Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc pěkný fotky Michale. A hodinky? No, v srpnu možná ještě ne, ale v průběhu září už budeš mít určitě jiný. Ne že by nebyly pěkný, to ne. Ale ono to v tvým případě zase není tak rozhodující. :)

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 15:22, 'Frantik' napsal:

Tak tak, na červenec dobrý, ale pristi tyden už bude zase hoňka a ty B01 v prodejní sekci tě budou strašit ze spaní Posted Image

já myslím, že tohle kromě herculesů je to nejlepší co metrouš měl, tak by mu to snad mohlo vydržet ne ? škoda, že je fazer nevyfotil líp mohl je prodat za 80 :D
Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 15:25, 'YPO' napsal:

já myslím, že tohle kromě herculesů je to nejlepší co metrouš měl, tak by mu to snad mohlo vydržet ne ? škoda, že je fazer nevyfotil líp mohl je prodat za 80 :D

No to je pravda, jsou fakt pěkný, ale jemu nevydrží z principu. Je jako ty zamlada Posted Image

Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 15:25, 'spiderer' napsal:

Fazer - dnes jsem se vratil z dovoleny, byl jsem mimo - sorry ;)

Bandi - jojo trosku :) jak rikam je to narychlo a necitlive, ale mel jsem po dovoleny abstak ze sem musel vlozit novy tema :D

co rikas na presnost a rezervu...to je rachot na 7750?
Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 15:25, 'YPO' napsal:

já myslím, že tohle kromě herculesů je to nejlepší co metrouš měl, tak by mu to snad mohlo vydržet ne ?

A mozna, ze az do zari :). spajdy, pekny fotky a hlavne mas konecne zase poradny hodinky. Kazdopadne nazhav vetsi fotak a udelej dalsi, je na co se divat.
Odesláno
  V 27. 7. 2010 v 15:33, 'Frantik' napsal:

No to je pravda, jsou fakt pěkný, ale jemu nevydrží z principu. Je jako ty zamlada Posted Image

Přesně to jsem měl namysli. Je úplně irelevantní, jestli jsou momentální Michalovy hodinky krásný, kvalitní, netradiční, mají dobrou značku, může na nich měnit řemeny, je to Breitling, je to Omega, je to chronograf... jejich dny jsou sečteny v podstatě už v den nákupu. :D
Odesláno

Pěkný hodinky, pěkný fotky. Gratulace!

Ale jsem docela překvapen, že Fazerovo prokletí bylo prolomeno. Už to vypadalo, že tyhle hodinky skončí v bazaru pod viaduktem... B)

Odesláno

Baker - nahodou ty Chronomaty jsem mel mesic a pul :D

Z. - Jednak jsem potreboval hodinky na tahu na dovolenou a druhak uz mi bylo Fazera lito, tak jsem spojil prijemne s uzitecnym :) Navic me za tu dlouhou cestu cekal vyborny obed a taky na navstevu prisel Dantechno :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...