gougy Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 ted to ctu a taky jsem se na to chtel zeptat. jinak by to chtelo lizatko, difuzor, rozperu mezi tlumice, M3kovy zrcatka, zamracit, karbonovej znak, nebo aspon alpinu, takhle mi to prijde takovy suchy btw vpredu -50 a vzadu -40, at to ma grady Ten karbonovej znak jsem minulý týden viděl na X6M Mansory - vůbec celá úprava mi přišla lehce řečeno "přehnaná", ale hezky přehnaná
Pavilion Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 karbonovej znak je krásnej... koupil jsem tři,do té doby než jsem pochopil... ten poslední mi na autě vydržel týden !jinak Báwo krásný jen tu keramiku nějak nechápu... to jako brzdy ? kotouče atd... ? ? ? ?
Potkan Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Lasko tys fakt narval na naftovej kombik keramicky brzdy?? Ja jsem prave jeste nikdy nepichnul. S pneu jsem mel problemy akorat u staryho Renaulta, ale tam to uchazelo tak nejak samovolne. A sance, ze pichnu na zdejsich silnicich je docela miziva.
Veneria Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Hádám že keramika jako taková to nebude. Jak tu padlo, na naftové kombi brzdy cirka za dvěstě táců asi nikdo nedá. Předpokládám že myslí brzdové desky od Ate. Ate ceramic: http://www.ate-na.com/generator/www/us/en/ate/ate/themes/20_ate_brake_products/ceramic/productinfo_ceramic_brake_pads_en,tabNr=1.html
seh1 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Když už jsme u BMW, kamarádova M3 ze čtvrtka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Měl s sebou rezervu? To levý přední kolo na lepení nevypadá.
IntoPicture Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Ten karbonovej znak jsem minulý týden viděl na X6M Mansory - vůbec celá úprava mi přišla lehce řečeno "přehnaná", ale hezky přehnaná Nemusí hned pršet, jen když kape - včera jsem viděl v Čestlicích bílou X6tku, která měla pozlacený vejfuky, znak, označení modelu a vůbec všechno, co jen šlo... málem jsem potupně vrhnul .
seh1 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 no twl.. co se mu stalo?? No jel cca 130, tupá rána, fail engine, olej na prednim skle, plameny z výfuku, sjel na krajnici a zdrhnul...
seh1 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 A kamarad je fpoho?jojo v pohode, pry tyhle novejsi auta nebouchaji....
laskajefajn Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Keramika je ochrana laku před nečistotami,snadno se pak odstranuji mušky z předního nárazniku a z kol.Stači opláchnout wapkou a krásně to jde dolů.Vydrží to zhruba rok,pak se to musi aplikovat nanovo.Tatik to má na CC a už několik let si to nemuže vynachválit.
Pirx Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Hele pocem, tady mas jeste nejaky smeti.... to je tam nechany schvalne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Předni náraznik je dojeb...z dálnic,ze špatných silnic a od kaminku To bych s tim autem musel jezdit nevim kde aby bylo vždy jako nové
denyhami Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 kluci, máte tady někdo Oktávku RS v benzínu nebo A4 2,0 tfsi 147kw ?zajímala by mě spotřeba..
Pavilion Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Dnes jsem na pumpě viděl taky 330 xd a měl ty kola v předu taky pěkně sjetý , počkal jsem na majitele a řekl mi že to už řešil,že geometrie ok,kola ok,všechno ok,pak mu prý v BMW někdo řekl,že to ty 4kolky prostě delaj... tak nevim co si o tom myslet :-(
Lion Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 kluci, máte tady někdo Oktávku RS v benzínu nebo A4 2,0 tfsi 147kw ?zajímala by mě spotřeba.. superb combi s dsg dlouhodobá 9,4l... http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=2&power_s=160&power_e=250&page=2&exactmodel=2.0&powerunit=2 http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/3-Audi/21-A4.html?fueltype=2&power_s=160&power_e=250&exactmodel=2.0&powerunit=2
JAJA Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Dnes jsem na pumpě viděl taky 330 xd a měl ty kola v předu taky pěkně sjetý , počkal jsem na majitele a řekl mi že to už řešil,že geometrie ok,kola ok,všechno ok,pak mu prý v BMW někdo řekl,že to ty 4kolky prostě delaj... tak nevim co si o tom myslet :-(Já mám bávo 5GT v Xdrive a vnější strany pneu jsou vždy hned v ha.zlu...
Pavilion Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Já mám bávo 5GT v Xdrive a vnější strany pneu jsou vždy hned v ha.zlu...zajímalo by mě,jestli to dělá i x5 měl jsem jí jako kandiidáta na další auto...
nividic Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 @RS: kamos za posl. 14 mesicu ma 10.4 ale taky *uziva pozitivnich ucinku z jizdy* :-D Ja jsem mel na v70r zimni prumer 11.6, ale to je ctyrkolka s 220kw a lehkou nohou na snehu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se