Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja se vzdycky strasne divim, ze tady jeste nikde u GMT nezaznelo, ze funkce GMT nemusi byt primarne o tom vedet, jaky je cas doma nebo jinde. Kdyz pojedu do Anglie a prestavim si hodinky, tak vim tak nejak prirozene, ze doma je o hodinu min, k tomu je mi GMT na nic. Kdyz ale budu mit presne chodici hodinky s GMT fci, jednoduse posunu jen hodinovku, aniz bych musel zastavit sekundovku, tocit minutovkou....

Driv nebo pozdeji budu GMT hodinky nutne potrebovat.

Odesláno

náhodou GMT je úžasná funkce, když jsi třeba na silvestra na druhé polokouli, abys věděl kdy máš poslat sms s blahopřáním k novému roku, fakt se mi to osvědčilo :),

svého času se měl dvoje gmtéčka najednou... a ty se libe nezdržuj, za hoďku vyrážím na sraz.

Odesláno

zajímavý výprodej u Proworth, také jsem si jedny pořídil a musím říct, že jsem rád že mě Milis předběhl s recenzí, tak hezky bych to nenapsal

zatím se mi nepodařilo zkrátit tah, tak jsem nasadil zmíněný gumový řemen a není to špatné, ta spona je super!

Milisi, jak jsi zkrátil tah, jsou ty články spojené na šrouby z obou stran proti sobě, moc mi to nešlo povolit a silou jsem to nechtěl zkoušet..díky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 7. 2010 v 8:14, 'GMT' napsal:

Tak toho jsem se bal, z toho bude dira v koleni

bývá to zalepené lepidlem - doporučuji zlehka dotáhnout a až pak povolit
Odesláno

No moc pěkné.

Prostě je to legenda.

Moc pěkné barvy, líbivé pouzdro a HLAVNĚ moc pěkně a realisticky napsaná recenze. Posted Image

Odesláno

Ať nezákládám druhé vlákno se stejnými hodinkami, tak se pochlubím tady. Už je mám taky doma :thumbsup_anim: , takže jedna rychlá fotka na ruce (18,5).

post-11054-1281030133,36.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 20. 7. 2010 v 11:46, 'Princ Milis' napsal:

Mínusy:

Necvakací luneta s nepříjemným ovládáním

Hrubě jdoucí korunka s malým závitem

Krátká luminiscence

Ještě bych doplnil chybějící antireflex.

Upraveno uživatelem sect
Návštěvník YPO
Odesláno

to zní dobře - zní to jako "konečně mám definitivní hodinky" :D

Odesláno (upraveno)
  V 5. 8. 2010 v 18:16, 'YPO' napsal:

to zní dobře - zní to jako "konečně mám definitivní hodinky" :D

Každé jsou definitivní....dokud nepřijdou nové :suicide_anim: .

Navíc plusy každopádně převažují.

Upraveno uživatelem sect

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...