laskajefajn Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Josef: ale nelze srovnávát auto které je desetinásobně dražší než OII
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Nechápu jak někdo může napsat o Octávii RS že to je houpavá sračka...to auto podle mě viděl jen na obrázku... ty vole, Josef napsal jen, ze nekdo muze rict o oktavce, ze je houpava sracka. byl to jen priklad, tak nebud doprdele tak vztahovacnej..
Josef01 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Prostě ber to jako příklad, je úplně jedno kolik to auto stojí, Rolls je taky houpačka
parre Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 Jasny asi to tak i bude, momentalne mam k BMW bliz tak nejaka pekna E92 bude asi ok No, měl jsem na jazyku úplně stejný komentář. Pokud máš M3 E46 a je ti 21 tak CLS pro tebe asi nebude...
panedge Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2012 I kdyz CLS zeru,pro 21 letyho kluka se mi to nejak nehodi,BMW rady 3 bude lepsi a chce to kupe.Nebo pak jinej soudek,co Ford Mustang?
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 ..CLS je imidžovka a jezdí jich jako maku, teda pokud nebydlíš v Rumunsku.. vopatrně, bo si Tě najdu
boo-beek Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) I kdyz CLS zeru,pro 21 letyho kluka se mi to nejak nehodi,BMW rady 3 bude lepsi a chce to kupe.Nebo pak jinej soudek,co Ford Mustang? Ten nebude v nafte, nebyt te podminky, mladymu klukovi bych jednoznacne doporucil nejaky muscle car (camaro, challenger, to jsou auta s neskutecnejma koulema) - bawo ma "kazdej" mladas s bohatym tatou (nemyslim to nijak zle ). Jenze, jestli to ma bejt diesel a rozumne vypadat k mladymu klukovi, tak podle me jedina sance je BMW nebo Audi... Edit: Murphy, sorry, ze prudim, ale tohle me vzdycky bije do oci... "BO" neni nahrada za "nebo" ale za "protoze" Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem boo-beek
Martyp Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Diky moc za reakci, ale trochu to osvetlim - je mi 21, takze co se tyce nakyho prostoru vzadu atd. to me je celkem jedno, zatim rodinu neplanuju. Chci proste pekny auto, ale zaroven mi nejde jenom o design, ale take o jizdni vlastnosti. Ja prave chci jedine zadokolku (ano v zime nic moc, ale co se tyce jizdnich vlastnosti na suchu/mokru tak proste je zadokolka lepsi ). potom dalsi dulezitej parametr - chci diesel. A chtel bych coupe nebo aspon sedan, kterej se tvari jako coupe. No a z toho mi vychazi prave E92 nebo CLS o nicem jinem moc nevim pokud se bavime do 500t bez dph Ahoj, uplne chapu to,ze se nejak nemuzes rozhodnout, to je normalni.. kazdopadne tak nejak z toho co pises a co jsem tu vycetl, bych se priklonil jak pise bedja k BMW 335cD...V mym okoli ma tohle auto (E90) jeden clovek a tvrdi, ze to jede nesmyslne,ze nema problem honit posledni M3,co se akcelerace-elasticity tyce... A myslim,ze je to kombinace vseho, pohodli, castecne luxusu, sportovniho svezeni, dobryho zpracovani, coupe jak chces, a silnej diesel s dobrou spotrebou...A je to krasny proste..navic sehnat to v M-Packetu.. Otazka je,aby ti nestvalo, ze mas doma dve "stejny" auta,vis jak to myslim... A stejne jak pise vetsina, CLS je pro starsi generaci... Nebo by tu byla druha moznost a to, nechat si M3 a vzit k ni nejaky SUV v silnym dieselu,nebo neco takovyho..?Vylozene proste pohodlny auto na denni jezdeni a dlouhy cesty a M3 na blbnuti... Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Martyp
edgar_23 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Panove vsem dekuji za reakce, jen pripomenu situaci: Ted mam na normalni jezdeni BMW E60 530D, na vikend a blbnuti BMW E36 M3. Naky historicky muscle ameriky na svezeni doma mame. Ted o co mi jde - chci se zbavit E60 a poridit neco jinyho na takovy to bezny jezdeni, ale zaroven to musi mit slusnej vykon a slusny jizdni vlastnosti a RWD podminkou. Z toho me logicky vypadne treba 7er na pekny povozeni, ale zase si rikam jestli bych nebyl jak starej dedek, tak pak dalsi moznost je treba ta E92, ale ta trochu taky ztraci smysl, kdyz dejme tomu coupe na vyblbnuti uz mam (ta M3). No proste nemuzu se nejako rozhodnout
Mirek Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Panove vsem dekuji za reakce, jen pripomenu situaci: Ted mam na normalni jezdeni BMW E60 530D, na vikend a blbnuti BMW E36 M3. Naky historicky muscle ameriky na svezeni doma mame. Ted o co mi jde - chci se zbavit E60 a poridit neco jinyho na takovy to bezny jezdeni, ale zaroven to musi mit slusnej vykon a slusny jizdni vlastnosti a RWD podminkou. Z toho me logicky vypadne treba 7er na pekny povozeni, ale zase si rikam jestli bych nebyl jak starej dedek, tak pak dalsi moznost je treba ta E92, ale ta trochu taky ztraci smysl, kdyz dejme tomu coupe na vyblbnuti uz mam (ta M3). No proste nemuzu se nejako rozhodnout Logicky mi z toho plyne 530d F10.
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 kup si E91 335D. jede to jak pila, dokonce do toho neco nalozis, kufr neni o moc mensi nez v E61, jen toho mista na zadnich sedackach je min. Sam sem sel z E61 525D do E91 330XD, ted uz ale jezdim casto s vice lidma, tak mam X5 3,0D.. jinak dyz sem sel z ty petky do trojky, protoze sem vetsinou jezdil 1, max 1+1, a zadni sedadla sem neresil, chtel sem taky mermomoci zadohrab. nakonec tam stala tahle predvadecka a neodolal sem. a musim rict, ze toho rozhodnuti nelituju, Xdrive neni vubec spatna vec..
edgar_23 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 kup si E91 335D. jede to jak pila, dokonce do toho neco nalozis, kufr neni o moc mensi nez v E61, jen toho mista na zadnich sedackach je min. Sam sem sel z E61 525D do E91 330XD, ted uz ale jezdim casto s vice lidma, tak mam X5 3,0D.. jinak dyz sem sel z ty petky do trojky, protoze sem vetsinou jezdil 1, max 1+1, a zadni sedadla sem neresil, chtel sem taky mermomoci zadohrab. nakonec tam stala tahle predvadecka a neodolal sem. a musim rict, ze toho rozhodnuti nelituju, Xdrive neni vubec spatna vec.. Kdyz kombi ja nechci no proste to vypada na E90 nebo E92 a bud dobre upravena 30D nebo 35D A kdyz si presel z ty 5er do 3er co prostor vpredu?
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 vpredu je to skoro stejny. E90 ma na sirku jen o 3cm min nez E60. podivej se na parametry: jinak moje saga:
parre Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Sibirnaya:to mě baví, ta tvoje BMW sága... Já měl nejdřív kvůli dětem X5, pak jsem si k tomu koupil tu E92 335i když jezdim do práce nebo na golf a teď si objednávám F11 M550xd a doufám že to nahradí oboje a pak si časem koupim nějakou třeba M3CLS na okruh... Edgar_23:a co 6er?
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Sibirnaya: to mě baví, ta tvoje BMW sága... Já měl nejdřív kvůli dětem X5, pak jsem si k tomu koupil tu E92 335i když jezdim do práce nebo na golf a teď si objednávám F11 M550xd a doufám že to nahradí oboje a pak si časem koupim nějakou třeba M3CLS na okruh... Edgar_23: a co 6er? no jo, ty ses uz starej dedek, ja su este mladej kluk PS: ale ta sestka neni spatnej napad pro Edgara.. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem sibirnaya
edgar_23 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Kluci, ale 6er nesplnuje podminku diesel do 500t bez dph... 635D by se me libilo, ale to je jeste moc penez...
Mirek Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) sibirnaya: Jak jsi na tom byl u té 330tky se spolehlivostí? V mým okolí znám 4 a je to děs. edgar. té podmínky do půl mega jsem si nevšiml, takže ta F10 je taky mimo mísu Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Mirek24
edgar_23 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 sibirnaya: Jak jsi na tom byl u té 330tky se spolehlivostí? V mým okolí znám 4 a je to děs. edgar. té podmínky do půl mega jsem si nevšiml, takže ta F10 je taky mimo mísu Jo jo presne tak...
parre Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) no jo, ty ses uz starej dedek, ja su este mladej kluk no ty woe, to mi este nigdo nerek' Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem parre
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se