Přejít na obsah

Houby, hřiby, muchomůrky

Doporučené příspěvky

no ja jel vcera kolem lipna na kole, a i z kola jsem videl tolik hub, ze mi to hlava nebrala.. a tak jsem dneska vstal a sfrcel tam autem.. :D

... jinak opravdu paradni projizdka. v tomhle zapomenutem pohranici je krasne... urcite zopakuju..

No jako děcko jsem s rodičema trávil skoro veškeré letní dovolené kousek od Frýdavy.To je na druhý straně od Frymburka.

To co tam rostlo,to si asi tady umí představit málokdo.Houby,maliny a pod...

Páč to tam nikdo/nikdy/nezklízel.

Jen ta úroda lišek byla dech beroucí.Měl jsem štěstí,jelikož zrovna to liškový podhoubí se aktivuje prý asi jen na pár let a potom několik let spí.

Nevím,zda to je pravda,ale odpovídá to těm mým zkušenostem.

No,v každém případě se tam už několik let chystám podívat se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako děcko jsem s rodičema trávil skoro veškeré letní dovolené kousek od Frýdavy.To je na druhý straně od Frymburka.

To co tam rostlo,to si asi tady umí představit málokdo.Houby,maliny a pod...

Páč to tam nikdo/nikdy/nezklízel.

Jen ta úroda lišek byla dech beroucí.Měl jsem štěstí,jelikož zrovna to liškový podhoubí se aktivuje prý asi jen na pár let a potom několik let spí.

Nevím,zda to je pravda,ale odpovídá to těm mým zkušenostem.

No,v každém případě se tam už několik let chystám podívat se.

.. jasne.. frydavou jsme projizdeli.. je to tam opravdu takovy zvlastne ponury, tajemny.. opusteny okaly.. clovek si predstavuje, jak to tam mohlo vypadat za hlubokyho socika - vsude jen vojaci, ostnatej drat, napeti ve vzduchu..

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

No pane,tak přesně jak si to popsal,tak takhle to tam bylo.Hlavně hodně ponurý.

Můj táta vždycky říkal,že je tam 10 měsíců zima a 2 měsíce chladno.

Ale jako malej capart jsem tam chodil s dědou na ryby a chytali jsme akorát kapry,okouny a úhoře.

Se ségrou jsme už to nemohly ani vidět,a chtěli jsme kabanos.Co bych dneska za to dal.

Odkaz ke komentáři

U nás se říká, že "houby nechtějí člověka pustit z lesa", taky jsem to párkrát zažil. Když houby nerostou, je to smutný, když je jich příliš, je to až protivný. Nejradši mám tak akorát, aby se člověk pěkně prošel, málo či lépe žádný lidi v lese a v klidu nasbíral košíček. A za dva-tři dny třeba znovu.

Odkaz ke komentáři

U nás se říká, že "houby nechtějí člověka pustit z lesa", taky jsem to párkrát zažil. Když houby nerostou, je to smutný, když je jich příliš, je to až protivný. Nejradši mám tak akorát, aby se člověk pěkně prošel, málo či lépe žádný lidi v lese a v klidu nasbíral košíček. A za dva-tři dny třeba znovu.

Za celou dobu jsme nepotkali nikoho :D už jsme brali jen ty nejhezčí, všechno se fakt nedalo. Jeden koš už se suší :D

Upraveno uživatelem cuborg
Odkaz ke komentáři

Já se poslední měsíc koukám na ten Meteoradar a je vidět, že Chrudimsko, Pardubicko a Hradecko deště míjí. To sucho, Co je letos, nasadilo korunu, ale mám pocit, že tady v Polabí a na Chrudimsku prší o hodně míň už několik let. Loni bylo hub hodně, ale to byla výjimka snad za posledních 5 let

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Kousek od Seče. Les jak Kalahari, vysledek 3 hodin chozeni. Jo a jednoho plesnivyho hriba jsem jeste videl a dve mochomurky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opinel 1*

Les u nas...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Nebylo to na kosu, to bych lhal, ale pekne jsme se provetrali a hlavne, drtiva vetsina zdrava.

Par pravacku k tomu, bylo to fajn.

Chválkov, pomezi JČ a kraje Vysočina.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...