Milis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Něják jsem na to nebral zřetel, ale koukám, že magické slůvko UP v prodejní sekci je stále častěji. Může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená? Protože pokud pouze vystrčení inzerátu do předních pozic, tak bych to asi začal trochu dusit. Je to dle mého trochu nefér vůči prodejcům, kteří dávájí časem různé slevy anebo výhody, tak aby daný předmět lépe prodali" A hlavně otvíráme inzeráty v předních pozicích, které se kolikrát i měsíce vůbec nezměnili" Co myslíte kluci a holky? Za sebe si myslím, že není třeba nic dusit, za chvíli by se tady třeba blbě dejchalo, žejo..
African Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Určitě nejsem pro žádné velké zákazy a jsem velmi rád, že naše forum je ještě celkem free Tak jsem na to aspoň poukázal, a žádám UPAŘE, aby se chytli za nos a aspoň malou změnu v inzerci při každém UPOVÁNÍ udělali, ať má to předběhnutí všech zpět na první pozici aspoň nějáký význam.
spiderer Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Myslim, ze tak jak to Kamil asi ted nekdy udelal, ze zaridil tu podsekci prodane je to idealni, prijde mi to jako nejprehlednejsi system, kdy existuje "databaze" probehlych obchodu, tak to neubira na prehlednosti prodejni sekce kde je vsechno (+/-) aktualni..
abbot Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Jj sekce prodané/ historie je super, upřímně když chci koupit/prodat hodinky, tak jdu a podívám se do historie jaký byly ceny v minulosti a takhle mi to alespoň odfiltruje věci co se neprodaly, nebo jsou stále aktivní, protože to pro mě nemá přílišnou výpovídajícíc hodnotu ...
Jarett Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Jj sekce prodané/ historie je super, upřímně když chci koupit/prodat hodinky, tak jdu a podívám se do historie jaký byly ceny v minulosti a takhle mi to alespoň odfiltruje věci co se neprodaly, nebo jsou stále aktivní, protože to pro mě nemá přílišnou výpovídajícíc hodnotu ... Souhlasím ... super
sect Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Super, akorát to chce aby všichni, kteří mají prodáno, vlákna zamykali .
Dantechno Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Super, akorát to chce aby všichni, kteří mají prodáno, vlákna zamykali . Az to pujde i v zelenym skinu rad to budu delat.
Jarett Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Az to pujde i v zelenym skinu rad to budu delat. pravda pravdoucí !!
sect Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Az to pujde i v zelenym skinu rad to budu delat. Jo, to přepínání kvůli zamykání je o ničem, a taky nechápu proč to nejde všude.
Petrson Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Dovolte mi napsat pár slov, protože se toto téma,mimo jiné inspirovalo mým, pro někoho "vtipným" up,up prodejem Arcadií. Ano, chtěl jsem hodinky prodat rychle a koupit jiné, již dříve jsem zde psal téma k mému váhání nad prodejem Arcadií a koupí SEIKO. Ano, možná jsem hloupý a dělám, jak kdosi napsal nováčkovské chyby (tápání), ale neporušil jsem nic z pravidel ! Nevím tedy, co Vás tolik pobouřilo, protože jsem nikde v pravidlech nenašel nic o tom jak rychle cenu snižovat a kolikrát si může člověk "dovolit" napsat UP, pro posunutí svého prodeje viditělněji nahoru. Mimochodem jsem to v tom vlákně napsal tuším jen 2x !!! Řešíte tu nějaké UP a přitom plno z Vás, zkušených uživatelů neuděláte právě ani to, že vlákno po prodeji zamknete, což je ostatně požadavkem moderátora na všechny prodávající. Pojmenovat nečí prodej trapným, bych si pak ani nedovolil. Nechť si každý prodává dle libosti,pokud je to v rámci pravidel a je mi srdečně jedno, jestli chce mít prodej za sebou za den nebo za měsíc a jestli zlevňuje po koruně nebo po tisících. Někdy mi přijde,že se tady pižláte v naprosto nepodstatných věcech, ale třeba to vy "zkušenější" vidíte jinak. Zároveň jsem Vám chtěl ale poděkovat, protože jsem pochopil, že vlastně prodávat tak kvalitní a přesné hodinky je hloupost !!! Takže vlastně Vám všem patří i přes posměch vůči mému prodeji VELKÉ DÍKY . Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Petrson
Milis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Petrsone klídek, nikdo se Ti nesměje. Zkrátka jsi jen tak nějak tu obecnou nudu v prodejní sekci oživil svým tahem na branku. Cejtím v Tobě velkej chronomagorskej potenciál - bacha na to. Ale už Tě myslím někdo varoval, neber to na lehkou váhu - ani netikneš a je z Tebe těžkej případ.
spiderer Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 ..protože jsem pochopil, že vlastně prodávat tak kvalitní a přesné hodinky je hloupost.. Tady aspon vidis, ze to nebylo zbytecny, ale jen jsme si te tu zlehka podprahove zmasirovali aby jsi zmoudrel, uvidis, ze vedlejsi ucinky za chvilku vysumi a budes z toho mit radost PS: Pravdu mas ale v tom, ze pitvani se v trusu spoustu lidi celkem bavi..
Petrson Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Pak prosím, aby mé prodejní vlákno bylo přesunuto též do sekce "HUMOR" ,tak jsem se poučil a příště s rozvahou HURÁÁÁ na jiné hodinky Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Petrson
African Odesláno 18. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 To Godin: Vidíš, když se chce, tak to jde Jsem se ke konci šichty v kanclu od srdce zasmál, díky"
Godin Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 To Godin: Vidíš, když se chce, tak to jde Jsem se ke konci šichty v kanclu od srdce zasmál, díky" Však jsem se snažil
abbot Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Akorát se nějak nedomyslelo, co s vláknama kde se hodinky neprodaly a jen se uzavřely protože si to majitel třeba rozmyslel, nebo se rozhodl s prodejem nějakou dobu počkat a zkusit to později... Pak buď bude muset člověk otravovat moderátora o přesunutí a nebo založit vlákno nový, co je podle vás lepší varianta ?
grakij Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 @abbot může vlákno uzamknout s tím, že pokud bude mít někdo někdy zájem může napsat SZ. A pokud bude chtít znovu prodat může téma sám zase odemknout - jde to
skalis Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Ano, možná jsem hloupý a dělám, jak kdosi napsal nováčkovské chyby (tápání), ale neporušil jsem nic z pravidel ! Nevím tedy, co Vás tolik pobouřilo, protože jsem nikde v pravidlech nenašel nic o tom jak rychle cenu snižovat a kolikrát si může člověk "dovolit" napsat UP, pro posunutí svého prodeje viditělněji nahoru. Klid chlape, se nemusis hned certit. Vse bylo podle pravidel, ja osobne s Tvym prodejem nemam nejmensi problem, jen jsem si trochu rejpl. Vtipny mi to prislo, to jo, ale do toho jak a za kolik prodas svoje hodinky mam prd co kecat. protože jsem pochopil, že vlastně prodávat tak kvalitní a přesné hodinky je hloupost !!! Tohle mi prijde rozumny. Ne proto, ze Ti maji arkadie vydrzet na cely zivot. Ale proto, ze se to aspon trochu usadi, protoze to vubec nejsou spatny hodinky. A urcite nemusis mit obavu, ze by byly malo in nebo se hodily jen k obleku. Rozhodne si jich vsimne a oceni je vic lidi, nez moje detsky hodinecky . Chronobundus Te evidentne chytil za pacesy, tak si to uzivej, je to krasny konicek. Vytvoreni sekce "Prodano" jednoznacne kvituji! Sam se divam do historie prodeju kvuli prehledu o cenach a zaroven se oddeli uzavrene inzeraty od aktivnich.
abbot Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 @abbot může vlákno uzamknout s tím, že pokud bude mít někdo někdy zájem může napsat SZ. A pokud bude chtít znovu prodat může téma sám zase odemknout - jde to No to samozřejmě můžu, ale s tim, že už neni v sekci prodej, ale v sekci archiv nic neudělám, takže buď můžu otravovat moderátora aby ho přesunul a nebo půjdu a založim nový vlákno v sekci prodej a tak se snažim zjistit, která z variant je akceptovatelnější .
efreeti Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Teď sem prodával a je fakt blbý když inzerat spadne až na 2-3stranu...tam už se nikdo nedívá. Proto proti UP nic nemám. Když je to spojené se slevou nebo fotkama/informacema, tak je to samozřejmě příjemnější.Jen je divné když to prodejce aktualizuje 5x během 2 dní...viz ta šaškárna s Arkadiema nedávno. Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem efreeti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se