Josef01 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 eden slovenskej bazar nabídl suverénně nejvíc (tuším 9.000 EUR), ale když zjistili, že auto bylo servisovaný ve značkovým servisu a že servisní knížka je na internetu, tak řekli, že ho nechtějí, že to pro ně nemá smysl. Že takhle kilometry stočit nemohou. Ono by stačilo za prodej auta se stočeným tachometrem 0,5 mil. pokuta. Při druhým porušení zákona 5 let vězení a byl by klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Kamarád prodal Hondu Accord v létě borcovi jakémusi. Na podzim ji našel při procházení bazarových nabídek, Honda měl najednou o 40% najeto míň a najednou nebyla bouraná Haluz ty auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Syn chtěl koupit svoje první auto, tak jsem ho vzal do Mazdy a vzal auto u nich pravidelně servisované s plnou historií po prvním majiteli a dali mu rok záruku. Cena auta dobrá, lepší než na tipcars. Podle mě tohle je rozumná cesta, jak koupit slušné auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Josef01-jj tak bych to taky viděl.Nejsem si ale jistej,jestli i tady nemuzou bejt parchanti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Já s nima spolupracuji od r. 2004, tedy 10 let, měli jsme od nich spoustu pronajatých aut a podle mě se chovají profesionálně a nikdy nic neočurali a jejich auta byla bezproblémů. Ale znáš to, je to prostě o lidech a všude se může najít problém. Ovšem tahle celá společnost )Auto Palace) má takové zázemí, že se nebude dohadovat o hloupostech. Jenom nových aut prodají 4.5 tisíce ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Pokud je S-max ten velkej tak ho má sekretářka jedné firmy a co sem tak vybavoval do 150ti dobrý ale ted se to prej strašně s..e je pravda že moc ho tam stát nevidím takže je v servisu poměrně často posledně jí zustal vruce celej ten panel s ruční brzdou Edit: kupované nové :lol2: jo tyhle řidičky znám, moje sestra mi zase dokázala v Ibize urvat šaltpáku. Nebyla to chyba toho auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Kamarád prodal Hondu Accord v létě borcovi jakémusi. Na podzim ji našel při procházení bazarových nabídek, Honda měl najednou o 40% najeto míň a najednou nebyla bouraná Haluz ty auta.Nojo, je to děs. Člověk tomu musí trochu rozumět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Já s nima spolupracuji od r. 2004, tedy 10 let, měli jsme od nich spoustu pronajatých aut a podle mě se chovají profesionálně a nikdy nic neočurali a jejich auta byla bezproblémů. Ale znáš to, je to prostě o lidech a všude se může najít problém. Ovšem tahle celá společnost )Auto Palace) má takové zázemí, že se nebude dohadovat o hloupostech. Jenom nových aut prodají 4.5 tisíce ročně.Já nemyslel konkrétně Mazda AutoPalace,myslel jsem všeobecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Obecně Mazdy mají mezinárodní DBS, takže je u nich situace lepší než u jiných aut. Stejně tak například Renault. Zrovně dneska jsem četl celkem zvláštní článek o přetáčení aut na autocz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Obecně Mazdy mají mezinárodní DBS, takže je u nich situace lepší než u jiných aut. Stejně tak například Renault. Zrovně dneska jsem četl celkem zvláštní článek o přetáčení aut na autocz.Do Mazdy bych šel s chutí, ale bohužel jsem u nich nic srovnatelného s S-maxem nenašel. Najeté km u auta s kosočtvercem mě nezajímají-nechci francouzské auto. Jejich motor ve Focusu mi jako zkušenost úplně stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 A co Mazda 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 No tak to pozor, tvůj motor ve Focusu (se kterým mám asi podobnou radost jako ty) je od PSA - tedy pažout-citrón. Renault má motory dost v pohodě, nafty 1.5 (pravda hlavně ty od roku 2010), 1.6 (zatím docela bomba) 2.0 (taky super, ale ne spotřeba, která je bohužel nakoko zejména díky debilním převodovkám). Osobně bych hodnotil většinu motorů Renaultu výše, než třeba Fordu Sám mám sice benzín (a ten je od Nissanu) a nemůžu říct křivý slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 5ka není úplně velký auto jako S-Max. Taky je to docela exotický auto u nás. Nakonec ale proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Dovolim si odpovedet k s/maxu, sam jsem ho chtel, v teto kategorii nejlepsi mpv. Nemel jsem ale na nej, mam c/max 2.0 tdci a kamarad stejny motor Galaxy. V benzinu ho tezko splasis. Drzej si smaxy dost cenu. Diesel pry 1.8 litina spolehlivost,navic bez fap, 2.0 mam a motor zuzo. Nedoporučuje se 2.2 tdci. Podvozkove skvělý, velky, dily podvozku shodny s mondeem. Preji stastnou ruku, silne varuji pred cr autobazary, vzal bych srn titanium vybava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 A co Mazda 5?kdepak. Potřebuju vzadu tři rovnocenné sedačky. Přes to nejede vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) No tak to pozor, tvůj motor ve Focusu (se kterým mám asi podobnou radost jako ty) je od PSA - tedy pažout-citrón. Renault má motory dost v pohodě, nafty 1.5 (pravda hlavně ty od roku 2010), 1.6 (zatím docela bomba) 2.0 (taky super, ale ne spotřeba, která je bohužel nakoko zejména díky debilním převodovkám). Osobně bych hodnotil většinu motorů Renaultu výše, než třeba Fordu Sám mám sice benzín (a ten je od Nissanu) a nemůžu říct křivý slovo.No já vím že je tam ,,pažout". A zas takové trápení s ním není. Jen vědět kam sáhnout. Málem jsem proinvestoval sedmdesátku, než to pětikilo spravilo. Strašně záleží na servismanovi- jestli narazíš na vychcánka, tak se nedoplatíš. S Renaulty jsem si zažil svý a ještě víc slyšel. Toho ne-e. Upraveno 17. února 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 kdepak. Potřebuju vzadu tři rovnocenné sedačky. Přes to nejede vlak.A CX5? Nevim teda jistě jak s těma sedačkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Dovolim si odpovedet k s/maxu, sam jsem ho chtel, v teto kategorii nejlepsi mpv. Nemel jsem ale na nej, mam c/max 2.0 tdci a kamarad stejny motor Galaxy. V benzinu ho tezko splasis. Drzej si smaxy dost cenu. Diesel pry 1.8 litina spolehlivost,navic bez fap, 2.0 mam a motor zuzo. Nedoporučuje se 2.2 tdci. Podvozkove skvělý, velky, dily podvozku shodny s mondeem. Preji stastnou ruku, silne varuji pred cr autobazary, vzal bych srn titanium vybavaDík. Zkusím pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Vzadu můžeš mít 4 rovnocené sedačky, ale někdy má holt člověk nastavené takové parametry že při dané ceně a parametrech vyhoví pouze jedno auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 A CX5? Nevim teda jistě jak s těma sedačkama.Sedačkama si nejsem jistý- ale auto za půl mega? Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se