackroad/tu116/ http://www.precisiontime.co.uk/raymond-weil-3800st05207-nabucco-gmt-gents-watch-p-4179.html
tombed Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 a já si pořád myslím, že krásné GMT jsou Fortisky B-42, ať bílé, tak černé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pokud nebudu hájit své 088, ale ty jsou hodně přes limit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 19. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Chlapi díky, jsem rád, že jste stále ochotni podělit se o názor, ALE : TO Bert : Formex nezvládnu. Možná malé ehm ...., ale fakt ne. TO Snow : Jsem rád, že jsi mě "nevynechal" . TUDOR nechci, bo je to chrono. Je to předchozí model, takže cena by byla určitě dobrá, ale další chrono nechci. No a ty RW jsou moc hezký až na tu datumovku. Ale přemýšlet budu. Dík TO tombed: FORTIS se mi obecně nelíbí. Nemám k té značce žádný vztah. Jsem tu asi jeden z mála, ale mě přijdou FORTIS vyloženě ošklivý. No a na Panerai nemám prachy a ani je nehodlám začít šetřit. Dík za tip. P.S. Zapoměl jsem na "diamantovýho" krále . Dík za tip, ale mi přijdou ty ML takový nudný.
redd Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Odesláno 19. července 2010 Tak ty se fakt povedly, to je nádhernej kousek. Díky za rozšíření obzorů. Ciferník je lahůdkovej a tvar pouzdra přímo neskutečnej. Rádo se stalo
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 A co takle toto..na ebay cena okolo 1000-1300 dolarů: a nebo taky tyhle ty Corum Bubble Large GMTModel #: 02120.842601 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Montblanc Timewalker GMT zdroj - http://www.flylyf.com/montblanc-timewalker-gmt-automatic/
filo-boxer Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 A co takhle NOMOS? Sice jsou trošku přes llimit, ještě se nevyrábí v sérii, ale tak když to mají být ty POSLEDNÍ... http://www.glashuett...ndex.php?id=427 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 20. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Sorry, ale zase budu mít "kozy". TO Diamondking: Ty potápky nee a jestli někdy CORUM, tak Admiral Cup, až si vydělám na jachtu. TO Snow : Ty hodinky jsou moc hezký. Diskvalifikuje je značka. Je to možná ode mne přízemní, ale nechci hodinky co jdou koupit v "parfumerii". To filo-boxer : Na NOMOS GMT se těším od doby, co jsem o nich četl. Jenže nemají datum a také ceny se bojím.
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Sorry, ale zase budu mít "kozy". TO Diamondking: Ty potápky nee a jestli někdy CORUM, tak Admiral Cup, až si vydělám na jachtu. TO Snow : Ty hodinky jsou moc hezký. Diskvalifikuje je značka. Je to možná ode mne přízemní, ale nechci hodinky co jdou koupit v "parfumerii". To filo-boxer : Na NOMOS GMT se těším od doby, co jsem o nich četl. Jenže nemají datum a také ceny se bojím. Kamaráde....prošel jsem asi 40 stránek fotek googlu a dal tady co by mohlo být jakotako, ale koukám, že asi marnost nad marnost...jo ještě tam byly nějaké Brajtle, ale to jsem tady ani nedával
Návštěvník Tada Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Airmany, jedině Airmany. Ty Nomosky budu mít možná za necelé 2 týdny možnost prozkoumat, ale těžko říct jaká tam bude cena a kdy budou v prodeji.
honza71 Odesláno 20. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Kamaráde....prošel jsem asi 40 stránek fotek googlu a dal tady co by mohlo být jakotako, ale koukám, že asi marnost nad marnost...jo ještě tam byly nějaké Brajtle, ale to jsem tady ani nedával Však jo. Jsem psal na začátku, že to bude těžký. Nedělám "Zagorku". Jen čekám na ten správnej tip. Spousta lidí tady hoďkám rozumí víc než já a tak to třeba odsud přijde, no. Ale díky za snahu. Jsem rád i za tipy co míří vedle, bo si tím alespoň člověk rozšíří obzory. P.S. Nakonec si vyberu. Uvidíš. Zatím jsem si vždycky vybral.
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 Hele Honzo nechceš zajít na piwo s YPEM....a tam to probrat? On Ti poradí s GMT a Ty mu s tím co chce on
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 P.S. Nakonec si vyberu. Uvidíš. Zatím jsem si vždycky vybral.
Diamondking Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 YPO.. je to nádhera, ale cena byla nastavená do 50 litrů....
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 YPO.. je to nádhera, ale cena byla nastavená do 50 litrů.... omluva - zadání jsem nečetl
honza71 Odesláno 20. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2010 TO Diamondking : To nepůjde. Virtuálně je mi YPO hodně nesympatický a předpokládám, že je to vzájemné. TO YPO : Dík za tip. Jsem byl v SEIKO butíku v Paříži a nic, 0, žádná jiskra. Navíc Spring Drive je myslím přes limit. Edit: Jste to už koukám probrali, než jsem se vyžvejknul.
Návštěvník YPO Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Odesláno 20. července 2010 TO Diamondking : To nepůjde. Virtuálně je mi YPO hodně nesympatický nažívo je to eště horší - naše manželka to říkala
honza71 Odesláno 21. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2010 nažívo je to eště horší - naše manželka to říkala
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.