Onisau Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 No to noční vidění co se dává do aut ani moc nezkresluje - zkušenosti jiných. Jinak takové to noční vidění, co se nosí na hlavě lidobě "brýle pro noční vidění" to je iné kafe, tam je i docela problém s ostřením u některých přístrojů, buď vidíte na dálku nebo na blízko, ale většinou vidíte prd... Já mám právě zase jenom zkušenost s nočním viděním co se připíná na palici:) A tam to chce cvík.. a potom s tím co je v opancéřovanáé vojenské technice.. a je mi právě divné, že by v MB s tím šlo jezdit tak na pohodku a ve vojenské technice by byly krumply se kterýma je fakt problém projed lesní cestu Ale možné je všechno.. je to jen teoretizování z mé strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Když jedu s autem, které to má, radši ho ani nezapínám. Předně to člověka nutí pořád sledovat a určitě to zkresluje vzdálenosti. Aspoň mi to tak připadá a taky ztrácím periferní vidění, jak furt čumím na displej. Jo kdyby to fungovalo bez světel, to by byla jiná hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 midloch: vypočítali to poměrem koleček na převodovce, ten pašík se dokáže vydrápat na 270kmh dle GPS, 300 ani h...o... Alpina B3 Biturbo se na 300 dostane, ale potřebuje na to 360koní a to má určitě lepší aerodynamiku než pašík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Vsadim se ze maji tak domrsene motory, ze budou radi kdyz jim to pojede 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 No mozna je ti organi domrsili... Jinak ale musim rict ze 3.6 od VW je jeden z nejlepsich sestivalcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 midloch: vypočítali to poměrem koleček na převodovce, ten pašík se dokáže vydrápat na 270kmh dle GPS, 300 ani h...o... Alpina B3 Biturbo se na 300 dostane, ale potřebuje na to 360koní a to má určitě lepší aerodynamiku než pašík. Na těch 270 se možná vydrápe, ale bude to nějakou minutu trvat a navíc s větrem v zádech. Nicméně jako civil je to slušný auto, jen mě baví, jak platí ono okřídlené přísloví: rozšiř hloupost mezi co nejvíce lidí, ta tak nabere na vážnosti, protože lidé se neradi nazývají hloupými :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Myslím, že už jsme na toto téma diskutovali. Jedna firma testovala jeté vozy a velká řada z nich jako je BMW, Audi, Mercedes je výkonově silně nadhodnocená a výkon je podstatně slabší. Jedno co opravdu odpovídalo byly např. motory Mazda 2.3 MPS. http://www.rri.se/popup/performancegraphs.php?ChartsID=818 Na přiloženém testu je Passat, který by dostal od Mazdy MPS (380Nm/260k) na "zadek", takže je sice papírově lepší, ovšem ve skutečnosti nic extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tak Passat je takova bida no... Mazda je Mazda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 http://www.stream.cz/video/564934-sundavani-kol-za-auta-za-jizdy-coze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Tak Passat je takova bida no... Mazda je Mazda No pravda je, že jsem měl Mazd několik (pět) (první byla 323F s dvoulitrovým šestiválcem) a lil jsem do nich jenom benzín a vodu, opravdu závad do 100 tis. km nula! Celkově pak jeden přepínač směrových světel (výměna zdarma v rámci výrobní vady) a oprava výfuk (prasklina). Takže spokojenost maximální. Docela mě překvapují ty "mizerné výkony" a udělal jsem takové malé porovnání, mimochodem velmi dobře jsou na tom VW Golf : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 No ja se k Mazde dostal skrz MX5, pac je to jedina nova zadokolka s prijatelnymi provoznimy naklady... Jeste par let nepotrebuju zadni sedacky a kufr je sice 150L, ale dobre rozmerove reseny, takze se toho tam dost vejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Pokud vím MX5 je snad nejméně poruchové auto všech dob, takže dobrá koupě ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 a hlavně krásný a ladný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Hlavně se skvěle řídí, člověka to baví ani nemusí jet rychle. Stažená střecha řeší různé blbinky, jako je ladění klimatizace, aby člověku nebyla moc zima nebo moc teplo... A je to překvapivě schopný cestovatel na dlouhé vzdálenosti, zatím jsem jel 2x 275km za den a vždycky jsem z Mazdy vyskočil docela svěží - bylo to teda tak, že ráno mě probudil chladný vzduch a večer mě chladný a čerstvý vzduch udržel vzhůru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 vlastnil som Subo Legacy, momentalne jazdim busom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Dneska večer jsem potkal v Praze toho slavnýho Passata. Nevím co tam dělal, ale někoho zastavoval. Bylo to v Holešovičkách, takže bacha i tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 ... Po delším přemítání mi z toho vyšel ten Jaguár. http://www.youtube.com/watch?v=ovOh58UBWOs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Kamarád má XF a vypadá to pěkně, zřejmě to i bude pěkně jezdit, ovšem ta angličtina Jeremyho je děsná, lepší když mluví česky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Taky se snažím mluvít víc česky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 ...tak já teď jezdím tímhle,pánové. To je ale masakr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se