Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych udělal pár fotek nové akvizice :)

Jde o limitovaný model OMEGA Speedmaster Professional ref.3597.23 SKYLAB III z limitované série OMEGA Missions z roku 1997. Série zahrnuje 40ks kompletní série v kufru a 150ks od každého modelu prodávaného samostatně v pouzdru Missions. Tento konkrétní kus je tedy vydán k misi Skylab III, která byla poslední misí Skylab, navazující na ukončený program Apollo a využívala pilotního modulu právě z misí Apollo. Trvala od 16.11.1973 do 8.2.1974 a astronauti Carr, Gibson a Pogue strávili na této misi ve vesmíru celkem 84 dní.

Hodinky pocházejí od japonského E-Bay prodejce. Jsou úplně nové, včetně ochranných fólií. Krabička již nese známky dlouhého skladování :) a součástí je vedle karet i brožura Speedmaster Missions.

pro lepší orientaci v modelech Speedmaster jsem ještě pořídil nezbytnou literaturu :)

... taky se přiznám, že se mi tyto hodinky, tak nějak nechce normálně nosit :crying_anim02:

Odesláno

gratuluji k výjimečným hodinkám. Speedmastery jsou ikona, kterou sotva co předežene kvůli tomu, co reprezentují. Osobně mám tyto omegy jako dream...děkuji za pěknou fotorecenzičku...

Odesláno

Paráda!

Škoda že člověk nemůže znát celý příběh skladování - od opuštění fabriky a cestě kolem světa + všechny peripetie, co hodinky v krabičce zažily :-)

Odesláno

A jsou tady, konečně přistály !!!! Neuvěřitelný stav, tomu se říká štěstí je vidět, že si trpělivý. 

Těším se na Tvůj na další úlovek, hádám, že nás čeká "Svět podle Snoopyho" a to bude teprve bomba. Spousta členů na chronomagu o nich mluví, ale jen jeden si je koupí. Budeš to Ty Jarette.

Odesláno

A jsou tady, konečně přistály !!!! Neuvěřitelný stav, tomu se říká štěstí je vidět, že si trpělivý. 

Těším se na Tvůj na další úlovek, hádám, že nás čeká "Svět podle Snoopyho" a to bude teprve bomba. Spousta členů na chronomagu o nich mluví, ale jen jeden si je koupí. Budeš to Ty Jarette.

jo, jo :) Snoopyho řeším, jen hledám kousek v dobrém stavu ...

Návštěvník Snow
Odesláno

Super Posted ImagePosted ImagePosted Image , v dokonalém NOSu. Pěkně kompletuješ zaviděníhodnou sbírku Omeg Posted Image, velká gratulace Jarku.

Odesláno

Super Posted ImagePosted ImagePosted Image , v dokonalém NOSu. Pěkně kompletuješ zaviděníhodnou sbírku Omeg Posted Image, velká gratulace Jarku.

:) díky, od Tebe to těší dvojnásobně ... počkej ještě na Snoopyho ! Snad již brzy ...

Odesláno

Nářez! Vždycky se těším na tvůj příspěvek do sekce "Pochlubte se novými přírůstky"... ;) Tady má někdo našlápnuto na hodně slušnou Omega sbírku :speak_cool:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...