Návštěvník Snow Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 No, už jsem co se aut týče viděl leccos... Ale tohle mi přijde prostě nomožné, vysvětloval bych si to naprosto extrémním proměřováním tachometru. Našel jsem, že Isuzu s motorem 2.0 Turbo mělo 140koní, ale i kdyby měla evropská specifikace 160koní, tak by to muselo mít naprosto nevídanou aerodynamiku a tím myslím opravdu něco ve tvaru rakety nebo tak něco aby bylo možné dosáhnout takovéhle rychlosti... Také si myslím, že je problém v tachometru.
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Také si myslím, že je problém v tachometru. Třeba BMW 330Ci kterým jezdím má 272 koní, velice moderní aerodynamiku a na 250 se už docela "drápe" a nechce se mu... Passat R36 - 300koní, moderní aerodynamika, velice moderní převodovka - bez omezovače se "vydrápe" na 270...
l3stat Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 no pánové rozhovor pěknej ale já bych to nevilučoval dnešní auta mají zbitečně moc kravbin navíc a tím pádem jsou třeba i x těžší než ty starý pravá síla tkví ve váze a ne ve výkonu i když třeba taková stará dobrá cobra to je souhra brutální výkon na lehoučký auto
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 no pánové rozhovor pěknej ale já bych to nevilučoval dnešní auta mají zbitečně moc kravbin navíc a tím pádem jsou třeba i x těžší než ty starý pravá síla tkví ve váze a ne ve výkonu i když třeba taková stará dobrá cobra to je souhra brutální výkon na lehoučký auto Jenomže hmotnost hraje roli hlavně při akceleraci - budiž k Isuzu Impulse ke cti, že verze s atmosferickou 1.6 akcelerovala na 100 za 9.3 sekundy - za to se rozhodně nemusí stydět, ale čím vyšší rychlost, tím je důležitější aerodynamika. Zmiňuješ cobru - když chtěli závodit na okruzích, museli postavit coupé a totálně přepracovat aerodynamiku, protože původní cabrio bylo z hlediska aerodynamiky průšvih.
PepaSFI Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Ještě malá otázečka - máý někdo z vás v autě CB vysílačku (nebo rádio, nevím který termín je správný)? Moje hlavní auto teď bude prodělávat nějaké opravy/úpravy a docela reálně o tom uvažuji, tak bych chtěl nějaké reference - jak to funguje, jaký je dosah, jsou lidé na CB vlnách sdílní co se týče rozmístění hlídek a jiných dopravních problémů? CB v autě mám už od časů zlaté éry před víc než deseti lety. Dnes na tom žijou hlavně kamiony, nadšených uživatelů klábosících celé noci už je málo. Pokud jezdíš hlavně po dálnicích tak to rozhodně funguje, kamiony si řeknou všechno, od umístění pomahačů a chráničů, přes nehody a uzavírky až po nabídku jídel v motorestu. Je to nejrychlejší dopravní zpravodajství protože to je teď a tady. Když uslyšíš výstrahu že je průser, nehoda tak ani nemusíš moc zkoumat kde to je protože jsi maximálně pár kilometrů daleko. Dosah není nic ohromného, mezi auty pár kilometrů podle terénu. Záleží na anténě, vysoko umístěná velká anténa na kamionu je lepší než nějaký vzhlednější menší prut na osobáku. Doma na velké stabilní anténě jsem kousek od Velkého Meziříčí komunikoval s auty na D1 někde od Devíti křížů až někam za Jihlavu. Použití CB má ale i negativa. V závislosti na stavu ionosféry bývá hlavně v létě někdy nepříjemné rušení rozmazanými signály z velkých dálek. A v autě se na to vztahuje stejný předpis jako na mobilní telefony. No ale protože se to nedává na ucho tak každý prd pozná jestli se šťouráš v nose nebo koušeš tatranku nebo mluvíš do mikrofonu.
carpaccio Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Ano, jedna se o Isuzu Piazza (a.k.a. Impulse). A ano, 250 km/h v seriove verzi nezvladalo. Pokud se nemylim, vydechlo na cca 210 km/h. Nicmene, nikdo tu nevime, jestli tam Apep nemel nejake tuningove dily. A ve finale - o co jde? Mozna si par kmph prihodil v ramci basnicke licence... Who cares?
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) Ano, jedna se o Isuzu Piazza (a.k.a. Impulse). A ano, 250 km/h v seriove verzi nezvladalo. Pokud se nemylim, vydechlo na cca 210 km/h. Nicmene, nikdo tu nevime, jestli tam Apep nemel nejake tuningove dily. A ve finale - o co jde? Mozna si par kmph prihodil v ramci basnicke licence... Who cares? No, jde o to, že nabrat 40kmh maximálky je fuška A taky o to, že v dobách tohoto Isuzu bylo 250kmh a víc bylo vyhrazeno mnohem méně autům než dnes PepaSFI: Po dálnici se občas svezu a na okreskách mi o pomahače a chrániče v autě ve kterém bych CB měl zase tolik nejde Já se jenom nedokážu vyrovnat s tou myšlenkou té veliké antény no Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem Tada
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 ja mam CB - ne stabilni v aute, to jen pritahuje zlodeje, ale "rucku" + antenu 1,7 metru... velmi sikovne, doporucuju Ruční CB + si dát na auto mag. anténu to jsem taky zvažoval - nechtělo se mi moc vrtat do auta...
docent_tecka Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 zatím drandim jeste eresku, ale zima se blizi a snad to bude ..... "játy" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 zatím drandim jeste eresku, ale zima se blizi a snad to bude ..... "játy" Důležitá otázka - na benzín nebo na dehet jezdí to RS? Nevidím na zadku moc sazí, takže asi benzín?
Apep Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jo, je to Isuzu Impulse Bylo to Isuzu Piazza Turbo 2 l - možná jsem to s tím chlubením o maximální rychlosti přehnal , nebo ten tachometr fakt přeměřoval, vím ale jistě, že přes dvěstě jsem s tím (na německých dálnicích) jel, podle tachometr. Takže netvrdím, že ručím za správnost a přesnost tachometru, otestovat jsem si ho nenechal. Podívejte se na stránky fanklubu této značky http://www.iptoc.com/5.html, kde jsou i parametry motorů, atd. Maximální rychlost je tam uváděna 127.5MPH, což je jak známo jen nějakých 205 km/h.
Apep Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Ano, jedna se o Isuzu Piazza (a.k.a. Impulse). A ano, 250 km/h v seriove verzi nezvladalo. Pokud se nemylim, vydechlo na cca 210 km/h. Nicmene, nikdo tu nevime, jestli tam Apep nemel nejake tuningove dily. A ve finale - o co jde? Mozna si par kmph prihodil v ramci basnicke licence... Who cares? Jj, uhodil jsi asi hřebík na hlavičku Byl jsem ježděním s tím autem ale fakt nadšený, jen jsem neměl žádného mechanika, který by mi pomáhal se o tenhle klenot starat ...
Senseeei Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Důležitá otázka - na benzín nebo na dehet jezdí to RS? Nevidím na zadku moc sazí, takže asi benzín? Vyzera to na benzin.A nema nahodou TDI trochu iny vyfuk?
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Vyzera to na benzin.A nema nahodou TDI trochu iny vyfuk? Normálně mývají TDI koncovky skloněné směrem k zemi, aby nelétalo tolik sazí na auto, ale u RS mají podle mě i TDIčka koncovky takhle rovně.
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Neni to tim ze maj filtr pevnych castic?
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Neni to tim ze maj filtr pevnych castic? Tak já vycházím ze zkušenosti, že spousta aut koncernu VW s motorem TDI má koncovky výfuku takhle rovně i bez filtru pevných částic - Seat Leon například...
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Tak já vycházím ze zkušenosti, že spousta aut koncernu VW s motorem TDI má koncovky výfuku takhle rovně i bez filtru pevných částic - Seat Leon například... Jenom me to napadlo.
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jenom me to napadlo. Ale jo, naftové RS s tím 170koňovým TDI (hroznej hroznej hroznej nejhorší motor) bude už určitě mít filtr pevných částic.
Návštěvník Snow Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 naftové RS s tím 170koňovým TDI (hroznej hroznej hroznej nejhorší motor) Nemyslím si, že TDI by byl až tak hrozný, hrozný, hrozný, nejhorší motor, naopak se domnívám, že to je spolehlivý pracant. Když se startuje, myslíš si, že se blíží traktor, ale pak to docela jde, nízká spotřeba, nízká rychlost. Stejně dnes visí na každém druhé sloupě radar, tak se to honit moc nedá.
Návštěvník Tada Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Nemyslím si, že TDI by byl až tak hrozný, hrozný, hrozný, nejhorší motor, naopak se domnívám, že to je spolehlivý pracant. Když se startuje, myslíš si, že se blíží traktor, ale pak to docela jde, nízká spotřeba, nízká rychlost. Stejně dnes visí na každém druhé sloupě radar, tak se to honit moc nedá. Tak normální 2.0TDI se 140koňma jsme měli doma docela dlouho (Seat Leon II), jezdit se s tím dalo, ale prodleva turbodmychadla je trystní (na dálnici to asi ničemu nevadí), takže na okresce se motor špatně držel v tom poli 1000otáček, kde má nějakou sílu (jelikož si turbokopanec nepletu s akcelerací...). Naftovým RS s motorem 170koní jsem jednou jel takovou delší jízdu po okresce a byla to tragédie - turbodíra větší jak u verze se 140koňmi. Zase uznávám, že motory TDI jsou na jízdu ustálenou rychlostí po dálnici... Okreska svižnějším tempem je něco, co jim dělá problém. Já zůstanu u svých velkých atmosferických benzíňáků - plynulý přísun výkonu a krásný zvuk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se