Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak já bych chtěl 5000/5000 anebo 0001/5000:suicide_anim:

tak si tam nalepíš papírek podle chuti :)
Odesláno

Já bych šel do PO a to z jednoho prostýho důvodu - ty doxy mají děsivě ošklivou hodinovku... předpokládám, že milovníci značky ji vychvalujou stejně jako nedají alfisti dopustit na svý miláčky :)

• Hlasovat proti 1
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

YPO, ty máš určitě dodneška telefon na toho mladýho od Dušáků - ten by to zvládl :D

telefon jsem na něj nikdy neměl, ale tudle jsem tam byl a had je stále v hnízdě :) /používá bělítko nebo jak se to jmenuje/ Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Chci se zeptat majitelů PO jak dlouho vydrží svítit, jestli se dají srovnat s výdrží Seiko,Orienty svítily krasně až do rána,díky

Vydrží a určitě září jasněji a intenzivněji.

Odesláno (upraveno)

thx , dobrá zpráva Posted Image

Není problém se někde v Ostravě, případně Opavě potkat - podíváš se na ně naživo sám. Jsou krásný - chvíli jsem koketoval, že je prodám. Nicméně, poměr cena/výkon je bezkonkurenční.

Takhle nějak svítí - kdyžtak pisni SZ

post-2202-1280690807,54.jpg

post-2202-1280690907,2.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Není problém se někde v Ostravě, případně Opavě potkat - podíváš se na ně naživo sám. Jsou krásný - chvíli jsem koketoval, že je prodám. Nicméně, poměr cena/výkon je bezkonkurenční.

Takhle nějak svítí - kdyžtak pisni SZ

Tak takhle svítily ty Orienty po 6hodinách, po 30s nasvízení.To jsou PO 45,5?Myslím, že je mají v Ostravě v Deal, ale budou předražený.

Odesláno (upraveno)

Tak takhle svítily ty Orienty po 6hodinách, po 30s nasvízení.To jsou PO 45,5?Myslím, že je mají v Ostravě v Deal, ale budou předražený.

Jsou to 42mm - v Ostravě v Dealu jsou ty větší, ale ta starší verze - s fialovým antireflexem. Já mám už ty nové.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Jak poznám na webu ty nové, mají na dynku tu Zeměkouli?

To mají, myslím, všechny modely od roku 2007 - Jarett mne případně opraví - ale hlavně od roku 2009 Omega začala používat "průhledný" antireflex.

Odesláno

Ta zeměkoloule se na dýnku používala už dříve, já ji měl na bondovkách kupovaných v prosinci 2004. Pokud tomu dobře rozumím, Omega už nepoužívá ten modro-fialový AR? Na PO kupovaných minulý rok na podzim ho ještě mám.

Odesláno

NO ale Plho zde mluvime o PO ne SMP. Navic PO se prodavaj od 2006, 2004 byly jeste nekde na prkne.

btw, SMP z r 2004 mam a zemegula nikde, nepletes se? Pac treba na cerne 2254 se urcite gravirovani dostalo az na posledni serii nekdy v r 2006-7.

Jinak super unos diky Jiriskopalcosi s dotazy na veci, co se tu resily x.krat.... no nicm dnes nemam svuj den...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...