Tazatel Odesláno 2. února 2006 Nahlásit Odesláno 2. února 2006 Kamil: To máš tedy pěkné přátele :-))) oprava - známé :-)
Chronomag Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 old black napsal: : Chronomag - máš nějakou kontrolu, aby se zabránilo vícenásobným identitám? Něco tu je, ale jak to funguje, neprozradím že nešel chronomag se omlouvám, občas webhostingu spadne server
rafficek Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 watch napsal: Mas pravdu. Malem mi prestalo tikat.... tak to je parádní fórek, děkuju....
watch Odesláno 3. února 2006 Nahlásit Odesláno 3. února 2006 Chronomag napsal: že nešel chronomag se omlouvám, občas webhostingu spadne server Dekuji, aspon vim,ze chyba neni na moji strane!
rango Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 Chronomag je sice funkcny, ale nevedel som kam to mam zaradit, nemyslim, ze na to treba zalozit nove vlakno. Ja len ze v hlavnom indexe je nadpis fora v anglickom jazyku tento: General Wach Forum in English zrejme preklep...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2006 Nahlásit Odesláno 5. února 2006 No vidíš, koukám na to x krát denně a nikdy jsem se nevšiml
Radimk Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Plácnu to sem páč to nikam nepasuje_ nebylo by vhodné měnit nebo jednorázově změnit pořadí fór ( blbý slovo) Tak jako se mění pořadí jednotlivých "podfór" - nití tak i přesunout hlavní fóra. Ke dnešku by to znamenalo jako první všeobecné, druhé prim... prostě podle počtu příspěvků
Chronomag Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Radimk napsal: Plácnu to sem páč to nikam nepasuje_ nebylo by vhodné měnit nebo jednorázově změnit pořadí fór ( blbý slovo) Tak jako se mění pořadí jednotlivých "podfór" - nití tak i přesunout hlavní fóra. Ke dnešku by to znamenalo jako první všeobecné, druhé prim... prostě podle počtu příspěvků Zamyslím se nad tím, ale bojím se, že většina lidí si zvykla a budou nadávat, zatímco ostatní používají tu funkci zobrazení Nových příspěvků...
pakr Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Radimk napsal: Plácnu to sem páč to nikam nepasuje_ nebylo by vhodné měnit nebo jednorázově změnit pořadí fór ( blbý slovo) Tak jako se mění pořadí jednotlivých "podfór" - nití tak i přesunout hlavní fóra. Ke dnešku by to znamenalo jako první všeobecné, druhé prim... prostě podle počtu příspěvků Vzhledem k počtu fór bych to nedělal. Spíš by to chtělo vylepšit vyhledávání, aby to nevracelo jen témata, ale přímo konkrétní příspěvky. Přeci jen procházet takové téma Prim Elegant, které má přes 40 stránek, není zrovna moc jednoduché.
georg Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Chronomagu, zkus popřemýšlet, jakým vhodným opatřením odfiltrovat diskutující (jsme na diskusním fóru), kteří nechtějí moc diskutovat, ale převážně prodávat. Co třebas zřídit nové téma, posbírat návrhy na řešení a pak tak učinit?
Pachollini Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 Jo, vyhledávání příspěvků místo témat bych také velmi ocenil.
31682 Odesláno 17. února 2006 Nahlásit Odesláno 17. února 2006 georg: neřešil bych to filtrováním. Proč? Třeba se najde někdo, kdo bude prodávat zrovna to co hledám. Řekni upřimně, budeš úplný laik, kam půjdeš prodat hodinky, které jsi třeba zdědil a chceš je proměnit za penízky? Zkus do vyhledavače zadat HODINKY a rázem jsi zde :-)) A že podmínkou je počet příspěvků? Tady jsme na tenkém ledě, do rána ti jich napíši třeba 100. Lidé si rychle uvědomí, že předražené šmejdy tu neprodají a buď změní podmínky nebo půjdou jinam. A navíc mě napadá, předražený šmejd nemusí být pro každého šmejd nebo předražený. Už nyní tu najdeš lidi, kteří jsou ochotni zaplatit, pro někoho neuvěřitelnou cenu, za legrační Primky. Když někdo úplně cizí nabídne dobrý kousek, proč ho nutit diskutovat? Je to fórum o hodinkách, využil bych toho. Nechci se prodírat inzercí na webu, když mohu mít vše hezky přímo pod nosem. A jestli mě to nezajímá? Zkrátka na odkaz nekliknu. Osobně bych chtěl vidět, co by nastalo po tomto inzerátu "Pepa Host: Prodám Prim Orlík za 200 Kč, mají prasklé sklíčko." :-D
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2006 Nahlásit Odesláno 18. února 2006 31682 napsal: Prodám Prim Orlík za 200 Kč, mají prasklé sklíčko KOUPÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31682 Odesláno 18. února 2006 Nahlásit Odesláno 18. února 2006 Jééé ahoj Kamile! Kde jsi byl? Fakt mě tvá několikadenní absence ve fóru překvapila. Potom jsem zjistil, že zmizel i cigi a má paranoia dostoupila vrcholu. Unesli vás oba vesmírní mimoni, či je je za tím cosi jiného? :-) Jsem na 100% přesvědčen, že se tu Orlíky jednou objeví. Je to jenom otázka času. Těším se na cenu ;-)
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2006 Nahlásit Odesláno 18. února 2006 Sice je to tajemství, ale tobě ho prozradím Byl jsem na čtyři dny mimo Prahu, internet tam sice byl, ale já blbec zapomněl heslo! Takže jsem jen pilně pročítal, aniž bych se mohl zapojit do diskuze. Já myslím, že to není na škodu, když si dám chvíli pokoj... Co je s cigim nevím, snad ho to vymýšlení nových Primek nesklátilo. Kdo by nás tu potom inspiroval a provokoval?
old black Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Na první stránce chronomag.cz se mně v pravém horním rohu objevuje vlajka DK a nápis supportdenmark.com. Patří to sem nebo je to virus? Kdyby to sem náhodou patřilo, tak proč?
Návštěvník Kamil Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Patří to sem, je to vyjádření podpory Dánska a dánských výrobků jako protipol a odpověď na běsnění militantních muslimů. K čemuž se s radostí připojuji! Že někdo namaluje pár karikatur jim děsně vadí, ale že běžně pálí cizí státní symboly a provolávají smrt všem, že zabíjejí křesťany a vypalují jejich kostely a mnoho dalšího, jim zjevně připadá normální. Tady bych souhlasil se sílícími ohlasy o NULOVÉ toleranci.
old black Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Díky Kamile, tak to mně nedocvaklo. Už jsem myslel, že jsem něco chytl.
HonzaX Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 To KAMIL " to samé si myslím. Evropa je zatím připosraná.
Chronomag Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 old black napsal: Na první stránce chronomag.cz se mně v pravém horním rohu objevuje vlajka DK a nápis supportdenmark.com. Patří to sem nebo je to virus? Kdyby to sem náhodou patřilo, tak proč? Patří to sem, přes všechny mé výhrady. http://www.marigold.cz/item/support-denmar...i-svoboda-slova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se