Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Takže je to kousavá svině... :crying_anim02: .A pokud poprší,tak zahodit klíče...Uřvaný atmosférický řadový šestiválec je fantastický-zbývá M3 E36/E46 nebo M5 E34 3.8L...PS-Z3 měla zadní zavěšení ze staré 3-ky E30 a s tím výkonem...se nedivím :blink:

Přesně tak... na normální ježdění za deště nic moc... Já dělal to, že když takhletřeba v sobotu nad ránem pršelo, skočil jsem do auta a vyrazil...

Skoro bych řekl, že když si na to byl připravenej a bylo mokro tak to i šlo prostě co zatáčka, to driftík), ale umělo to dobře ustřelit i na suchu.. stačilo jen maličko..... Prostě je to auto kde, když se zrovna neploužíš 60tkou, musíš být koncentrován na jízdu ... víc než jindy :D

Odesláno (upraveno)

Pánové, konečně jsou tady stejní šílenci. Přesně jak jsem četl, uřvané atmosférické motory se zadním náhonem :thumbsup_anim: Jen tak pro inspiraci, tohle je moje vysněné:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem zub32
Odesláno
Pánové, konečně jsou tady stejní šílenci. Přesně jak jsem četl, uřvané atmosférické motory se zadním náhonem :thumbsup_anim: Jen tak pro inspiraci, tohle je moje vysněné:

normalni ti nestaci? :) jezdit bez radia a ted v lete bez klimosky...spokojil bych se s M3 pouze

Odesláno (upraveno)
normalni ti nestaci? :) jezdit bez radia a ted v lete bez klimosky...spokojil bych se s M3 pouze

No jo, to já bych se samozřejmě spokojil taky. Ale CSL působí tak krásně ultimativně. Chtěl jsem jezdit v helmě.... :thumbsup_anim:

Odesláno
Pánové, sice jsem to zatím neřídil, ale za nejlepší zadokolku současnosti považuji nové GT3:

ja tu cest mel. nejsem nejaky super ridic kterych jsou plna fora a ani Walter Rohlr, ktery pozna kazdou slabinu , ale tohle je ...no kdokoli kdo jel v nejakem super sportu poprve tak ten pocit zna. a tohle bylo jeste na druhou. ale nekoupil bych si ji :)

Odesláno
ja tu cest mel. nejsem nejaky super ridic kterych jsou plna fora a ani Walter Rohlr, ktery pozna kazdou slabinu , ale tohle je ...no kdokoli kdo jel v nejakem super sportu poprve tak ten pocit zna. a tohle bylo jeste na druhou. ale nekoupil bych si ji :)

...a do čeho bys šel?

Odesláno
Pánové, sice jsem to zatím neřídil, ale za nejlepší zadokolku současnosti považuji nové GT3:

Porsche 911 je další stupínek kam bych se chtěl posunout z ojetých M-BMW.Krásný je model 993,ale ani 964 bych nepohrdl :speak_cool: Starší BMW M jsou tak nádherně surová a ostrá auta-je to žážitek řídit oproti běžné homosexuální TDI konfekci :thumbsup_anim: (nic proti-vděčná auta).A od "starého" Porsche čekám to samé-vzrušení a zábavu,prostě objekt řidičské vášně a souznění se strojem.PS-řídil tu někdo nějaké TVR?Maserati Ghibli,model 1993-1997?Maserati Shamal?Lancia Thema 8.32?Když tak se podělte o zážitky...Díky.

Odesláno

To je snový Bawor...360koní musí v 8000/min.pěkně zpívat :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Jo, taky me to stve, ale nebyla tehdy jina moznost. Absolutne nejvic me na ni bralo opacne razeni ( jednicka vlevo dolu ) a ty sedadla :)

Jojo řazení "psí noha" jsem měl v 300CE-24, perfektní převodovka - o několik tříd výš než jakákoliv jiná od Mercedesu. Mercedes manuály neumí...

Odesláno (upraveno)
Porsche 911 je další stupínek kam bych se chtěl posunout z ojetých M-BMW.Krásný je model 993,ale ani 964 bych nepohrdl :speak_cool: Starší BMW M jsou tak nádherně surová a ostrá auta-je to žážitek řídit oproti běžné homosexuální TDI konfekci :thumbsup_anim: (nic proti-vděčná auta).A od "starého" Porsche čekám to samé-vzrušení a zábavu,prostě objekt řidičské vášně a souznění se strojem.PS-řídil tu někdo nějaké TVR?Maserati Ghibli,model 1993-1997?Maserati Shamal?Lancia Thema 8.32?Když tak se podělte o zážitky...Díky.

Řídil jsem "pouze" Audi A8 W12 long -331kW / 450PS/. Celkem brutal, mám něco odjeté v závodních autech (rally), ale toto auto s železničním krouťákem bych na dlouuuhééé cesty bral. Jinak Audi nemusím.

Odesláno
...a do čeho bys šel?

pokud se budu drzet produkce ciste teto znacky tak asi Carrera 4S. nejradeji ale Turbo. dokazes tim odvest v klidu dokumenty do prace a cestou zpatky i zaradit.

Návštěvník Tada
Odesláno
mám něco odjeté v závodních autech (rally)...

Rally jo? :) To bych taky rád zkusil. Děda jezdíval rally s trabantem a byl docela úspěšný, dokonce mu nabízeli i tovární škodovku...

Snad se k tomu někdy dostanu, spíš by mě ale bavily nějaké veteránské rally, mám k těm starším autům nějak tak blíž :)

Odesláno

z Lancie jen Delta Integrale. civilni i rally. a je to fakt vyborne auto. skoda, ze uz ho nedelaji a Lancia se ted vydala jindou, pro me divnou cestou. ostatni znacky co jsi psal tak jen nejake veterany a pak klasicka GT. ale neridil sem to tak abych o tom mohl nejak povidat. byl jsem rad, ze jsem se projel :)

Odesláno
Rally jo? :) To bych taky rád zkusil. Děda jezdíval rally s trabantem a byl docela úspěšný, dokonce mu nabízeli i tovární škodovku...

Snad se k tomu někdy dostanu, spíš by mě ale bavily nějaké veteránské rally, mám k těm starším autům nějak tak blíž :)

No, to bývaly asi časy, kdy se jezdilo opravdu s ryzího přesvědčení. Dnes jezdí, kdo má peníze. Vzhledem ke krizi jsou naši sponzoři pochopitelně méně ochotní. Stojí to hrozný peníz. :gun_bandana: Vrátil bych dobu Trabantů, Škodovek Lancii Delta

Návštěvník Tada
Odesláno
No, to bývaly asi časy, kdy se jezdilo opravdu s ryzího přesvědčení. Dnes jezdí, kdo má peníze. Vzhledem ke krizi jsou naši sponzoři pochopitelně méně ochotní. Stojí to hrozný peníz. :gun_bandana: Vrátil bych dobu Trabantů, Škodovek Lancii Delta

Nojo, možná dám teď přes zimu postupně dohromady svůj Mercedes do 150% formy a vyrazím na nějakou veteránskou rally, sice budu ohromně pomalý, ale ohromně si to užiju... To je plán :D

Odesláno
pokud se budu drzet produkce ciste teto znacky tak asi Carrera 4S. nejradeji ale Turbo. dokazes tim odvest v klidu dokumenty do prace a cestou zpatky i zaradit.

4S je volba rozumu pro celoroční ježdění, 2S je volba adrenalínového jezdce. Turbo je skvělý kočár na druhou stranu oproti GT3 je to salónní vůz, GT3 je tak dotažený k dokonalosti, že má prakticky stejný zrychlení ze 100 na 200 jako Turbo což je pro mě příklad špičkové techniky.

Odesláno

Chlapi, nesmějte se :speak_cool: ...já jezdím touto už letitou a riadně prorezlou škodovkou.....velitelka přišla o práci a tudíš i o služebního Fordíka-Fiestu a tak používáme toto. Před tím jsem ji měl akorát do práce a na badminton:thumbsup_anim:, nyní na vše. Je to ilustrační foto ze známého autobazaru a proto ta začerněná registrační značka..kvůli nechtěné reklamě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...