XXXfazerXXX Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Je to EVO že ???nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 nejni ..myslím to nemá brzdy atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 ..myslím to nemá brzdy atd..MOTOR wole dělam si p...l,třeba je to kamuflovaný EVO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Bedja: to je jediný slabý okamžik zadokolky V Peci pod Sněžkou jsem se taky natrápil ale dalo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Jinak jsem byl na změření a prý BMW ve svých fabrických hodnotách dost kecá směrem nahoru...naštěsti ten můj kousek měl v základu o 10kW více než uvádí Mnichov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Davam ti 4mesice, nez to nacipujes. Ses z tech, co nevydrzi autem jen jezdit, jak jsi nas za poslednich par tydnu presvedcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 sibiř: spíš jestli to není fotka z měření "před" a už to dávno vočipovaný má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 (upraveno) Za "b" je správně.Mám to požehnané od Inveltu neboli 325 se rovná 330.Takže ted lehce přes 180kW a 520Nm kroutak neboli bezpečný výkon.Trvalo to 4 hodiny,byl jsem o patro výš a pozoroval to na LCD TV.Jsou to profici,jak píše m.n byli udělany veškeré měření před i potom včetně odladění rychlostních stupnu takže žádny desetimunutové naliti SW a odchod...jsem moc spokojený ale bez souhlasu a záruky bych do toho nešel. m.n nakonec sám víš jaky jsou rozdily mezi 330 a 325 - skoro žádné. Upraveno 23. února 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Lasko, podle me je to kokotina, ale kdo chce kam, pomozme mu tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Nedavny upgrade. 2.5T, 220PS, 160kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 to laskajefajn: To bude asi tvoje viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Budu si teď muset dávat pozor na dálnici, jezdím 135km/h, tak aby mě nesmetl modrej dábel Myslím, že si ten zadek zaslouží trochu vyšperkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Já bych tomu ještě trochu přidal, když už, tak už.... viď Lásko Žádnej nudnej duplex, ale rovnou triplex!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Tak se tady uklidnime, preci si nechcete delat srandu z tezce nemocnyho tuzera. Jeste mu rupne karbon a bude pruser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Nedavny upgrade. 2.5T, 220PS, 160kW. No konečně slušný vozidlo, přeji mnoho štastných kilometrů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 nova iks petka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Odkudpak to je,nacmarali to v Autotipu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-bmw-x5-%E2%80%94-latest-spy-pics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Já bych tomu ještě trochu přidal, když už, tak už.... viď Lásko Žádnej nudnej duplex, ale rovnou triplex!! Já bych se toho nebál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Na National Geographic HD dnes dávají o historii Lamborghini a výrobě Lamborghini Murcielago SV. Nádherná záležitost, kde 30 lidí vyrábí ručně pár aut denně v hodnotě 300 tis EUR. Nedivím se té ceně, když jenom ruční lakování a leštění trvá 250 hodin na jedno auto. Výkon 12 válcového motoru auta je 680k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se