Chumpus Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Limitka s podpisem Jacka Heuera. Fantastická barva ciferníku... zdroj
spiderer Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Ty by se hodily do sbirky Stepinovi Me se nelibi Silverstony jako takovy a ani tahle reedice mi nic nerika, ale verim, ze tu je spousta lidi, kterym by nedaly spat
saida Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Nádhera. Naprosto bez připomínek.Akorát ta cena jestli jsem správně juknul je trochu mimo můj letošní rozpočet.
tombed Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 krásné, povedený remake,líbí se mi a je fajn, že si odpustili nápis TAG na cifru...
ricous Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Moc pěkné. Heuer Silverstone byly moje první pořádné hodinky, navíc získané neuvěřitelným způsobem... Nyní mají své čestné místo u Štěpína ve sbírce a já si na ně občas vzpomenu se slzou v oku...
honza71 Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Ta barva ciferníku je opravdu super, ale hodinky jako celek se mi nelíbí. Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem honza71
Stepino Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 V 5. 8. 2010 v 18:17, 'ricous' napsal: Moc pěkné. Heuer Silverstone byly moje první pořádné hodinky, navíc získané neuvěřitelným způsobem... Nyní mají své čestné místo u Štěpína ve sbírce a já si na ně občas vzpomenu se slzou v oku... vsak vis moc dobre, ze se o ne staram tak o zadne jine! Moc by se mi libily, i s tim podpisem. Jack byl ve sve dobe proste profik a dneska je jenom dobre ze ho TAG Heuer prizval zpet. reedice je hodne povedena a pro neznaleho temer totozna s puvodni verzi.
Petrson Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2010 Velmi nevšední a povedené,chtěl bych je vidět naživo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se