M.K. Odesláno úterý v 16:52 Nahlásit Odesláno úterý v 16:52 Moje první vysoká potvora a zároveň první nafťák - no co, nemládnu. Aspoň že to má 6 hrnků... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
LovecK Odesláno středa v 16:13 Nahlásit Odesláno středa v 16:13 Tak ať hlavne ta cx80 drží! Moje cx60 mela pred týdnem rok a 60k km, dostal jsem od ní pěkný dárek… aktuálně čekám na novou 48V baterku. To budou jeste asi zajímavé 2 roky OL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Drda Odesláno středa v 16:23 Nahlásit Odesláno středa v 16:23 V 16. 3. 2026 v 20:03, kloubik napsal: Aha, tak to jo. Nejak tak automaticky jsem cekal ze 21 budou i sirsi. Tak drzim palce, mozna zkusit nejake vw forum. Ahoj, nevim jak dnes, ale me pred par lety stačila kopie stránky z návodu na použit od auta ( A6) kde byly ty rozměry vypsané. Stalo to par stovek a dopsaly to do velkého TP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se