abbot Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Ahoj, bohužel se mi včera povedlo u svejch novejch CHW příliš přetáhnout korunku a teď v uzavřeným stavu neběží. Průběh vzniku: Když sem to utahoval tak to šlo čím dál tím víc z tuha a najednou korunka povolila začli se otačet i ručičky jak při seřizování času a zatípl se hacking a ručička skáče dopředu a dozadu na jednom místě . Nikdy mě nenapadlo, že můžu takovým způsobem přeutáhnout korunku, maximálně bych čekal že můžu strhnout závit, ale aby to mělo vliv na strojek ... Hodinky jsou v záruce, ale nepředpokládám, že by byla nastavená na mojí blbost, tak sem se chtěl zeptat, jestli někdo netuší, jak moc závažná závada to je a co má moje peněženka očekávat ... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Jsi mel k obedu moc knedliku ne? A prosim te , tu korunku jsi utahoval obouruc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 6. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 To ne, mám vytrénovanou pravou ruku z tý neustálý onanie nad místníma hodinkama 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 to je prave chyba, musis levou, to je jak vod ciziho este k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Kterou rukou to budeš dělat, je pro náš příběh vedlejší. Vyber si nějakého hodináře a on už ti to narýsuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Je pátek, tak snad mám nárok na blbou otázku:-) Které hodinky to jsou ty CHW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 Je pátek, tak snad mám nárok na blbou otázku:-) Které hodinky to jsou ty CHW ? christopher ward? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 8. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Jj Christopher Ward a koupil sem je v akci za necelý 3k, takže řešim otázku, jestli se mi vůbec vyplatí poslíta je do GB na servis. Takže jsem myslel, jestli někdo už něco podobnýho nezažil a neni to nějakej učebnicovej příklad mojí idiocie s tim, že oprava spočívá obvykle například ve výměněn nějaký blbosti za pár korun ... Díky za odpovědi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Myslím si osobně, že by stálo za to zkusit záruku" Může to být vada materiálu či cokoliv jiného a pokud je to aspoň trochu solidní značka, tak to uznají. Přetáhnout korunku by neměla být žádná sranda, šroubovací korunku jsem měl všech třídách: Tag Heuer, Citizen, Hamilton, Vostok a všude jsem dotahoval na fest a skutečně by jsi musel hodně zabrat, aby jsi to strhnul" To je prostě o kvalitě a systému korunky" Napiš jim nějáký hezký dopis, co si o tom myslíš a uvidíš:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 tiez si myslim ze hlavne na novom kuse by sa to stat nemalo. podla mna to bude skor unava materialu ako tvoja chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Určitě bych šel cestou reklamace. "Utržení" šroubovací korunky není zase tak běžná věc a podle mě je velká pravděpodobnost, že jde o nějakou formu výrobní vady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 Ok díky moc za rady, tak mě to překvapilo protože všude v návodech píšou, že korunka musí být pořádně utažená než se jde do vody a já nejsem zrovna žádnej Johny Rambo ... Večer jim n apíšu a uvidim, zatim mi ve všem vycházeli vstříc a až je mi to trapný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Tak jak ti to dopadlo? Už máš nějáké vyjádření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 30. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Ne, ještě sem se nedokopal k tomu jim napsat , dneska večer se na to vrhnu, dneska sem se dal na odmazávání restů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Ne, ještě sem se nedokopal k tomu jim napsat , dneska večer se na to vrhnu, dneska sem se dal na odmazávání restů ... ako? Podaril sa ten email? Celkom ma zaujima ako sa k tomu vyrobca postavi, drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se