Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny přítomné

Konečně jsem se rozhoupal pochlubit se svými Orientkami, které jsem si již před časem pořídil jako svoje první mechaniky. Jde o automat s datem a ukazatelem dne. Pořídil jsem jim z chronoshopu nový řemen ze žraloka (tímto také děkuju za super služby!).

Přidávám pár fotek z dnešního večera, snad neurazí... ;)

post-10627-128137922824.jpg

post-10627-128137925451.jpg

Odesláno

Také chválím,moc pěkné hodinky i řemen. O kvalitních službách Jakuba Siwka (Chronoshop) jsem měl tu čest se osobně přesvědčit. Mám od něj své Arcadie a řemen (modrý aligátor). Tento shop všem vřele doporučuji, velmi ochotný přístup :notworthy:. Tímto se omlouvám za poněkud :offtopic: část příspěvku !

Odesláno

Jelikož nemám žádné "oblekovky" a třeba je budu někdy vyjímečně potřebovat, tak tyhle by nemusely být špatné, vypadají pěkně. Jen škoda (pro mne) korunky na 4 a fontu u 9 a 12 (líbil by se mi víc z subcifru 12/24). Ale jinak moc pěkné a ty mnou uvedené mušky jsou jen malou výtkou k dokonalosti v mých očích. Každopádně gratulace a ať dělají radost. :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Udělal jsem včera po cestě domů v tramvaji pár fotek, tak je přidávám. Jsou to spíše takové stylovky...

post-10627-011153100 1282506969.jpg

post-10627-046482500 1282507040.jpg

Upraveno uživatelem haloss
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...