Přejít na obsah

Dotaz k čínským hodinkám

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

OK, zkusím

Můžu se prosím zeptat (a myslím, že dnes si už dávám pozor abych se někoho nedotkl)proč tu je tak velké procento hulvátů, kteří se neumí normálně bavit (není na Tebe ale na debatu dnes proběhlou) Díky
Odesláno

Můžu se prosím zeptat (a myslím, že dnes si už dávám pozor abych se někoho nedotkl)proč tu je tak velké procento hulvátů, kteří se neumí normálně bavit (není na Tebe ale na debatu dnes proběhlou) Díky

Asi bych řekl,že jsi se dotknul několika členů až dost a nedáš si říct /možná zase bude ban/.

S prominutím se rýpeš v hovně a to sm.dí.To je překvapení co?

Odesláno

Asi bych řekl,že jsi se dotknul několika členů až dost a nedáš si říct /možná zase bude ban/.

Za co, že mi nadávají vidláků a posílají mě do hajzlu??? Opravdu se tu měří všem stejně nebo jsme prostě v česku??
Odesláno

Za co, že mi nadávají vidláků a posílají mě do hajzlu??? Opravdu se tu měří všem stejně nebo jsme prostě v česku??

opet se mylis. jako hovado se tady chovas pouze ty a to vyvolava adekvatni reakce.

Odesláno

Vy tu jste téměř všichni sorta obzvlášť zdvořilých a příjemných lidí. Že by to dělalo to vlastnictví značkových hodinek??? To už je opravdu nechci!!

Ano, je to tím. Ale taky nás štvou vychcankove jako ty.
Odesláno

Jo milej zlatej, ti co tě posílaj do hajzlu alespoň z větší části neporušují pravidla

Krátký výňatek:

Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Fake je to, co zneužívá ochranné známky a patenty. Ostatní "inspirované" hodinky jsou na osobním pohledu - někdo snese více, někdo méně, každý má hranici nastavenou jinak a čtením tohoto fóra ještě většinou podléhá vývoji.

Odesláno

Uaaaa!

Vzdyt ty se prece sam vyloucil svym zajmem koupit si fejk! To to porad nechapes?

Odesláno

Ano, je to tím. Ale taky nás štvou vychcankove jako ty.

Ještě jsem se nedozvěděl čím vás štvu.Nikdo mi to neřekl. Včera jsem psal o fejkách, bylo mi řečeno, že se to nesmí. Už to nedělám TAK CO JEŠTĚ????????????????????????
Odesláno

Uaaaa!

Vzdyt ty se prece sam vyloucil svym zajmem koupit si fejk! To to porad nechapes?

Pokud jsi četl dnešní debatu tak se snažím dopídit JAK NEKOUPIT FEJK, SICE JEN CASIA, ALE NE FEJK A ZASE TO JE ŠPATNĚ. CO JE NA TOM ŠPATNĚ???
Odesláno

To pejorativní, zoufalý a rezignační "prostě v česku" má svůj význam spíš jen pro vidláky, který koukaj, co by kde čmajzli a který nikdy nepochopěj, že síla je ve slušnosti. Ne ve výrazech, ale v chování.

Odesláno

Ještě jsem se nedozvěděl čím vás štvu.Nikdo mi to neřekl. Včera jsem psal o fejkách, bylo mi řečeno, že se to nesmí. Už to nedělám TAK CO JEŠTĚ????????????????????????

Tím, že že sebe děláš debila. Ale to ty jistě víš :-)
Odesláno

Jo milej zlatej, ti co tě posílaj do hajzlu alespoň z větší části neporušují pravidla

Krátký výňatek:

Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny. Fake je to, co zneužívá ochranné známky a patenty. Ostatní "inspirované" hodinky jsou na osobním pohledu - někdo snese více, někdo méně, každý má hranici nastavenou jinak a čtením tohoto fóra ještě většinou podléhá vývoji.

Kdybys četl dnešní debatu tak zjišťuju JAK NEKOUPIT FEJK, ALE TAKY TO JE ŠPATNĚ
Odesláno

Pokud jsi četl dnešní debatu tak se snažím dopídit JAK NEKOUPIT FEJK, SICE JEN CASIA, ALE NE FEJK A ZASE TO JE ŠPATNĚ. CO JE NA TOM ŠPATNĚ???

Dobre? Tak jinak.

Ptal ses na stranky, kde prodavaji fejky O a R. Proc myslis, ze Casia tamtez by mely byt originaly? Jednou je to prece fejk-business...

Ono to asi nebude jak ve filmu o mafii, kde jedna cast prodava drogy a druha provozuje legalni cinskou pradelnu.

Odesláno

Tím, že že sebe děláš debila. Ale to ty jistě víš :-)

Ne to opravdu nevím, zjišťuju jak nekoupit fejk (takových dotazů tu je spousta) ale jen moje jsou špatné. Nebo myslíš, že zjišťuju jak se liší fejk a nefejk ABYCH VE FINÁLE KOUPIL FEJK????
Odesláno

Dobre? Tak jinak.

Ptal ses na stranky, kde prodavaji fejky O a R. Proc myslis, ze Casia tamtez by mely byt originaly. Jednou je to prece fejk-business...

Ano, to je rozumná úvaha, ale např Omegy stojí desítky až stovky tisíc, Casia jednotky tisíc. Prodávají se za zhruba stejné peníze na těch webovkách. Mě z toho nutně nevyplývá, že casia musí být fejk
Odesláno

Dobre? Tak jinak.

Ptal ses na stranky, kde prodavaji fejky O a R. Proc myslis, ze Casia tamtez by mely byt originaly? Jednou je to prece fejk-business...

Ono to asi nebude jak ve filmu o mafii, kde jedna cast prodava drogy a druha provozuje legalni cinskou pradelnu.

Určitě na těch webech bude spousta originálních hodinek, otázkou je, kde - u jakých zanček a cen se to láme a to neumím posoudit, už jsem psal, že je mi jasné že O, R... nejsou originály, ale proč ne ty Casia, nevím jestli jsi četl co jsem psal o dílech k Mazdě, v Americe stojí asi 30% toho co u nás, proč by to nemohlo být stejné s Casii v Číně?
Odesláno

Hele já sem tu velice krátce na to abych někoho kritizoval, ale myslím, že členy co jsou tu několik let a myslím že když něco napíšou a nebo na něco reagují, momentálně na tebe, vědí o čem mluví. Přečti si pár témat a pobírej informace. Dělaj to tak všichni nejen my nováčci.podle mě pořád otvíráš neco co už tady nikoho nezajímá. Budeš vyrábět nějaké třeba bonbony a někdo obšlehne bez práce a letitého vývoje tvůj recept, taky bys byl přeci na....ej a nechvaloval by si to...

Odesláno

To pejorativní, zoufalý a rezignační "prostě v česku" má svůj význam spíš jen pro vidláky, který koukaj, co by kde čmajzli a který nikdy nepochopěj, že síla je ve slušnosti. Ne ve výrazech, ale v chování.

Oblíbené slovíčko vidlák. Proč asi??
Odesláno

Ano, to je rozumná úvaha, ale např Omegy stojí desítky až stovky tisíc, Casia jednotky tisíc. Prodávají se za zhruba stejné peníze na těch webovkách. Mě z toho nutně nevyplývá, že casia musí být fejk

Tak jo; nejspis chteli usetrit poplatky za webovou domenu / stranku, tak to dali dohromady :lol:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...