Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratulujem k ziskaniu bobrika trpezlivosti!

Ty vole, tak tomuto sa povie drina, viem si to zivo predstavit ako si to chcel 100x v procese vyroby zahodit...

Ale klobuk dole, si fakt zrucny, vyrobit nieco z plechu/ocele/dreva to nieje taka zvlastnost, ale vyrobit taketo drobne diely s presnostou "na hodinky", tak to fakt ziram.

Este raz gratulujem, je to nadhera. Suhlasim s kolegami, na ebay by Ti za to utrhli ruky... ale vzhladom na narocnost (aj casovu) vyroby je to podla mna nepredajne. Teda aspon keby som sa s tym ja s..l 10h (a vysledok by urcite nebol zaruceny) tak by som za to chcel asi tolko ako za nove Orisy :D.

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Gratulujem k ziskaniu bobrika trpezlivosti!

Ty vole, tak tomuto sa povie drina, viem si to zivo predstavit ako si to chcel 100x v procese vyroby zahodit...

Ale klobuk dole, si fakt zrucny, vyrobit nieco z plechu/ocele/dreva to nieje taka zvlastnost, ale vyrobit taketo drobne diely s presnostou "na hodinky", tak to fakt ziram.

Este raz gratulujem, je to nadhera. Suhlasim s kolegami, na ebay by Ti za to utrhli ruky... ale vzhladom na narocnost (aj casovu) vyroby je to podla mna nepredajne. Teda aspon keby som sa s tym ja s..l 10h (a vysledok by urcite nebol zaruceny) tak by som za to chcel asi tolko ako za nove Orisy :D.

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

EDIT: hehe, automaticka cenzura... to som nevedel :)

EDIT2: ale preco sa tu tento prispevok objavil 2x to uz fakt nerozumiem. Nestlacal som refresh ani back... ak to je mozne, zmazte ten prvy prispevok prosim (moderatori).

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

...nooo tak to kurňa gratuluju!!! když člověk dělá něco sám pro sebe a ještě takovouhle machrovinku - je vidět, že je schopen nadlidských výkonů :smile_anim:

...já jsem si "na stará kolena" musel pořídit humanitní vzdělání...při manuální práci, nedej bože takhle precizní a titěrné mi jde totiž o život - a nejen mi

...a můj strejda to říkával už kdysi jasně: "synku, ty se nehodíš ani na hlídání třešní!!!"

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...