Přejít na obsah

Rádiem řízené hodinky

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem se optat, jestli vám momentálně fungují hodinky řízené radiovým signálem? Já jsem od včerejška bez signálu, nepomáhá restart tlačítkem "Wave" ani vyndání baterek. Je to normální, stává se to občas? Nebo jde spíše o závadu hodin, případně slabé baterie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl by být tedy problém kvůli slabým bateriím? Hodiny cca 5 minut loví signál (dle signalizace na displeji), ale neuloví.

filo-boxer: jo, tak ty se fakt povedly!

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Je to cestovní budík, vždycky stačilo vyndat baterky nebo zmáčknout "Wave" a našteloval se. Teď nic. Ještě ke všemu jsem ho nechal v práci, takže pokus o nastavení možný až zítra. Každopádně díky za ohlasy.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

u mne v pohode :)

Dík. Dnes už je vše OK, čas se nastavil , na všech . Nevím co to byl za výpadek, přitom ty dva budíky stojí už 5let na stejném místě, a hodinky (casia) z ruky nikdy nesumdávám a spím pořád na stejném místě. Druhé má syn taky neustále na ruce....No jsou věci mezi nebem a zemí. :D

Odkaz ke komentáři

Tak dnes seřízení, včetně změny času ve 2:05. Poslední dobou mám 056-ky na ruce denně a není s nimi problém.

Já jsem problém ještě taky nikdy nezaznamenal , až tu minulou noc. Dotaz jsem hodil jenom proto že se mi to stalo na 4 zařízeních zároveň. Jinak z tebou signál porovnávat můžu když jsme skoro sousedi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...