Josef01 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 alefungovalo...ved tak ako aj s autami - na chvilu, pokial to nema najazdene vela kilometrov a atraktivne, vykonne... přesně tak jako s leasingem, 3-4 roky se to dá, pak je to už na výměnu. Jinak dnes ukazovali nový koncept v Autosalonu na autě Honda. Prostě bezpohlavní ukazka auta s popisem jeho vlastností, předností a nedostatlů - něco jako v USA TV inzerce aut - to teda řeknu, že s Pepou je alespoň sranda, tohle ani nebudu zapínat.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 přesně tak jako s leasingem, 3-4 roky se to dá, pak je to už na výměnu. Jinak dnes ukazovali nový koncept v Autosalonu na autě Honda. Prostě bezpohlavní ukazka auta s popisem jeho vlastností, předností a nedostatlů - něco jako v USA TV inzerce aut - to teda řeknu, že s Pepou je alespoň sranda, tohle ani nebudu zapínat.ja pouzivam zrychleny leasing!
Josef01 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Tak ted jsem se pobavil v TG na Prima Cool, fakt nářez co tam předvádějí tím vojenským speciálem v Johanesburgu.
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Z Japonska jo, to čumim.. nechápu, že se to může vyplatit, dyk v EU jich taky bude dost? Vyplati, tam je to za odvoz. Obdoba naseho ekopoplatku se tam na stary auta plati kazdej rok, a jeho vyse na tyhle objemy/vykony je likvidacni, tj. zbavujou se toho ve velkym. Zbavit se toho smerem na vrakoviste je tam ale taky strasne drahy, protoze jsou tam hory, a kde nejsou hory, tam jsou domy, takze neni uz zadny misto, kde ty vraky davat. Tak se to ve velkym tlaci na lode a zpet do Evropy. ale volant na nespravnej strane! Ne, nejvic hustokrutoprisny je mit tam volant na druhy strane, nez vsichni ostatni.... Jeste navic podle nejakejch jejich tradic ten nejhustsi typek sedi v aute vlevo, udajne z duvodu, ze japonskej znak pro 'vpravo' je podobnej znaku pro 'debil' Takze kdo ma vatu, doveze si auto s volantem obracene. na vykon SL55 AMG vela novinarov tvrdilo, ze to ma asi viac koni, ako deklaruje firma ( tak dobre a rychlo to jazdilo) Jo, ona to byla i pravda, ale v prospektu by to vypadalo blbe, na papire muselo bejt SL600 ve vsem nejlepsi, protoze jinak by nebyl zadnej duvod ho kupovat...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Pirxsledujem, ze mas celkom dobry prehlad! Pepasledoval som to aj ja pred casom, je to riadny test - tie explozie, no to ma ozaj riadnu odolnost!
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 maxigabrielg: Taky jsem si jedno dovezl...
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 maxigabrielg: Taky jsem si jedno dovezl... Na kolik tam zhruba výjde w124 500e?
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 CEGY: Velmi obecne.... cca 400.000Kc za auto, ktery srovnatelny (stari, kilometry) by stalo v Nemecku cca 650.000,-. Navic to japonsky bude v daleko lepsim stavu, nez to nemecky, bude mit min najeto, nebude nikdy jety v zime, plus servis tam je taky na jiny urovni... samozrejme je to kus od kusu, ale obecne tam se na servisu nesetri, uz treba z duvodu, ze takovy auto si tam muze koupit jenom nekdo fakt hodne movitej.
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 (upraveno) Ajo, já myslel,že se vejdu do stopade.. Né, chápu, jaks to myslel. Díky za info. V D jich je vcelku dost, ale slušný začínaj na těch 400k. Tak čtyři roky zpět prodával kluk na mercedes classicu jednoho z J za tuším 250k, nikdo to nechtěl..V český inzerci jich kdysi taky bylo vždy pár kusů.. pravopis.. Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem CEGY
Návštěvník Jagman Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Cegy ale tam vime proc ho nikdo nechtel
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Cegy ale tam vime proc ho nikdo nechtel Já už nevím proč. Nebo jsem to asi nevěděl ani kdysi. Ten černej s chrom. kolama..
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Tak ono by se tam asi dalo najit i za 150, ale to by asi nebylo ve stavu, ve kterym by se to vyplatilo sem vozit, protoze olitanejch polovraku jsou tu mraky...Jako kazdej od toho samozrejme ceka neco jinyho, nekdo chce auto na paradu, nekdo jen na jezdeni, nekdo se v tom rad stoura... jako petikilo je krasny, ale ale by ta jeho krasa vynikla, musi bejt fakt tip top, takovy auto je drahy, ale zas dneska uz drzi hodnotu.Prumerny volezly petikilo je podle me nesmysl, protoze sberatelskej kus z nej nikdy nebude, bude do nej potreba mraky dilu, ktery jsou 500-specific, tj. za ceny dilu na SL, zadna druhovyroba, takze naklady na provoz obrovsky, ale to svezeni... jako bude to super svezeni, samozrejme, ale... proste bude to treba 2x lepsi svezeni, nez prumerna w124 320, ale 10x drazsi, nez prumerna w124 320.... proste podle me to nema smysl.
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Fakt to bude na servis tak drahy, jo? Jsem myslel, že tam je pár věcí jinejch na podvozku a zbytek totožný. Já měl 320coupe a servis byl vpoho. I kabelovej svazek byl snad do 10k. Ten jsem teda nedělal.
seh1 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Hele a nejakej server, kde ty japonce hledas, by nebyl? dikes
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Cegy: No hele ja nevim presne co vsechno je jine, ale matne si vzpominam, ze prave kvuli prilis mnoho odlisnostem nesly delat 500 na stejny lince jako ostatni 124, vozily se kvuli tomu casti aut do fabriky Porsche, kde to castecne smontovali, a pak se to zas vratilo zpatky do Mercedesu, kde to rucne dodelavali, coz by byl dost opich, kvuli par dilum podvozku... on je jinej i skelet, protoze V8 se do 124 na dylku nevejde, je ten motorovej prostor jinak tvarovanej, tech veci je fakt vic... Kabelovy svazky na V8 jsou tusim kolem 40k... Ceny dilu jsou umerny cilovy skupine zakazniku, a petikilo je smes, cast je drozkarsky ecko, na to jsou dily za normalni penize (no ikdyz... ), cast (motor a elektronika k nemu) je z toho nejdrazsiho, co v ty dobe bylo na svete k mani (S a SL) a cast je uplnej atyp (podvozek) - $$$$
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 No, jak to tak čtu, tak by vyšla jednodušejc klasická124 s v8. Ale těch taky moc není a ceny už taky úplně jinde.
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Cegy: Zase zalezi na co to chces.... u 400/420 pro motor plati to same - furt je to M119 z S-klasse... 500 je precejen uz ikona s urcitou nadeji na udrzeni ceny, to 420 asi nebude, ale kdo vi...
CEGY Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Tak vono stačí za kolik se inzerujou třeba pěkný kupé. O 320 ani nemluvě. Já měl kupé jako víkendovku. 124 mě už moc nebere, měl jsem ještě 2,3 sedana. I když ta 420 nemusí být uplně marná...
Pirx Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2015 Nojo, holt ty pekny 124 nejsou uz k mani, no... kdo to chtel, ten uz to ma, a zbytek shnil. Jsou to paradoxy, dily koupis, cokoli objednas na 20 let staryho mergla, do druhyho dne dovezou... akorat neni na co to montovat, pac ty plechy mizej pred ocima... Udelali auto, ktery na drozce ujede x milionu km, ale nesmi nikdy zmoknout :-) spec ty posledni dva roky, kdy se preslo na vodou reditelny barvy, ve vlhkejch zemich kvetly uz na salone :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se