Přejít na obsah

31 hlasů

1. 1. Které G-Shocky?

• MTG-910D
      8
    • Mudman GW-9010
      7
    • Riseman GW-9200
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Solar a rádio bych až zase tolik neřešil.....osobně mám raději starší modely G-ček,které solar s rádiem neměly a jdou na pohodu. A baterka.....mno,tak jí čas od času nechám vyměnit. Přesnost???? OK....nějaká malá odchylka tam je,ale narovinu,musíme bejt někde přesně na vteřinu???(ale chápu,že to někoho může štvát a vyžaduje velkou přesnost).

Frogmany maj to kouzlo,že vypadaj skvěle na jakékoliv ruce,na velké,malé....je to šumák. Osobně bych asi šel do nich,než do Risemanů,Mudmanů,nebo těchto MTG.

4 lub - ano,u těchto MTG rádio funguje i u nás. MTG je též vyšší lajna G-ček a tyto jsou pro EU.

Resumé - Pokud je na výběr jen z těchto tří konkrétních hodinek,potom je jasnou volbou MTG.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Resumé - Pokud je na výběr jen z těchto tří konkrétních hodinek,potom je jasnou volbou MTG.

Neni na výběr jenom z těch tří modelů to jsou pouze ty které jsem tak nějak dal do výběru, ale klidně můžeš doporučit jiné. Co je zajímavého na těch frogmanech? Četl jsem, že jsou to nejoblíbenější Géčka, ale nějak nevím co je na nich tak speciálního.
Odesláno

Něco se už psalo TADY.

Frogman celkově je prostě TOP lajna Casia v celé sérii G shocků. Zkus se podívat třeba i po cizích forech,tady na Chronomagu zase taková suita fanoušků není,čekni WUS, MyGshock a nezapomeň se podívat na Sjorsův Blog :)

Slibuju,že máš na dlouhou dobu vystaráno-zarochníš se :lol:

Odesláno

Taky bych šel do těch - FROGMAN Final Edition za tu cenu co je nabízí Yvaine jsou super. Měl jsem je v merku, ale nakonec jsem šel do Raysmanů a nelituji.

Ale mít na ruce Frogy tě určitě bude těšit a hlavně moc jich po ČR neběhá.

Takže za mě Frogy

Odesláno

Měl jsem G-1000 a pocitově mi připadaly malé a ty MTG mají podobný futrál.Mudmany máme doma, tak z těchto bych šel do Risemanů,ale Gulfmany taky nevypadají špatně jak tu někdo nahodil.No a Frogy to je TOP jak psal Gilius.

Odesláno

Tak Mudmany jsou momentálně asi na posledním místě, protože mi přijdou divný na denní nošení. Když jsem před rokem začal uvažovat o G-Shock hodinkách, tak to byl právě model MTG-910, který mě vtáhl do řady G-Shock. Teď jsem se k tomu zase nějak vráil s tím, že už si nějaké chci koupit a pořád se mi i po roce MTG-910 hodně líbí. Koukal jsem na reálné fotky Risemanů a docela se mi líbí narozdíl od Mudmanů, takže z těch co jsem vybral by se asi rozhodovalo mezi MTG-910 a Riseman.

Frogmany nevypadají špatně, ale podobně jako u Mudmanů se mi zdá, že na denní nošení to moc není. U Gulfmanů mě odrazuje, že to co mají navíc oproti jiným modelům jsou u nás alespoň pro mě zbytečnosti.

Koukal jsem také na nějaké ty ceny a zdá se mi, že tohle je docela dobrá cena za Risemany: http://global.ebay.com/NEW_CASIO_G-SHOCK_ATOMIC_RISEMAN_WATCH_GW9200_GW-9200-1/130420117231/item

Odesláno

Na tyhle jsem koukal a vůbec se mi nelíbí ty kruhy. Kdyby aspoň ukazovali něco užitečnýho, ale takhle jenom s tím signálem je to divný. Jak je to s tou odolností na bahno? To vydrží jenom Mudmany nebo to mají všechny akorát u Mudmanů je to garantovaný? Me jde právě o to, že když půjdu do města, tak je to jedno který budu mít, ale potom se třeba budu hrabat v zemi (ne že bych to normálně dělal jenom příklad :D) a aby těm ostatním třeba to bahno nebo hlína nevadila. Prostě chtěl jsem G-Shocky, který budou na ruce pořád bez ohledu na to co budu právě dělat. Pokud to vydrží všechny, tak se rozhodnu podle vzhledu.

Odesláno

Na tyhle jsem koukal a vůbec se mi nelíbí ty kruhy. Kdyby aspoň ukazovali něco užitečnýho, ale takhle jenom s tím signálem je to divný. Jak je to s tou odolností na bahno? To vydrží jenom Mudmany nebo to mají všechny akorát u Mudmanů je to garantovaný? Me jde právě o to, že když půjdu do města, tak je to jedno který budu mít, ale potom se třeba budu hrabat v zemi (ne že bych to normálně dělal jenom příklad :D) a aby těm ostatním třeba to bahno nebo hlína nevadila. Prostě chtěl jsem G-Shocky, který budou na ruce pořád bez ohledu na to co budu právě dělat. Pokud to vydrží všechny, tak se rozhodnu podle vzhledu.

Niesom si uplne isty ci existuje nieco ako "odolnost na bahno". Podla mna ide o vodeodolnost, a teda aj rolexy s WR200 by s bahnom problem mat nemali. Ked ich "zabahnis" tak ich proste umyjes.

Myslim ze ide tak trocha o marketing, napr. Gulfmany by mali byt urcite odolnejsie (telo z titanu) voci prostrediu ako Mudmany.

Odesláno

Ono jde o to,že Mudmany maj spešl membránu pod tlačítkama(obecně asi nejchoulostivější part na G-shocích).....když by bylo nejhůř,tak konkrétně u Mudmanů fakt nehrozí,že by něco prošlo. U G-ček se na marketing hraje spíše u různých limitek a vzhledu,ne u funkčnosti. Co napíšou,to platí(i když odolnost VŠECH G-ček je obrovská!) !!!!

Takže,bahno a bordel snesou všechny. Mudmany jsou an tom,oproti ostatním,o trošinku lépe......jak tu ale prezenuju neustále,jde hlavně o dizajn,jaký si vybereš,který se Ti líbí......jinak ty hodinky vydrží spoustu!!!!

Odesláno

Mám nově Mudmany (trošku jiný typ, G-9000), spokojenost s designem náramná, a to i v okolí. Jak psal Gilius, Mudmany mají lépe chráněná tlačítka, proto jsem je také volil. Cenou za lepší ochranu je však jejich tuhost při stisku. Jinak co jsem nastudoval při výběru, tak opravdu odolnost G-Shocků je přibližně srovnatelná a pokud Ti nazáleží na konkrétních funkcích, je volba opravdu spíše otázka vkusu. Proto jsem také ve Tvé anketě nehlasoval. :)

Odesláno

skus este pozriet GW-9000-1JF, su to starsie Mudmany a daju sa zohnat za vyborne peniaze a na ruke sedia skvele.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No a taky jsou z Mudmanu jednoznacne nejhezci :angel:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...