Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

A můžete mi někdo popsat zvuk toho skvostu i8? Aby to neznělo jako HTP s vysavačem v kufru.

auto pěkný ..... budíky jak na plotně od wirpůlu...... zvuk .... vydává

Návštěvník YPO
Odesláno

dle předpokladu to vcelku vskutku dlouho nevydrželo .... madam nacouvala do palety cihel na stavbě .... světlo atd. v pyčy 

Návštěvník YPO
Odesláno

může za to ten kdo to tam ve 14:00 složil, páč ve 12:00 to tam nebylo

Návštěvník YPO
Odesláno

YPO-ten zvuk v BMW je z repráků,tak jak to dělaj už ve více modelech.

to já nevím - myslím, že v tom nikdy nepojedu a snad ani nechci ..... jenom mi to vylezlo v gůglu

Návštěvník YPO
Odesláno

To davaj naftakum takovou vybavu,ze ti to pousti zvuk benzinovyho sesti/osmivalce

takže takovej fejk zvuk jo ? ------- zlatá škodovka .... já zvuk nepotřebuju stačí když to hulí :D

Odesláno

Zeby ti co jezdi ve vytunenych naftacich byli fejkofureri? (dopln prehlasovany u) Kluci vám už z tech fiku fakt hrabe :D

Odesláno

dle předpokladu to vcelku vskutku dlouho nevydrželo .... madam nacouvala do palety cihel na stavbě .... světlo atd. v pyčy 

Nojo to je samá reklama na Akta X a pak to nemá ani zadní kameru :)   :cheers:

Odesláno

muzes si za to jednoznacne sam. kupovat zensky auto bez parkovacich senzoru je blbost a za tu se plati :)

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové ...... blonďatá můra senzory nepotřebuje, páč by si stejně myslela, že jí zvoní telefon ........ do měsíce je v pyčy předek a bude to stejný jako auto co na jaře někdo uloupil ..... takže cajk ...... naštěstí jí nic nebolí, tak se nemusí kupovat kabelka

Odesláno

Nedávno jsem potkal autíčko, které by se mi opravdu líbilo. Jenže si musím nechat zajít chuť, musel bych si k tomu opatřit ještě garáž. Parkovat na ulici by tohle fakt nešlo:

post-7426-0-85234500-1408564174_thumb.jpg

Odesláno

to je povera, ja mam teda pevnou skladaci stechu, ale kolega a kamoska maji hadr a normalne s tim parkuji venku a nikdy se jim nic nestalo. chapu u nove 4ky treba, ale u auta za 100-150k bych se fakt nebal, ze budes obeti zavisti

Odesláno

jak rika uff, nebal bych se s tim parkovat na ulici. nove auto bych tam take asi nenechaval, ale tohle...

navic stat se ti muze cokoliv... dneska jsem prisel k autu a na kapote vedlejsi fabie byl roztriskanej kvetinac s kytkou. prvni co me napadlo, ze sakra stesti, ze to neslo trochu vedle...

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...