Fester Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Včera cesta z Jiznich Čech na Moravu a zastávka u Vajgaru. Co bylo v kufru muselo na sedlo pod gumicuk. Kdybych jel autem, mám plný kufr... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Takový kobercový nálet praváků jsem už léta nezažil. Navíc s takovými časy, více zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 no ja jel vcera kolem lipna na kole, a i z kola jsem videl tolik hub, ze mi to hlava nebrala.. a tak jsem dneska vstal a sfrcel tam autem.. ... jinak opravdu paradni projizdka. v tomhle zapomenutem pohranici je krasne... urcite zopakuju..No jako děcko jsem s rodičema trávil skoro veškeré letní dovolené kousek od Frýdavy.To je na druhý straně od Frymburka.To co tam rostlo,to si asi tady umí představit málokdo.Houby,maliny a pod...Páč to tam nikdo/nikdy/nezklízel.Jen ta úroda lišek byla dech beroucí.Měl jsem štěstí,jelikož zrovna to liškový podhoubí se aktivuje prý asi jen na pár let a potom několik let spí.Nevím,zda to je pravda,ale odpovídá to těm mým zkušenostem.No,v každém případě se tam už několik let chystám podívat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) No jako děcko jsem s rodičema trávil skoro veškeré letní dovolené kousek od Frýdavy.To je na druhý straně od Frymburka.To co tam rostlo,to si asi tady umí představit málokdo.Houby,maliny a pod...Páč to tam nikdo/nikdy/nezklízel.Jen ta úroda lišek byla dech beroucí.Měl jsem štěstí,jelikož zrovna to liškový podhoubí se aktivuje prý asi jen na pár let a potom několik let spí.Nevím,zda to je pravda,ale odpovídá to těm mým zkušenostem.No,v každém případě se tam už několik let chystám podívat se... jasne.. frydavou jsme projizdeli.. je to tam opravdu takovy zvlastne ponury, tajemny.. opusteny okaly.. clovek si predstavuje, jak to tam mohlo vypadat za hlubokyho socika - vsude jen vojaci, ostnatej drat, napeti ve vzduchu.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 23. září 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 No pane,tak přesně jak si to popsal,tak takhle to tam bylo.Hlavně hodně ponurý.Můj táta vždycky říkal,že je tam 10 měsíců zima a 2 měsíce chladno.Ale jako malej capart jsem tam chodil s dědou na ryby a chytali jsme akorát kapry,okouny a úhoře.Se ségrou jsme už to nemohly ani vidět,a chtěli jsme kabanos.Co bych dneska za to dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 A na co se chytá kabanos? Žížaly nebo těsto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tak dneska jsme byli znova, teď musím objezdit celý příbuzenstvo Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Má tichá závist, ač by mi pro potěchu duše stačil jeden košíček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 To nám taky, ale nedalo se to tam nechat, nasbírali jsme to ve třech za dvě a půl hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 U nás se říká, že "houby nechtějí člověka pustit z lesa", taky jsem to párkrát zažil. Když houby nerostou, je to smutný, když je jich příliš, je to až protivný. Nejradši mám tak akorát, aby se člověk pěkně prošel, málo či lépe žádný lidi v lese a v klidu nasbíral košíček. A za dva-tři dny třeba znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Nepojdes cestou cez BA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Ano, u nás rostou taky. Konečně. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 (upraveno) U nás se říká, že "houby nechtějí člověka pustit z lesa", taky jsem to párkrát zažil. Když houby nerostou, je to smutný, když je jich příliš, je to až protivný. Nejradši mám tak akorát, aby se člověk pěkně prošel, málo či lépe žádný lidi v lese a v klidu nasbíral košíček. A za dva-tři dny třeba znovu.Za celou dobu jsme nepotkali nikoho už jsme brali jen ty nejhezčí, všechno se fakt nedalo. Jeden koš už se suší Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 23. září 2018 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Kousek od Seče. Les jak Kalahari, vysledek 3 hodin chozeni. Jo a jednoho plesnivyho hriba jsem jeste videl a dve mochomurky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 No vidíš,tam bych si myslel,že by mohly růst.Njn,pokaždé není posvícení. Znamej má u Seče chatu a vždycky říká,že už to ani nesbírá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Já se poslední měsíc koukám na ten Meteoradar a je vidět, že Chrudimsko, Pardubicko a Hradecko deště míjí. To sucho, Co je letos, nasadilo korunu, ale mám pocit, že tady v Polabí a na Chrudimsku prší o hodně míň už několik let. Loni bylo hub hodně, ale to byla výjimka snad za posledních 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) Kousek od Seče. Les jak Kalahari, vysledek 3 hodin chozeni. Jo a jednoho plesnivyho hriba jsem jeste videl a dve mochomurky Sent from my iPhone using TapatalkOpinel 1*Les u nas... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 28. září 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Tvl. Budeme chodit sbirat kaktusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Nebylo to na kosu, to bych lhal, ale pekne jsme se provetrali a hlavne, drtiva vetsina zdrava. Par pravacku k tomu, bylo to fajn. Chválkov, pomezi JČ a kraje Vysočina. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Hm, o víkendu jedu na Vysočinu na šutry, tak asi rovnou vezmu i košík koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se