sava Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Hoja,znáte tyhle Zenithky? Pokud na ně někde narazíte, pošlete pls aji cenu. Já je našel, ale zatím bez ceny. Kamošovi jsem slíbil, že mu řeknu, jestli je 5,5 good price. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Hoja, znáte tyhle Zenithky? Pokud na ně někde narazíte, pošlete pls aji cenu. Já je našel, ale zatím bez ceny. Kamošovi jsem slíbil, že mu řeknu, jestli je 5,5 good price. Tak jsem si připojený obrázek trochu zvětšil. Vzhledem k tomu, že produkce Zenith byla až do minulého roku docela divoká (spousta modelů), ber mé vyjádření s mírnou rezervou. Tak za tyhle Zenitky je i 5,5 tisíce foritů až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 (upraveno) Pozri tu mas TU A v amerike TU Upraveno 7. srpna 2010 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 7. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Tak jsem si připojený obrázek trochu zvětšil. Vzhledem k tomu, že produkce Zenith byla až do minulého roku docela divoká (spousta modelů), ber mé vyjádření s mírnou rezervou. Tak za tyhle Zenitky je i 5,5 tisíce foritů až moc. No já bych si je v životě nekoupil:) Je to děsná divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Tady taky najdeš něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se