zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 SAABy miluji, ale rozhodně nad BMW nelámu hůl. Přiznám se, že jsem předloni více jak měsíc proháněl tátovo BMW 750i (1988, nevím jaké je to značení podle éček). Krásný 12-válec. Zatím to bylo jediné auto, u kterého jsem se opravdu nemusel dívat do zrcátka (tedy pokud nebylo vedle podobně výkonné auto). Byly to super zážitky, ale bohužel i u pumpy. S tím 12 válcem je to šepot květin ale spotřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Martíšek: Podle tvého avataru to vypadá, že jezdíš slalomy Jak to se Saabem jde? Jo, V12 je naprosto správná, na autobahn a tak všelijak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martíšek Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Martíšek: Podle tvého avataru to vypadá, že jezdíš slalomy Jak to se Saabem jde? Začal jsem s tím letos, tak těžko mohu říct jak to s ním jde, když jsem to nezkoušel s jiným... Asi by jel sám lépe než se mnou :-). Ale neustále se zlepšuji, na stejné trati jsem původně jezdil za cca 100 s a už jsem to stáhnul cca na 86 s (nejlepší jsou asi tak kolem 70 s). V každém případě hodlám pokračovat, kdybyste někdo měli zájem tak koukněte na www.autoslalom.tym.cz . Je tam kalendář akcí, účastnit se může kdokoliv (včetně juniorů) - jsou tam i pravidla. Je tedy povinná přilba!!! Startovné 250 Kč na krátké trati a 500 Kč na dlouhé. Takže kdo máte chuť, rád Vás na příštím uvidím, změříme síly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zub32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) Začal jsem s tím letos, tak těžko mohu říct jak to s ním jde, když jsem to nezkoušel s jiným... Asi by jel sám lépe než se mnou :-). Ale neustále se zlepšuji, na stejné trati jsem původně jezdil za cca 100 s a už jsem to stáhnul cca na 86 s (nejlepší jsou asi tak kolem 70 s). V každém případě hodlám pokračovat, kdybyste někdo měli zájem tak koukněte na www.autoslalom.tym.cz . Je tam kalendář akcí, účastnit se může kdokoliv (včetně juniorů) - jsou tam i pravidla. Je tedy povinná přilba!!! Startovné 250 Kč na krátké trati a 500 Kč na dlouhé. Takže kdo máte chuť, rád Vás na příštím uvidím, změříme síly Taky jsem jezdil. Kde se to koná? Tady moje historické autoslalomové auto.(Corsa fungovala fantasticky) Upraveno 13. července 2009 uživatelem zub32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Já byl na slalomu akorát 1x se svým veteránem/youngtimerem Aspoň měli diváci nějakou legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zub32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) Tada:Co to bylo za vozidlo? Upraveno 13. července 2009 uživatelem zub32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) Mercedes 300SE, 188Ps, 5ti kvalt manuál, samosvor, 1692kg s náplněmi... Ideální transportér na dlouhé vzdálenosti po evropě, projel jsem s ním Nürburgring i alpské průsmyky... Teď ho mám od minulé zimy zazimovaný, ale co nevidět ho odzimuji pořeším nějaké opravy, vyrazím na jeden až dva srazy a zase zazimuji EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=RODrMErnJdo...re=channel_page Těch videí tam najdeš víc, je to včetně mého hloupého komentáře Upraveno 13. července 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zub32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) Tada:Optimální vůz na slalomy. Jinak slušný veteránek. Tak trochu obývák, ne? Upraveno 13. července 2009 uživatelem zub32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Zub32: Místa je tam dost, je to bezva vozidlo, krásně pohodlné, tankovat stačí tak jednou za 800km i při Autobahn rychlostech... Na okreskách to chce vyváženou kombinaci odvahy/odhodlání a trošku schopností a pak to jede jako každé jiné moderní auto, na dálnici to je super pořád. Neznám nic lepšího na cestování. Na moje.auto.cz najdeš i recenzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zub32 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Zub32: Místa je tam dost, je to bezva vozidlo, krásně pohodlné, tankovat stačí tak jednou za 800km i při Autobahn rychlostech... Na okreskách to chce vyváženou kombinaci odvahy/odhodlání a trošku schopností a pak to jede jako každé jiné moderní auto, na dálnici to je super pořád. Neznám nic lepšího na cestování. Na moje.auto.cz najdeš i recenzi... Taky jsem tady zveřejnil svoji recenzi a ihned mi ji nějaký chytrák zhatil strašlivým ohodnocením. Poívám se na Meďáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tada: Taky s hvězdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Neda mi to. Taky jsem jezdil s hvezdou. Jenze tehdy dosly prachy a musel jit z domu. Do ted me to stve.... Ale bylo to SUPER. Pres 200koni podvozek pevnej jak hrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 xxx.rada: Pěkný nástroj 190E 2.5-16 je perfektní, škoda žes jí musel prodat, je jich málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zach650csi Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Mo asi tě to dost překvapí, Z4M to nebude protože Z3M Coupé mně strašlivě zklamalo, Porsche se mi nelíbí (nevím proč, ale nijak mně neoslovuje) a tak si chci jen tak pro tu srandu koupi Mini Cooper S Stejně většinu jízd dělám po městě a jezdím sám... Co tě na Z3M Coupe tak střašně zklamalo???Jezdil sem v Z3 2.8 Roadster a je fakt,že byla dost cí*** absence střechy-kroutilo a vlnilo se to dost-jako každý kabriolet,ale M Coupe je prý více než dvakrát tužší ve zkrutu.Z3M Coupe měl být další kandidát pro ZABAVU za volantem,ale ještě sem to neprojel,tak napiš své dojmy a zkušenosti.Díky moc.PS-nezažil sem lepší motor pro "fun" než od BMW-Motorsport,jen u Ferrari 348,ale ten nevydrží najet přes 300000km PS2-má tu ještě někdo zkušenosti s BMW M Power??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 jen u Ferrari 348,ale ten nevydrží najet přes 300000km To by mi nevadilo u zadneho motoru, natoz u ferrari. Jinak ja obcas drandim s Z4 3.0 a musim rict, ze me to bavi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 xxx.rada: Pěkný nástroj 190E 2.5-16 je perfektní, škoda žes jí musel prodat, je jich málo... Jo, taky me to stve, ale nebyla tehdy jina moznost. Absolutne nejvic me na ni bralo opacne razeni ( jednicka vlevo dolu ) a ty sedadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Co tě na Z3M Coupe tak střašně zklamalo???Jezdil sem v Z3 2.8 Roadster a je fakt,že byla dost cí*** absence střechy-kroutilo a vlnilo se to dost-jako každý kabriolet,ale M Coupe je prý více než dvakrát tužší ve zkrutu.Z3M Coupe měl být další kandidát pro ZABAVU za volantem,ale ještě sem to neprojel,tak napiš své dojmy a zkušenosti.Díky moc.PS-nezažil sem lepší motor pro "fun" než od BMW-Motorsport,jen u Ferrari 348,ale ten nevydrží najet přes 300000km PS2-má tu ještě někdo zkušenosti s BMW M Power??? Z3M Coupé je dobrý vůz, je to ten nejlepší dodávka co existuje.. vejde se do něj strašná spousta věcí a díky vytahovací kleci se tam pohodlně vešel jak pes, tak strašná spousta bagáže... na přímce fantasticky rychlej, brutální zátah atmosférického motoru... Karoserie se rozhodně nekroutila, to určitě ne... Prostě mi to nesedělo subjektivně.. třeba v MiniCooperu S kterým jsem ráno jel do práce se cítím perfektně svázaný s autem. Je nezáludné, přesně vím co se děje v rozích karoserie. Z3M Coupé prostě nic, nic a najednou se to "zlomilo" a bez varování tě to umělo kopnout pěkně přes prdel Prostě mi to přesně nesedělo... Řekl bych, že to podvozkem mělo k dnešní Corvette C6 hodně blízko ale ta Corvette mi přijde také mnohem, mnohem čitelnější a jentak tě nepřekvapí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Jinak ja obcas drandim s Z4 3.0 a musim rict, ze me to bavi ... Kdybych mohl, také bych drandil a bavilo by mě to moc a moc. V mém případě by to mohlo bavit tak leda mou manželku, protože za volant nesmím. Úvaha je to však naprosto planná, protože tolik peněz na pořízení BMW žihadla bychom nikdy neměli :-(. Edit - ty se máš, pohled na BMW Z4 je více než krásný. Jukněte i na další fotky Black Devila zdroj obrázku http://www.flickr.com/photos/blackdevil/869385126/ Upraveno 14. července 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zach650csi Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 To by mi nevadilo u zadneho motoru, natoz u ferrari. To byl spíše nástin spolehlivosti a co se od toho kterého dá pravděpodobně čekat... Jinak ja obcas drandim s Z4 3.0 a musim rict, ze me to bavi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zach650csi Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Z3M Coupé je dobrý vůz, je to ten nejlepší dodávka co existuje.. vejde se do něj strašná spousta věcí a díky vytahovací kleci se tam pohodlně vešel jak pes, tak strašná spousta bagáže... na přímce fantasticky rychlej, brutální zátah atmosférického motoru... Karoserie se rozhodně nekroutila, to určitě ne... Prostě mi to nesedělo subjektivně.. třeba v MiniCooperu S kterým jsem ráno jel do práce se cítím perfektně svázaný s autem. Je nezáludné, přesně vím co se děje v rozích karoserie. Z3M Coupé prostě nic, nic a najednou se to "zlomilo" a bez varování tě to umělo kopnout pěkně přes prdel Prostě mi to přesně nesedělo... Řekl bych, že to podvozkem mělo k dnešní Corvette C6 hodně blízko ale ta Corvette mi přijde také mnohem, mnohem čitelnější a jentak tě nepřekvapí... Takže je to kousavá svině... .A pokud poprší,tak zahodit klíče...Uřvaný atmosférický řadový šestiválec je fantastický-zbývá M3 E36/E46 nebo M5 E34 3.8L...PS-Z3 měla zadní zavěšení ze staré 3-ky E30 a s tím výkonem...se nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se