Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

celkom by ma zaujimalo ci sa medzi chronomaniakmi najde aj niekto starcraft pozitivny :)

prvy SC bol hrou mojho mladi. takze 12 rokov po vydani som nevahal a predobjednal si 2 ku... dnes prisla a poctivo hram :)

sc battle net id: KrasnyPixel

Odesláno

Je tady ještě to "pako" (kdo ho znal z CZE-1 jistě chápe :D) Aboot a minimálně já. SCII je ohlášené už bezmála 4 roky, a teď ho konečně vydávají. (Třeba Crow se z něj mohl rozpustit už před 3 lety, když ho testoval). Já ho nakonec neobjednal, není ho jaksi na čem pustit. SC a BW hraju od 1998, 11 let aktivně na Battlenetu - poslední tři roky je tam ale už mrtvo...

Odesláno

no on zas SC nejake drasticke poziadavky nema... ja ho pustam na 2048x1152 a vsetky detaily na ultra... procesor mam core i7-920 a grafarnu 9800GTX+ a ide to stabilne 40-60 fps... takze pokial nemas vylozne archaicky PC tak s nizsimi detailmi by nemal byt problem...

kto chce. darujem 1 poukaz na 7 hodin free hrania :)

Odesláno

no on zas SC nejake drasticke poziadavky nema... ja ho pustam na 2048x1152 a vsetky detaily na ultra... procesor mam core i7-920 a grafarnu 9800GTX+ a ide to stabilne 40-60 fps... takze pokial nemas vylozne archaicky PC tak s nizsimi detailmi by nemal byt problem...

kto chce. darujem 1 poukaz na 7 hodin free hrania :)

Mám Core 2 7200 (1,8GHz), GMA4500, 4GB DDR2, a 120GB disk... v notebooku... 6ádnej zárak to bez grafárny nebude.

IMHO jsem si myslel na základě reklamy, že multiplayer SCII je na BN free???

Odesláno

Multiplayer je free. Ak mas kupenu hru :) inak sa totiz hrat neda. aj na singleplayer musis byt online. A klasicka LAN neexistuje. Musi sa hrat len cez battle.net...

no jo. ta grafika je bieda :/ inak by to podla mna zvladol...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Na Starcraft sem se definitivně vykašlal asi před měsícem a už si nikdy žádnou hru nepořídim :), sem rád že sem z toho po letech venku a objektivně musim říct, že to byl zabitej čas. Krom toho, že sem velice úspěšně vytáčel hodně lidí na BN, párkrát sem s podobnejma vymatlancema zašel do hospody a zůstal jeden kamarád z druhýho konce republiky se kterým si jednou za dva měsíce pokecám na icq 10minut mi to vůbec, ale vůbec nic nedalo :suicide_anim:

Ad nevelký nároky...

ono to máš těžký, já si pamatuju, že sem měl svýho času 5x výkonější počítač než na SC doporučovali a bylo to prostě při určitý rychlosti hraní stejně pomalý a cejtil sem, že se to seká, ale tak je to asi s každou hrou :).

Odesláno

Na Starcraft sem se definitivně vykašlal asi před měsícem a už si nikdy žádnou hru nepořídim :), sem rád že sem z toho po letech venku a objektivně musim říct, že to byl zabitej čas. Krom toho, že sem velice úspěšně vytáčel hodně lidí na BN, párkrát sem s podobnejma vymatlancema zašel do hospody a zůstal jeden kamarád z druhýho konce republiky se kterým si jednou za dva měsíce pokecám na icq 10minut mi to vůbec, ale vůbec nic nedalo :suicide_anim:

Ja teda nehravam, ale kamos z gymplu (PredY ... treba ten nick nekomu neco rekne) hral SC na celkem slusne urovni a pokracuje s SC2. No musim rict ze na gymplu mi to prislo jeste celkem "cool" ale postupem casu mi pripadlo, ze on vlastne nikam nechodi a jenom hraje doma SC nebo se uci do skoly. No a nedavno kdyz sem ho potkal tak mi rikal jak zase hraje SC2 a jak ho to bavi... Jenom mi pripadl trochu smutnej z toho, ze za posledni rok byl s nekym v hospode nebo na nejake "live" akci tak trikrat.

Odesláno

Ja teda nehravam, ale kamos z gymplu (PredY ... treba ten nick nekomu neco rekne) hral SC na celkem slusne urovni a pokracuje s SC2. No musim rict ze na gymplu mi to prislo jeste celkem "cool" ale postupem casu mi pripadlo, ze on vlastne nikam nechodi a jenom hraje doma SC nebo se uci do skoly. No a nedavno kdyz sem ho potkal tak mi rikal jak zase hraje SC2 a jak ho to bavi... Jenom mi pripadl trochu smutnej z toho, ze za posledni rok byl s nekym v hospode nebo na nejake "live" akci tak trikrat.

Predy byl jen svýho času nejlepší českej hráč, to nám nic neřekne... :D Imho Predy byl takovej typickej SC pařan, sušinka, brejle a pořád u PC. Hraní nesmí přelízt zábavu, jinak jde život do kopru...

Odesláno

Ahoj, ja stary StarCraft hral a dohral snad dvacetkrat a vzdycky jsem se k nemu rad vracel....uprimne, novy jsem jeste nehral, ani nevim aktualne jake ma hw pozadavky, mam takovy pocit ze na mem domacim pc uz to asi nerozbehnu... :wheelchair:

Odesláno

Tak jsem to včera dohrál. Připadá mi to docela krátký. Co k němu dodat - grafika dobrá, hrubá síla vítězí.

On SC byl, je a bude hlavně o multiplayeru. Všechny tři kampaně v originálu šly dohrát tak za 8 hodin...

Odesláno

no ak by mal niekto chut "zabojovat si" nech mi da vediet :) ... inak ak si date kampan na brutal tak neverim ze sa niekomu podari prejst ju do 10 hodin

Jedině original. SCII nemám. Klidně napiš SZ nebo tak něco :D

Odesláno

Kdyby ste si někdy někdo chtěl zajrát sc nebo BW 1, tak mi taky klidně napište :), už to nemám moc v ruce, ale rád si zahraju ...

Jedině pokud nebudeš zase fejkovat na originálu, jak bylo tvým zvykem :D

Odesláno

Kolega v práci, co je hodně zatíženej na hry tak z SC2 moc nadšený není, prý byla jednička lepší. Já jsem od Blizzardu hrál akorát Warcraft 2 a 3 a taky se mi dvojka líbila víc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...