Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau chlapi, poradite, ktere k saku i dzinam, kosili i tricku?

Zatim jsem dosel vyberem a zkousenim k temhle trem kouskum a nemohu se rozhodnout . Porsche Design, Marice Lacroix a Fortis.

Diky moc za nazory.

post-7242-127936966628.jpg

post-7242-127936971714.jpg

post-7242-12793697546.jpg

Odesláno

za mna.

k saku i dzinam, kosili i tricku...mi najviac vychadzaju tie fortis aj ked ich moc nemusim tieto su pekne.

a najviac univerzalne

Porsche k saku nedas a Maurice mi nesadli (asi hlavne subcifernikmi)

Odesláno

Kdybych měl víc myslet na to sako a košili, tak rozhodně Maurice, jsou takový více elegantní a pro mě i univerzální, u Fortis se mi nelíbí ta velká korunka a k saku i jejich sportovnější vzhled, ale značka je to rozhodně výborná.

Odesláno

kazdy hovoril za seba. ak nemas pocit ze F su vhodne k obleku vysvetli trochu.

keby sme sli do detailu tak ani jedny nie su vhodne k obleku ale F sa zdaju byt najviac univerzal.

Odesláno (upraveno)

Elegantni je Maurice, ALE Fortis je srdcovka, ktera se neokouka dlouhy dlouhy cas, paradni rucicky. Porsche je vylozene sportovni, vysoke riziko kolize s dress code;-) Srovnavas tu "oblekovky" M., pilotky F. a sportovni P. Prunik poptavanych kvalit vidim v pilotkach, ktere jsou IMHO mozne i k saku (spise business casual nez formal business;), tim vic pri svetlem ciferniku.

Upraveno uživatelem martini
Odesláno

Ahoj,

k saku se horko těžko hodí ML.

Ale z těch tří maj koule jenom Porsche Design.

Fortis Ti tu bez kouska soudnosti radí jejich fandové.

Tak štastnou ruku při výběru. ;)

Odesláno (upraveno)

Porsche Design jsou na první pohled super, ale na druhý příliš přelácané a černá sice momentálně letí, ale to zase přejde. Maurice Lacroix elegantní s hnusnými subciferníky, Fortis jednoduché, vyvážené, univerzální.

Takže Fortis! ;)

Edit: na ML je toho při detailnějším pohledu víc špatně, příšerná tlačítka chronografu, ručky subciferníků i divný tvar datumovky...i když, vše je věc osobního vkusu

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Ja mam maurice uz tri roky a skonci to prave u mikiny alebo tricka, to proste k nim nesedi. Ale zase si neviem tie Fortisy predstavit u saka. Ale urco budu vypadat u saka lepsie nez Maurice u tricka a mikiny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...