ricous Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Chtěl jsem se optat, jestli vám momentálně fungují hodinky řízené radiovým signálem? Já jsem od včerejška bez signálu, nepomáhá restart tlačítkem "Wave" ani vyndání baterek. Je to normální, stává se to občas? Nebo jde spíše o závadu hodin, případně slabé baterie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Pred par dny se mi to stalo s G-Shocky Richarde , kazdopadne dalsi den to bylo ok. Dnes je nemam na ruce takze to nemuzu zkontrolovat. U me slo ale o automatickou synchronizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 kdys ti nejde radijo,zkus magnetak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Dnes serizeni v pohode. Signal naplno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 U mě vše v pořádku. Každý den mezi 02:04 - 02:06. Dnes taky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Mohl by být tedy problém kvůli slabým bateriím? Hodiny cca 5 minut loví signál (dle signalizace na displeji), ale neuloví. filo-boxer: jo, tak ty se fakt povedly! Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 jestli je to baterkami netuším, spíš se přikláním že né. dnes se nám doma seřídily dvoje casia normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 ty jsou krasny! Mohl by být tedy problém kvůli slabým bateriím? Hodiny cca 5 minut loví signál (dle signalizace na displeji), ale neuloví. filo-boxer: jo, tak ty se fakt povedly! Dík kluci. A máš nastavené správné časové pásmo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Je to cestovní budík, vždycky stačilo vyndat baterky nebo zmáčknout "Wave" a našteloval se. Teď nic. Ještě ke všemu jsem ho nechal v práci, takže pokus o nastavení možný až zítra. Každopádně díky za ohlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Tak jen jak to dopadlo - zakoupeny nové baterie a signál se "našel". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Kluci , jenom dotaz dnes se mi v noci neseřídili 2 casia, a 2budíky radio control. Byla jenom chyba u mne? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Nie je to bateriou myslim. Mam cca polroka stare G-Shocky a tiez sa mi niekedy nezonsychronizuju. Inak mi to robi tiez 3:07 alebo okolo tohto casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Oregon scientific před plastovýmy okny OK, po výměně je musím posunout o 2metry až k parapetu aby se 'chytly'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 u mne v pohode Dík. Dnes už je vše OK, čas se nastavil , na všech . Nevím co to byl za výpadek, přitom ty dva budíky stojí už 5let na stejném místě, a hodinky (casia) z ruky nikdy nesumdávám a spím pořád na stejném místě. Druhé má syn taky neustále na ruce....No jsou věci mezi nebem a zemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak dnes seřízení, včetně změny času ve 2:05. Poslední dobou mám 056-ky na ruce denně a není s nimi problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak dnes seřízení, včetně změny času ve 2:05. Poslední dobou mám 056-ky na ruce denně a není s nimi problém. Já jsem problém ještě taky nikdy nezaznamenal , až tu minulou noc. Dotaz jsem hodil jenom proto že se mi to stalo na 4 zařízeních zároveň. Jinak z tebou signál porovnávat můžu když jsme skoro sousedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 No jsou věci mezi nebem a zemí. Konkrétně signál k nastavení hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak dnes seřízení, včetně změny času ve 2:05. Poslední dobou mám 056-ky na ruce denně a není s nimi problém. No to je zajímavý. Já bydlím 35 kilometrů od zdroje a synchronizace ve 2:06. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 A mne sa dnes v noci neprestavili moje géčka...zmena času neprebehla a ukazujú o hodinu viac...tak som zvedavý či sa to udeje dnes v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Zřejmě nechytá správný signál ani web Chronomagu, protože stále ještě nemá přeřízený čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se