haloss Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Zdravím všechny přítomné Konečně jsem se rozhoupal pochlubit se svými Orientkami, které jsem si již před časem pořídil jako svoje první mechaniky. Jde o automat s datem a ukazatelem dne. Pořídil jsem jim z chronoshopu nový řemen ze žraloka (tímto také děkuju za super služby!). Přidávám pár fotek z dnešního večera, snad neurazí...
Dantechno Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Vypadaji dobre a ten zralok jim fakt sekne.
Petrson Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Také chválím,moc pěkné hodinky i řemen. O kvalitních službách Jakuba Siwka (Chronoshop) jsem měl tu čest se osobně přesvědčit. Mám od něj své Arcadie a řemen (modrý aligátor). Tento shop všem vřele doporučuji, velmi ochotný přístup . Tímto se omlouvám za poněkud část příspěvku !
ricous Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Jelikož nemám žádné "oblekovky" a třeba je budu někdy vyjímečně potřebovat, tak tyhle by nemusely být špatné, vypadají pěkně. Jen škoda (pro mne) korunky na 4 a fontu u 9 a 12 (líbil by se mi víc z subcifru 12/24). Ale jinak moc pěkné a ty mnou uvedené mušky jsou jen malou výtkou k dokonalosti v mých očích. Každopádně gratulace a ať dělají radost.
eskimak Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Velmi pekne hodinky, paci sa mi vzor na ciferniku. Korunka na 3 by im sice sedela viac, ale to je detail. Nech sluzia!
jankoxxx Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 tak ten remen im fakt sekne. gratulujem
haloss Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 (upraveno) Udělal jsem včera po cestě domů v tramvaji pár fotek, tak je přidávám. Jsou to spíše takové stylovky... Upraveno 22. srpna 2010 uživatelem haloss
t48mirek Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 také vlastním jeden kousek jsem moc spokojen
Liqid Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Moc pěkné, zvláště ten unikátní tvar ruček je super
hodnypan Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Pěkný hodinky. Líbí se mi hlavně umístění a ohraničení ukazatele data... Ideální je, když je šestého
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se