adamo Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 (upraveno) pěkné. co v tom máš za motor? EDIT: Kdyby někdo zase sháněl spolehlivou ojetinu s pár km, tak koukněte do inzerce. Rodiče prodávají golfa plus. (2008, najeto 41 tisíc) Upraveno 13. července 2013 uživatelem adamo
financ Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 ještě dodatek : 1.75 eurobabek za litr ropy v itálii... .. síla Livorno minulej tejden - 1,805
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Tak jak jsem byl s Insignií spokojenej a pochvaloval si, že už Opel konečně dělá relativně rozumný auta, tak mě právě nasrala.Stáří 2 roky a 3 měsíce, natočeno 120.000km, dieselovej dvojlitr 170koní (prej spolehlivej držák) a dnes mi to po 10 kilometrech jízdy napsalo, abych zastavil, že prý se mi přehřál motor a ručička teploměru ukazuje 130C.Otázka je, jestli šel fakt do prdele motor a nebo jestli je to jen chybová hláška softwéru.Tak jsem s tím rychlostí 10km/h doskákal domů a v pondělí to nechám odtáhnout do servisu.To mě fakt sere
sta Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 todle tady jezdi po meste.. na leto asi super, ale nemela by se v tom nosit prilba? a tohle zase jezdi po nasem meste :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuko Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 055 na zadnom okne,to je predvolba Košíc,a že som ho tu ešte nevidel
323GT Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Odesláno 13. července 2013 Momentálně tímhle :-) Koukám, že na Mallory nakonec nedošlo, ale tato mu sluší také. Pěkné to máš, tak ať slouží.
montemar Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 a tohle zase jezdi po nasem meste :-).. ja nevim, tomuhle typu aut jsem nikdy neprisel na chut.. to uz radsi totok volkner mobil
JAJA Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 todle tady jezdi po meste.. na leto asi super, ale nemela by se v tom nosit prilba?Měl jsem to pár let doma a je to na léto fajn... Jezdil jsem jen v brýlích.
Liqid Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 a tohle zase jezdi po nasem meste :-) S tím bych si někdy zajel zaparkovat k Lidlu, jen tak cvičně
bedja Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 a tohle zase jezdi po nasem meste :-)..no jo..po Dubaji jezdí kdeco.. i angličáky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zid Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Tchán vybírá nějaké menší auto, tak bych byl rád za váše návrhy.Doteď jezdil v E220 CDI a stejně v tom jezdil sám a rád by něco menšího - zatím je nejvíc nakloněn BMW 1er, co si myslíte, že by měl jěště zařadit do výběru?Kdyby to bylo něco levnějšího, tak by se nezlobil.Mělo by se jednat o 3-5 let staré auto s objemem do 1600 ccm, přinejhorším do 2000 ccm, max 50000 km a cenou okolo 400.000Kč.Na tom zda je to benzín či nafta nezáleží. Díky předem za rady.
Zdeneli Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Tak jak jsem byl s Insignií spokojenej a pochvaloval si, že už Opel konečně dělá relativně rozumný auta, tak mě právě nasrala.Stáří 2 roky a 3 měsíce, natočeno 120.000km, dieselovej dvojlitr 170koní (prej spolehlivej držák) a dnes mi to po 10 kilometrech jízdy napsalo, abych zastavil, že prý se mi přehřál motor a ručička teploměru ukazuje 130C.Otázka je, jestli šel fakt do p....e motor a nebo jestli je to jen chybová hláška softwéru.Tak jsem s tím rychlostí 10km/h doskákal domů a v pondělí to nechám odtáhnout do servisu.To mě fakt s..e Tak to sem měl na Peugeotu, furt to hlásilo varování, vysoká teplota,... 130C . v aut. servise, že prý je to normál do 140C to vydrží. Tak sem se nasr. vlezl pod to no a koukám nějaký inženýrský nemehlo naprojektovalo malej otvor na odvod tepla. Pilka a zalamovák to vyřešil a od té doby to mlčelo. Upraveno 15. července 2013 uživatelem Zdeneli
montemar Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Tchán vybírá nějaké menší auto, tak bych byl rád za váše návrhy.Doteď jezdil v E220 CDI a stejně v tom jezdil sám a rád by něco menšího - zatím je nejvíc nakloněn BMW 1er, co si myslíte, že by měl jěště zařadit do výběru?Kdyby to bylo něco levnějšího, tak by se nezlobil.Mělo by se jednat o 3-5 let staré auto s objemem do 1600 ccm, přinejhorším do 2000 ccm, max 50000 km a cenou okolo 400.000Kč.Na tom zda je to benzín či nafta nezáleží. Díky předem za rady.z mercedesu do bmw to bude nevdecnej prechod.. sel bych do novyho acka, akorat tam to nevyjde cenove (novy lehce nad 500). a ojety jeste nejsou (a nebo porad hodne drahy)
zid Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Je tam podminka 3-5 let stary, takze Acko to bohuzel byt nemuze.
Frostie Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Je tam podminka 3-5 let stary, takze Acko to bohuzel byt nemuze.a proč by nemohlo? Dělá se už ve 3. generaci od roku 1997... A-Klasse (W 168) (1997?2004) Vaneo (W 414) (2001?2005) A-Klasse (W 169/C 169) (2004?2012) B-Klasse (T 245) (2005?2011) A-Klasse (W 176) (seit 2012) B-Klasse (W 246) (seit 2011) CLA-Klasse (C 117) (seit 2013)
Návštěvník Jagman Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Předchozí generaci né to je jedna hnus druhak srá-. Ale BMW 1 at se připraví že z E to bude skok co se komfortu týče obrovskej E. Já bych pokud menší zvolil C 220cdi bude spokojenej a jezdit to bude za pár na 16kách i celkem pohodlné přinejhorším tam snad dávaj i menší motor 180 a nebo eště mě napadá CLK taky něaká ta 220cdi nebo tak a pokud by to neměl bejt nemec tak Kia Hyundai Toyota dělaj slušná malá auta. a muže mít i nové
DavidC3 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 (upraveno) Čau kluci. Má někdo Toyotu? Měl sem to půjčené je tam CVT variator. AURIS se mě líbi jen nevím jestli je ještě Toyota tak spolehlivá jak se dřív říkalo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. července 2013 uživatelem DavidC3
African Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Je halda těchto produktů, pouze jiné vzorce složení, my máme v nabídce např. PS23 , kterou prodáváme speciálně do dolů pro silně zátěžové stroje. Klientela je spokojená, produkt funguje, ale do nového auta bych to necpal, aspoň mám dojem, že ty máš funglovku né? Tyto produkty jsou dobrý do starších aut s větším nájezdem km" Dnes jsem vyzvednul opravený měnič do obytňáku z 220V - na 12V-jupí, jupíí, zrovna kolega opravoval řídící jednotku...mezí řeči potvrdil, že nejméně oprav elektroniky mají japonská auta.Ale chci se zeptat na něco jiného, má někdo OSOBNÍ zkušenost s tímto produktem ? Nano technologie pro snížení tření motoru, diferenciálu a převodovky. Dnes jsem jejich produktem naimpregnoval stan nad autem a výsledek je famózní...voda vůbec nezůstane na plátně, jako by stanové plátno bylo skleněné. Děkuji za pozornost.
GSIA79 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 (upraveno) Os. zkušenost nemám. Kdybych se rozhodl tenhle výrobek používat v 10let starém autě, nejdřív raději udělám generálku motoru. Jak zabránit výraznému opotřebení motoru? - Každý rok, bez ohledu na ujeté kilometry vyměnit olej. Upraveno 17. července 2013 uživatelem GSIA79
kloubik Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 (upraveno) Tak jsem udelal upgrade...do staryho Jeepa uz nemelo cenu cpat penize za opravy. Akorat mam asi na chvili utrum s hodinkama pokud nejaky soucasny neprodam :-) Ted musim vymyslet jmeno.BTW, davate jmeno svym autum? U nas je to jak u kteryho auta. U nejakych se ujalo jen obecne pojmenovani jako Bawko, Lagouš (Laguna), FoFo (ford focus) ale pro dalsi jsme meli i jiny jmena napr. Hermina, Plechovka, Bedrich, Mamut nebo Bělouš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2013 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se