Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte,

po dlouhém rozhodování a vybírání, kdy jsem měl tyto "základní" požadavky:

- průměr 45mm

- automaty

- safír - bohužel tyto ho nemají

- datum

- rozpočet CZK 10 000,-

jsem se rozhodl pro tyto:

http://prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=166

A chtěl bych Vás poprosit o Vaše názory ?

Předem dík

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Floper
Odesláno (upraveno)

Hmmm, snad se raději ani neptej... Za 7,5 tis. koupíš daleko lepší hodinky, než je tahle Čína. To už bych snad ty prachy vrazil radši i do quartzu.

Upraveno uživatelem Foundryman
  • Dát hlas 1
Návštěvník Tada
Odesláno

vyhodíš desítku za čínskej šrot parazitující na bývalé "slávě" značky Prim.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ahoj, předpokládám, že těch 45 mm je u těch Primek včetně korunky a spínačů...já bych určitě v této cenové hladině volil něco jiného...mají to být spíše hodinky na více příležitostí - trochu sportovní, nebo oblekovky? rozhlédni se tu a zkus napsat nějaké upřesňující info...ty komplikace jsou také podmínkou? třeba na chronoshopu mají pěkné Archimede Arcadia

Posted Image

Odesláno

Nebo následuj doporučení od Koniferky...v japonské sekci můžeš vybírat od ryzích oblekovek až po potapěčské nástroje...každému podle chuti :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Jsem z toho nějak zmatenej - na netu píšu, že je vše z ČR a dokonce dostali i ocenění CZECH MADE:

http://prim-cz.cz/historie-history/

a potom najdu dalšího výrobce hodinek PRIM:

www.prim.cz

tzn. že v ČR jsou dva výrobci PRIMek ???

Jo, jeden je skutečně vyrábí a druhý dováží z číny a tiskne na ně svoji značku (ten kterého sis vybral ty).

Odesláno

Vynechám diskuzi na téma, který je ten správný prim. Toť evergreen jestli je víc značka nebo stroj.

Taky pominu poměr cena/výkon, který je částečně určitě dán tím, co psal Tada.

Co mi na nich vadí je, že designem parazitují na Breguetech Type XX. Pouzdrem, lunetou a fontem číslic hodin.

Ale hlavně mi vadí tlačítka, která falešně předstírají chronograf, který na hodinkách není - to je stejnej podfuk jako tuzingové plastové samolepicí "sání" na kapotu z benzínový pumpy.

Flopere, moje rada: Tyhle primky z předkrámků u Globusu nejsou pro nikoho, kdo má o hodinky takový zájem, že natrefí na chronomag.

Ještě k té poslední otázce: v ČR je jeden výrobce primek, pokud pod pojmem výrobce chápeme někoho, kdo vyrábí.

Odesláno

...Vynechám diskuzi na téma, který je ten správný prim...

...v ČR je jeden výrobce primek, pokud pod pojmem výrobce chápeme někoho, kdo vyrábí...

Spravne:-) To nema cenu resit.

V CR je jeste jeden prodejce Primek. Ten dovazi cinske hodinky a lepi tam logo Prim. Ktere "koupil" po prevratu a dodnes se s nasim Primem (co znas z mladi) soudi o legalitu pouziti loga. Ono to nebylo uplne koser ani ze strany cinskeho Primu ani naseho ceskeho Primu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...