Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Pridavam dalsi kladne hodnoceni. Kupoval jsem od Secta hodinky, velice solidni jednani, rychle odeslani baliku, vse v naprostem poradku, dekuji za obchod.

• po měsíci...
Odesláno

Rychlé, věcné, seriózní jednání. Z mé strany spokojenost. Děkuji za bezproblémový obchod.

• po 3 týdnech...
Odesláno

...připojuji samozřejmě kladné hodnocení..bylo to příjemné setkání a pokec a obchod naprosto parádní...těším se na nějaký sraz, nebo další společný obchod.. :)

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Dnes jsem ponizil Sectovi stav hodinek o Fortisy offic.cosmonauts a pokud by to slo, hodnotim prodej, vstricnost a ochotu na stupnici 1-10, kdy 10 je nejvic cislem 12. :clap:

100% spokojenost, diky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Co dodat? Snad se připojit ke spokojeným zákazníkům. Rychlá komunikace, seriózně podané, vyčerpávající informace. Hodinky přišly bezvadně zabalené a pojištěné. Nemám ve zvyku posílat peníze a čekat na zboží, ale tady jsem z nějakého důvodu neměl nejmenší obavu a vše klaplo na 100%. Ještě jednou děkuji, být všichni prodejci takoví (a tady jich naštěstí není málo), je na světě o něco líp.

Odesláno

Od Secta jsem žádné hodinky nekupoval (zatím), přesto mi přišel dopis ze kterého mě pálila pr.el. Tak ani nevím, jestli to jsou pozitiva do tohoto vlákna...

Každopádně DÍKY! :smile_anim: :cheers: :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...