Přejít na obsah

IWC Plastiki

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle jsou pro mě IWC number one!!! Big Pilot fajn, Aquatimery fajn, DaVinci fajn, ale tohle je jednoduchá nádhera Posted Image Pokud bych chtel neco nového místo PAM, tak určitě toto!

Odesláno
  V 10. 8. 2010 v 16:57, 'Frantik' napsal:

Tohle jsou pro mě IWC number one!!! Big Pilot fajn, Aquatimery fajn, DaVinci fajn, ale tohle je jednoduchá nádhera Posted Image Pokud bych chtel neco nového místo PAM, tak určitě toto!

Fakt, i v té kombinaci barevné? Já bych měl strach, že mě to rychle omrzí a nebo, že to prostě je takovej cirkus, ale možná jsem jen konzerva.

Odesláno

No, já nevím. Ty hodinky jsou dost křiklavé. A taky nevím kdo je ten člověk na fotkách, ale ty hodinky mu nesluší. Nebo opačně - sluší mu jako ten kulich :D

Odesláno
  V 10. 8. 2010 v 19:29, 'Karlos' napsal:

No, já nevím. Ty hodinky jsou dost křiklavé. A taky nevím kdo je ten člověk na fotkách, ale ty hodinky mu nesluší. Nebo opačně - sluší mu jako ten kulich :D

David de Rothschild. IWC by nepodporilo len tak hocijakeho aktivistu :)
Odesláno (upraveno)
  V 10. 8. 2010 v 19:29, 'Karlos' napsal:

A taky nevím kdo je ten člověk na fotkách, ale ty hodinky mu nesluší. Nebo opačně - sluší mu jako ten kulich :D

Ten člověk je David de Rothschild - odkaz

post-2676-1281469083,94.jpg

Emte byl rychlejší. :)

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Jednou možná budou vzácné, v letošním katalogu už nejsou, ale připadnou mě takové moc letní a plážové a to i ve skutečnosti, zkoušel jsem je i na ruce. Klasické mi přídou spíše univerzálnější než tyto, nehledě k tomu, že tyto na kaučuku jsou za stejnou cenu jako klasické Ingy 3236 na tahu. A jak už tu zaznělo, měl bych strach, že mě za nějaký čas omrzí. Ale jsou to každopádně pěkné hodinky.

Odesláno
  V 10. 8. 2010 v 17:09, 'Peta-Biker' napsal:

Fakt, i v té kombinaci barevné? Já bych měl strach, že mě to rychle omrzí a nebo, že to prostě je takovej cirkus, ale možná jsem jen konzerva.

Hele no já jsem v podstatě takovej cirkusák, takže ok Posted Image

Odesláno

Ty jsou fakt na IWC docela extravagantní, ale super. Nevýhodou je, že nejsou díky tý barevný kombinaci moc univerzální a společenský už vůbec né. Moc modrý.

Odesláno
  V 11. 8. 2010 v 15:01, 'BlackSteel' napsal:

Ty jsou fakt na IWC docela extravagantní, ale super. Nevýhodou je, že nejsou díky tý barevný kombinaci moc univerzální a společenský už vůbec né. Moc modrý.

Ona ta modrá se nejlépe hodila k jeho oceánské misi, tak asi proto. Jinak žádné Inženýry nejsou moc společenské, je to těžkej špalek železa pro nejtěžší nasazení.

Přidávám foto pro odlehčení z IWC Watches Facebooku.

post-1842-042971400 1281711495.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 10. 8. 2010 v 19:38, 'Adam99' napsal:

Ten člověk je David de Rothschild - odkaz

post-2676-1281469083,94.jpg

Emte byl rychlejší. :)

Ten text v odkazu se ouplně neshoduje s textem o tomto dobrodruhovi z anglie na wikipedii, myslim, že nebude synem 98leteho pana, ale mýlit se můžu.....

• Hlasovat proti 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...