tyfo Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Dnes mi prisel novy katalog Panerai 2010 a moje dcera ze si to musi precist spolu se mnou a jak to tak prohlizime tak rika ze potrebuje nejake hodinky a nedala pokoj dokud je nemela na ruce, pak byla konecne spokojena. Vek 3 a 3/4 roku mozna nejmladsi clen ktery hodinky sam vyzadoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
saida Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak to Tě lituji. Mě to leze docela do peněz a to utrácím jen za sebe .
jiriskopal68 Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Já mám doma chronomagorku manželku, a dvě dcery 7 a 2 roky, tak ty to doufám nepostihne
sureshot Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 iba sa modli aby nezacala mat chutky ako Yasmine
brett Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Tak té se stejně nedá nic odmítnou :-)Hrdý otec ...
tyfo Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 iba sa modli aby nezacala mat chutky ako Yasmine Ale proc by ne Yasmine ma dobry vkus
sureshot Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 je to uhol pohladu .. zalezi len na tom kto to ma platit Ale proc by ne Yasmine ma dobry vkus
RomanP Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Tyhle fotky jsou 2 měsíce staré, takže je na nich Honzík asi 4,5 měsíců starý.Líbí se mu i Omega, Fortis, Primky a vlastně všechny hodinky a hodiny, které kde viděl, ale tyhle jsou prostě oranžový!Fungují na něj jako dálkový ovladač, rozsvítí mu oči, zvednou ručičky a na nekonečně dlouhou dobu ho zaujmou. Pomocí nich jsem ho při pořizování těchto fotek poprvé donutil se samostatně přetočit na bříško.Hodinky mají prostě na člověka dobrý vliv a to v každém věku, tak proč v tom potomky nepodpořit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tyfo Odesláno 12. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 ...... Hodinky mají prostě na člověka dobrý vliv a to v každém věku, tak proč v tom potomky nepodpořit. AMEN ! moc pekne mrnousofotky to vis Monstra maji Monstrozni pritazlivost
farářskej Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Tyhle fotky jsou 2 měsíce staré, takže je na nich Honzík asi 4,5 měsíců starý. Z nepochopitelnýho a bizarního popudu jsem si při pohledu na ty fotky vzpomněl na povídku "Malý vrah" od pana Bradburyho - doporučuju přečíst, jsou tam i hodinky. Romane, neber to osobně, prosím Buďte v klidu, mně jde mladej po kapsáčích - představa, že se kluk z naší volnomyšlenkářský rodiny bude těšit na svůj první oblek, ke kterýmu bude moct nosit kapesní hodinky, mě děsí Proti tomu jsou nějaký primky nebo monstra vyloženě kašička...
RomanP Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Z nepochopitelnýho a bizarního popudu jsem si při pohledu na ty fotky vzpomněl na povídku "Malý vrah" od pana Bradburyho - doporučuju přečíst, jsou tam i hodinky. Romane, neber to osobně, prosím Buďte v klidu, mně jde mladej po kapsáčích - představa, že se kluk z naší volnomyšlenkářský rodiny bude těšit na svůj první oblek, ke kterýmu bude moct nosit kapesní hodinky, mě děsí Proti tomu jsou nějaký primky nebo monstra vyloženě kašička... Neberu :-) a povídku přečtu. Mimochodem, Monstra jsi mi před koupí, kvůli velikosti, ukazoval na Smíchově právě ty. Už je to hrozně dávno, myslím tak 2007.
farářskej Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Už je to hrozně dávno, myslím tak 2007. To už je promlčený Já jsem stará skleróza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se